Βρέθηκε και χαρίζεται βέλγικο ποιμενικό-Ηλιούπολη

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Βρέθηκε λυκόσκυλο - βέλγικος ποιμενικός (Γκρενεντάλ), θηλυκό, περίπου 8 χρονών, στην Κάτω Ηλιούπολη. Φοράει φθαρμένο κολλάρο. Είναι υγιές και πολύ φιλικό και δίνεται προς υιοθεσία, εφόσον δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

Τηλ. 6932192010

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Ναι...και αυτά...:p
Το θεωρώ αυτονόητο και δεν το σχολιάζω :D
Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο χρώμα. Μόνο αυτό :rolleyes:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
330
Lund, SE
οχτώ χρονών στο δρόμο; ελπίζω να το χάσανε γιατί αλλιώς είναι ''εδώ μπαίνουν λεξούλες που δε θέλουμε να γράψω''

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως ακριβως γινετε να ΧΑΣΕΙΣ?!?! το σκυλι σου....
Και τι ειναι το σκυλι να το χασεις, Αναπτηρας; Φλασακι για τον υπολογιστη σου;
Πιστευω οτι ακομα κ αυτοι που λενε οτι το χασανε, λενε ψεματα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
330
Lund, SE
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως ακριβως γινετε να ΧΑΣΕΙΣ?!?! το σκυλι σου....
Και τι ειναι το σκυλι να το χασεις, Αναπτηρας; Φλασακι για τον υπολογιστη σου;
Πιστευω οτι ακομα κ αυτοι που λενε οτι το χασανε, λενε ψεματα
υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτό. Πχ στη γειτονιά μου υπάρχει μια γιαγιά (και εννοώ πολύ γιαγιά) που ο γιος της πήρε για τα παιδιά του σκύλο τύπου λαμπραντόρ, αυτοί μένουν Μαρούσι και το φόρτωσε στη μάνα του γιατί το βαρέθηκε. Ο σκύλος είναι εντελώς ανεκπαίδευτος, στρεσσαρισμένος και τη σέρνει.

Θα μπορούσαμε να πιάσουμε και τα πάμπολλα τυπάκια που προτιμάνε την ομάδα 5 για λάθος λόγους (βλέπε εξωτερική εμφάνιση, ή φιλμ κλπ) και δε μπορούν να τα κάνουν καλά και υπάρχουν περιπτώσεις που τους έχουν φύγει πραγματικά μέσα απ' τα χέρια τους. Εδώ παρακάτω υπάρχει ένα πετσοπικό Μάλαμιουτ το οποίο 10 ετών έσπασε το λουρί (του σούπερ μάρκετ) και το έσκασε απ' την κοπέλα που το είχε, πέρασε την Πειραιώς ευτυχώς χωρίς να το χτυπήσει αμάξι και το πιάσαμε με ένα άλλο παιδί στις εργατικές στο ρέντη.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Sadah να σου πω εγώ λαχτάρες που μου έκανε το πρώτο καλοκαίρι στο εξοχικό μας,όταν έβγαζε το κολάρο απο την αλυσίδα όταν τον αφήναμε δεμένο στη βεράντα για κανα δυο ώρες! Γυρίζαμε,κι αυτός έλειπε και τρέχαμε να τον βρούμε!
Ωσπου στο τέλος εκτός του ότι δεν μου άρεσε να τον έχω δεμένο,του πήρα μεγάλο κλουβί και τον αφήνω εκεί χωρίς να έχουμε το άγχος του σκασιαρχείου!
Φυσικά μόνο για κάποιες ώρες,ισα δλδ,μέχρι να πάμε μια βόλτα η ένα μπάνιο και να γυρίσουμε!
Γι αυτό, δεν είναι απόλυτο όταν λές, πως γίνεται να το χάσεις! Είναι να μη τύχει η κακιά στιγμή!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988