Τα καμώματα του γκρέμλιν και της σουπιάς!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Δυστυχως λογω θεματων οικογενειακων υγείας κτλ ο Φοιβος θα αναχωρήσει σε λίγες μέρες για το καταφύγιο, κατι που δεν ηταν στα αμεσα πλάνα.
Δεν βρεθηκε κανεις γι αυτο το πλάσμα,εκανα μια τελευταία ανάρτηση!

Με πολυ βαρια καρδια αφηνω αυτο το πλασμα, δεν υπαρχει πιο αξιαγαπητος τυπακος.

Κοινοποιήστε μια τελευταία φορά, ΕΔΩ
Κοινοποιήσαμε. Μία Άρτεμις που ενδιαφέρθηκε δεν έγινε κάτι;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.432
8.404
Κοινοποιήσαμε. Μία Άρτεμις που ενδιαφέρθηκε δεν έγινε κάτι;

Γενικα εχω μιλησει με διαφορους και δεν μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει. Δεν ειναι και απλο πραγμα.
Θα δειξει....

Εντωμεταξυ τι ειναι αυτο το δικαστηριο του Fb, τι βρισιδι σε αυτον που το φιλοξενουσε 7 μηνες, για το ποσο ακαρδος ειναι και αναξιος για ζωο και και και..... :LOL:

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.598
10.987
Athens
@medusa μόνο αν υπάρχει καμια άκρη στο εξωτερικό, Ολλανδία, Γερμανία κλπ. που εκεί είναι πιο συνειδητοποιημένοι στο θέμα αμεα. Ειδικά στην Ολλανδία έχω ακούσει ότι τα σκυλιά μετά από 1 μήνα άντε το πολύ 2 φιλοξενίας (σε σπίτι) βρίσκουν σπίτι γιατί δεν υπάρχουν αδέσποτα.
Αλλά φαντάζομαι το έχετε κοιτάξει και αυτό.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.086
1.142
29
Γενικα εχω μιλησει με διαφορους και δεν μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει. Δεν ειναι και απλο πραγμα.
Θα δειξει....

Εντωμεταξυ τι ειναι αυτο το δικαστηριο του Fb, τι βρισιδι σε αυτον που το φιλοξενουσε 7 μηνες, για το ποσο ακαρδος ειναι και αναξιος για ζωο και και και..... :LOL:
μη δινεις καμια σημασια, ειναι οι γνωστοι καναπεδακιδες που δεν εχουν βαλει στη ζωη τους ουτε ενα μπολακι νερο για τα αδεσποτα. θα επεφταν κατω με νευρικο κλονισμο αν επρεπε να κανουν για δυο μερες αυτα που κανεις εσυ για οποιο αναπηρο σκυλι φιλοξενεις. αντε με τα ζωα..... προσβαλουμε και τα ζωα δηλαδη αποκαλοντας τους ετσι.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.432
8.404
@vrmode απλά δεν δέχονται όλες οι φιλοζωικές έξω να τα αναλάβουν, και θέλει και προσοχη, . Εξωτερικό θα αναρτηθεί αλλά αρχικά ψάχνω λύση να πάει κάπου τώρα. Θα δείξει.. Για έξω φεύγει και από το χωριό και από πού να ναι.

@TheBestBoi καλά ναι η μ@λ@κια στο βιβλιοφατσο πάει σύννεφο. Τους γράφω εκεί που πρέπει ( άσε που και τα σχόλια είτε θετικά είτε όχι, ανεβαζιυν την κίνηση του ποστ :ROFLMAO:)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.432
8.404
Αποφάσισα να δώσω και στη Λούση μια ευκαιρία ακόμα μιας και σταθεροποιηθηκε και απο οτι φαινεται θα μας θαψει όλους!

Αγγελία ΕΔΩ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης