Βρέθηκε μαύρο Boxer αρσενικό, χωρίς τσιπ.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
εννοειται. σε περιπτωση (που δε πιστευω οτι θα γινει) που καποιος μου πει οτι ειναι δικό του:

πρώτα θα μου πει :

- σε τι κατασταση ηταν ο σκυλος οταν χαθηκε και τι ιδιαιτερο ειχε πανω του (εάν είχε ή οχι).
- ποτε τον εχασε
- που
- φωτο
- τι εντολή έχει για να "κάτσει κάτω".

και μετα του λέω κ εγω που μπορεί να απευθυνθεί.

απο οτι σ λεω παντως, επειδη το εψαξα αρκετα σε σιτε με αγγελιες κλπ δεν υπαρχει καμια τετοια καταχώρηση γιαυτό το σκύλο.

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οχι δεν το λεω για αυτο. Μια φιλη μου εχει ενα boxer στον Πειραια μαυρο καφε τιγρε σε νεαρη
ηλικια αλλα δεν νομιζω να τον εχει χασει, θα το μαθαινα. γι' αυτο σε ρωτησα που στον Πειραια.
Anyway μακαρι να βρεθει ο ιδιοκτητης του. Μηπως να αναρτησεις και στο facebook καμια αγγελια
οτι βρεθηκε και ψαχνετε τον ιδιοκτητη του?

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
Οχι δεν το λεω για αυτο. Μια φιλη μου εχει ενα boxer στον Πειραια μαυρο καφε τιγρε σε νεαρη
ηλικια αλλα δεν νομιζω να τον εχει χασει, θα το μαθαινα. γι' αυτο σε ρωτησα που στον Πειραια.
Anyway μακαρι να βρεθει ο ιδιοκτητης του. Μηπως να αναρτησεις και στο facebook καμια αγγελια
οτι βρεθηκε και ψαχνετε τον ιδιοκτητη του?
ρωτα τη.
δν εχω φμπ.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
Αν τον ξαναδεις βγαλτον και κατι θα προσπαθησουμε να κανουμε αλλιως. . .
κοιτα το θεμα γιαυτο το δημιουργησα. αν τοθελει ο ιδιοκτητης του, θα το googlerei και αν ειναι υχερος θα του βγει το θεμα αυτο. αλλιως απο οσο γνωρίζω απο πρώτο χέρι, ο σκυλος εχει βρει και φροντίδα και σπίτι για πάντα.