Γεια σας φίλοι μου, το αγαπημένο σας γκρεμλιν εδω. Είχαμε υποσχεθεί οτι δε θα γεμισουμε το θέμα με guests , βασικα αυτη η Μεδουσα είχε πει δε θα ξαναφερει ουτε γατες ουτε σκύλους αλλα μου φορτωσε την Freyja για πάντα και 5 γατάκια και τωρα και νεα guest, οπως καταλαβαίνετε ψευδεται ασύστολα.
Μας έχει φέρει λοιπον μια καινούργια κυρία, αλλα έκανα την καρδιά μου πέτρα γιατι μοιάζει αρρωστούλα. Την βρήκαν στον δρόμο και μάλλον την παρατησαν γιατι δεν ηταν καλα στην υγεία της. Και αυτοι που την βρηκαν πριν 2 μήνες ενω αρχικα την ηθελαν σαν τρελοί, μολις καταλαβαν οτι ειναι αρρωστη πηραν τηλ να την αφησουν στον δημο .
Σήμερα της εκαναν ειδικές εξετάσεις γιατι φοβούνται οτι έχει κατι που το λένε λεμφωμα και είμαστε σε αναμονή. Εχει και ενα μικρο τιτλο καλαζαρ αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο τωρα.
Και καπως ετσι αποφασίσαμε να κανουμε μια εξαιρεση να την παρουμε και οτι γίνει, αν δεν γίνει καλα εστω να ειναι χαρούμενη οσο είναι μαζί μας.
Είναι μια σταλίστα και πολυ κοντή και καποιος την ονόμασε Λούσυ. Απο όρεξη πάντως σκίζει, δεν αφήνει τιποτα ούτε το φαι του Καρότου. Και εχει και αποψη για ολα.
View attachment 77343