Βρέθηκε μαύρο Boxer αρσενικό, χωρίς τσιπ.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
στη περιοχή του πειραια είδα ένα boxer ασενικό μαυρο το οποίο είναι εκπαιδευμένο το πολυ 1 -2 ετών. ρωτησα εκει καποιους που το ήξεραν το σκυλί. 1-2 εβδομαδες εχει εμφανιστεί και δεν εχει τσιπ γιατι το πηγαν σε κτηνιατρο. το σκυλι ειναι καθαρο κατ iπου δειχνει οτι προσφατα ή εγκαταλείφθηκε ή χάθηκε.
στην εντολή κάτω, ακαριαία έκατε στα πίσω πόδια δειγμα οτι εχει βασική πιστευω και επιθεσης εκπαιδευση. αρκετα φιλικό παντως.
στο google που το εψαξα αρκετα δεν βρηκα καμια αγγελια αναζητησης του.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
Χάσατε/ βρήκατε σκύλο?

τι θες να απαντησω στην ερωτησή σου ? λεω οτι τον ειδα και γνωριζω οτι καποιος αλλος τον εχει στο σπιτι του πλεον. την αναρτηση την εκανα σε περιπτωση που το ψαχνει ο ιδιοκτητης του.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Χάσατε/ βρήκατε σκύλο?

τι θες να απαντησω στην ερωτησή σου ? λεω οτι τον ειδα και γνωριζω οτι καποιος αλλος τον εχει στο σπιτι του πλεον. την αναρτηση την εκανα σε περιπτωση που το ψαχνει ο ιδιοκτητης του.
πάτησες το λινκ;

Χάσατε/ βρήκατε σκύλο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Η παράθεση που σου έκανα, είναι link με οδηγίες του τι μπορείς να κάνεις, στην περίπτωση που βρήκες έναν σκύλο ;)

Αυτό πάντως που με κάνει να αναρωτιέμαι, είναι αυτή η εκπαίδευση επίθεσης, που γράφεις ότι πρέπει να έχει κάνει το σκυλί. Εκτός του ότι δεν υπάρχει τέτοια εκπαίδευση...πως το κατάλαβες αυτό; :confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Δηλαδη λες οτι τον βουτηξε καποιος αλλος?
ο ιδιοκτητης του ξερεις οτι ειναι μελος του φορουμ?
Εσύ πάλι...τι συνειρμός είναι αυτός;
Ξέρω ότι μεσημέριασε αλλά...καφέ έχεις πιεί; :p

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
λεω οτι εχω γραψει αρχικά.

ξερω οτι εχει Α) χαθει (ΧΑΘΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ) και οτι Β) καποιος τον εχει μαζεψει τωρα( ΣΕ ΣΠΙΤΙ= ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ).

ουτε οτι το κλεψανε εγραψα, ουτε οτι εγω το εχω.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
Η παράθεση που σου έκανα, είναι link με οδηγίες του τι μπορείς να κάνεις, στην περίπτωση που βρήκες έναν σκύλο ;)

Αυτό πάντως που με κάνει να αναρωτιέμαι, είναι αυτή η εκπαίδευση επίθεσης, που γράφεις ότι πρέπει να έχει κάνει το σκυλί. Εκτός του ότι δεν υπάρχει τέτοια εκπαίδευση...πως το κατάλαβες αυτό; :confused:
Ειναι απλο. το πηρε ενας αλλος κυριος. το εβαλε διπλα του, και του ειπε "παρτο". κ φρικαρε ο σκυλος (μπροστα μου).

αυτα που γραφεις εχουν γινει στη πλειοψηφια τους.

υγ δεν υπαρχει τετοια εκπαιδευση? μισο λεπτο τωρα. δεν υπαρχει εκπαιδευση φυλαξης? τι λες?
στη φυλαξη ο σκυλος μαθαινει πως να επιτιθεται κυριως. αλλα ειναι αλλο θεμα. OFF TOPIC!

