Βρέθηκε κουταβάκος βελγικό μαλινουά

Status
Κλειδωμένο θέμα

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Καλά έκανες και τον κρατησες τον μικρό, τώρα ομως ξεκινά διάβασμα και έχε το νου σου, διοτι πολύ «ιδιαίτερη» ράτσα και ειδικού χειρισμού...

Καλοριζικος!

Στάλθηκε από το κινητό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Καλά έκανες και τον κρατησες τον μικρό, τώρα ομως ξεκινά διάβασμα και έχε το νου σου, διοτι πολύ «ιδιαίτερη» ράτσα και ειδικού χειρισμού...
Ε; :-k

kokkonas αν τον κράτησες εσύ τελικά, μπράβο σου :)

kokkonas

Member
9 Οκτωβρίου 2012
14
0

Καλοριζικος!

Στάλθηκε από το κινητό
Δεν πρέπει να είναι καθαρόαιμος αλλά ημίαιμος. Τα αυτιά είναι ελαφρώς μικρότερα κι εντελώς κανελί ενώ φάτσα του είναι μαύρη έως το στόμα. Τα μάτια είναι κανελί. Καλλίτερα. Εγώ προσωπικά είμαι θαυμάστρια των ημίαιμων και τον γκόλντεν ριτρίβερ. :)
Προς το παρόν επείγει η αποπαρασιτωση. Ο καημένος έχει σκουλίκια.

Συγγενικό μας πρόσωπο τον υιοθέτησε. Οπότε θα τον βλέπουμε πολύ συχνά και ενδέχεται να τον φιλοξενούμε αν προκύψει ανάγκη.

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Έχω συγκλονιστεί με την ομοιότητα του Μαξ με τον Buddy μας, που είναι κι αυτός ημίαιμος.

253515_257322247721547_774252606_n.jpg

Απίστευτο το πόσο μοιάζουν!!
Έχουν την ίδια ουρά, την ίδια μουσούδα, τα ίδια αυτιά! Και το χρώμα του Buddy δεν είναι τόσο ανοιχτό όσο στη φώτο. Σαν αδερφάκια είναι!
Είδα τις φώτο κι έμεινα! :gafas2:

Last edited:

kokkonas

Member
9 Οκτωβρίου 2012
14
0
Έχω συγκλονιστεί με την ομοιότητα του Μαξ με τον Buddy μας, που είναι κι αυτός ημίαιμος.

View attachment 40501

Απίστευτο το πόσο μοιάζουν!!
Έχουν την ίδια ουρά, την ίδια μουσούδα, τα ίδια αυτιά! Και το χρώμα του Buddy δεν είναι τόσο ανοιχτό όσο στη φώτο. Σαν αδερφάκια είναι!
Είδα τις φώτο κι έμεινα! :gafas2:
Κούκλος κι ο δικός σας! Μήπως κλαψουρίζει κιόλας γιατί ο Μαξ είναι αρχαία τραγωδία έτσι και τον αφήσεις μόνο του!

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Κούκλος κι ο δικός σας! Μήπως κλαψουρίζει κιόλας γιατί ο Μαξ είναι αρχαία τραγωδία έτσι και τον αφήσεις μόνο του!
Όχι, κλαψουράκος δεν είναι ο Buddy :)

Από περιέργεια, πόσο είναι τώρα και πόσα κιλά;
Εμάς έχει σταματήσει η ανάπτυξη κι είμαστε 16 κιλά. Λυκοσκυλάκι μίνι ;)

kokkonas

Member
9 Οκτωβρίου 2012
14
0
Όχι, κλαψουράκος δεν είναι ο Buddy :)

Από περιέργεια, πόσο είναι τώρα και πόσα κιλά;
Εμάς έχει σταματήσει η ανάπτυξη κι είμαστε 16 κιλά. Λυκοσκυλάκι μίνι ;)
21 κιλά. Η κτηνίατρος είπε ότι είναι μεταξύ 7-15 μηνων.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea