Ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ ηταν για να δημοσιευσω την αγγελια μου. Προκειται για εναν καθαροαιμο Μολοσσο ρατσας Great Dane που βρηκα την προηγουμενη εβδομαδα στο Βολο κοντα στην εξοδο της πολης στα τελευταια φαναρια της Λαρισης στα βενζιναδικα. Προσπαθησε να περασει το δρομο σαστισμενος και παραλιγο να τον χτυπησουν τα αυτοκινητα 2 φορες, κυριολεκτικα φρεναραν και σταματησαν στο χιλιοστο. 3/4 της ωρας μετα επεστρεψα κι ηταν ακομη εκει και πηγαινε περα δωθε χωρις να δειχνει οτι ξερει απο που ηρθε και πως βρεθηκε εκει. Προς το παρον φιλοξενειται σε σπιτι που εχουν κι αλλον σκυλο ιδιας ρατσας και θελουν να τον κρατησουν. Δεν κανουν καμια ερευνα να βρεθει ο ιδιοκτητης του και πραγματικα με εχουν εκνευρισει απιστευτα. Ισως βεβαια απο τη μια να ειναι καλυτερα διοτι αυτοι εχουν τον δικο τους σκυλο σε αριστη κατασταση, υγιεστατο και γυαλιστερο ενω αυτο που βρηκα ηταν σκετα κοκκαλα, μετρουσες ολους τους σπονδυλους της σπονδυλικης στηλης και με ερεθισμο σε καποιο σημειο απο αλλεργια σε ψυλλους. Διαβασα το αρθρο για τις κινησεις που πρεπει να κανει καποιος οταν βρει εναν σκυλο και τις εχω κανει ολες εκτος απο τα αφισακια που ο κτηνιατρος με συμβουλεψε να μην το κανω διοτι ο σκυλος ειναι σπανιου χρωματισμου και κοστιζει πραγματικα πολυ ακριβα οπως μου ειπε και ο,τι θα βρεθουν πολλοι επιτηδειοι να τον διεκδικησουν γι αυτο δεν θελω να αναφερω περισσοτερες λεπτομερειες. Ειναι περιπου 1,5 ετους και χωρις μικροτσιπ! Ακομα μια ανυθυνοτητα του πρωην ιδιοκτητη. Τα Great Danes στο Βολο και τις γυρω περιοχες δεν ειναι παρα πολλα και ισως οι κατοχοι γνωριζονται και μεταξυ τους οποτε σας παρακαλω μεταφερετε την πληροφορια αν υπαρχουν βολιωτες με τετοια σκυλια.