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
1ον πρεπει να αρχισω να πινω καφε
2ον αφου χαθηκε και τον μαζεψανε γιατι τι συζηταμε μπας και βρεθει ο ιδιοκτητης του? Συμπαθαμε αλλα ειμαι
και ξανθια, ειναι και Δευτερα μη με παρεξηγεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Βρε πουλάκι μου, το μαζέψανε οι άνθρωποι από τον δρόμο και το φιλοξενούν προσωρινά μέχρι και αν, βρεθεί ο ιδιοκτήτης.
Και το ποστάρουν κι εδώ, μπας και το δει κανένας. Αντιλαβού; :p

@sofokles5
Καλό θα ήταν, να προσθέσεις και φωτό του.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
@mareco:

δεν το εχω μαζεψει εγω. τριτος ειμαι. δεν τον εχω εγω το σκυλο. απλα το αναφερω. αν υπαρχει ο ιδιοτητης μπορω να τον κατευθυνω ως ενα σημειο.

αν υπαρχει ο ιδιοκτητης, αυτος μου στελνει σε pm (=προσωπικο μηνυμα στο dogforum) ονομα και φωτο και αν ειναι αυτος ο σκυλος του δινω τις πληροφοριες που εχω.-

τα στοιχεια του σκυλου τα εδωσα. και τα ξανα γραφω.

ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΞΕΡ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠ
1-2 ΤΩΝ ΜΑΞΙΜΟΥΜ. ΘΕΩΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ 1 ΕΤΟΣ+.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Ειναι απλο. το πηρε ενας αλλος κυριος. το εβαλε διπλα του, και του ειπε "παρτο". κ φρικαρε ο σκυλος (μπροστα μου).

Ατυχής έκφραση μάλλον. Ο εκπαιδευμένος σκύλος, δεν...φρικάρει. Και δεν λειτουργεί, χωρίς αυτόν τον οποίο προστατεύει...:rolleyes:

αυτα που γραφεις εχουν γινει στη πλειοψηφια τους.

υγ δεν υπαρχει τετοια εκπαιδευση? μισο λεπτο τωρα. δεν υπαρχει εκπαιδευση φυλαξης? τι λες?
στη φυλαξη ο σκυλος μαθαινει πως να επιτιθεται κυριως. αλλα ειναι αλλο θεμα. OFF TOPIC!
Μου κάνεις edit με καθυστέρηση και παραλίγο να μην το δω...:)
Η εκπαίδευση του σκύλου φύλακα, δεν γίνεται για να επιτίθεται. Αλλά βεβαίως είναι off topic. Απλώς δεν αντέχω να μην έχω την τελευταία λέξη :D Οτι διευκρίνηση θέλεις, ευχαρίστως με πμ ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.808
8.011
Συγνώμη για οff topic του οff topic και για την ασχετοσύνη μου αλλά υπάρχει μαύρο boxer;
Μακάρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αν τον ξαναδείς τράβηξε μια φωτογραφία με το κινητό σου και ποσταρε την!

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
δεν ειναι καφε. ειναι παρα ΠΑΡΑ πολυ σκουροχρωμο όλο. οχι μαυρο οπως ενα βελγικο ποιμενικό, αλλά πάρα πολυ σκουρο.ουτε ασπρο εχει κατω απο το λαιμό του. εντελως σκουρο. και είχε αυτο το τιγρε, με ακόμη πιο σκουρα απόχρωση. ισα που φαινοταν το τιγρε του.

ουτε εγω εχω ξαναδει τοσο σκουρο μποξερ. νομιζα πως ειναι καφε μονο.
απο φωτο που βρηκα στο net (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙλαμε) η αποχρωσή του ήταν όπως αυτου τερμα αριστερά στη φωτό στο όσο πιο σκούρο.

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γνώμη μου πάντως είναι να μην το δώσεις σε όποιον απλά ισχυριστεί ότι είναι ιδιοκτήτης του, αλλά να το διασταυρώσεις κάπως, κι αυτό που λες, να σου δείξει ο άλλος φώτο του σκυλου, μου αρέσει...