Βρήκα ένα τσιμπουροκούταβο ==))

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Νομιζω οτι ταιριαξαν μια χαρα σαν διδυμο! Εγω θα το πω κανοντας την αρχη! Αντε να τη χαιρεσαι την μικρη! :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
DSC00474.jpgDSC00465.jpgDSC00482.jpg ,,,
6 κιλα ζυγιστηκε σημερα το μεσημερι.... πηρε ενα κιλο σε μια εβδομαδα,,,, δηλαδη 20% αυξηση του βαρους του σε μια εβδομαδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η ζηνα 1 κιλο την εβδομαδα επαιρνε στην αρχη οταν τη βρηκα,,, αλλα εκεινη ανηκει σε μεγαλωσωμη φυλη...,,

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Εντυπωσιακή συμβίωση! Οι δικές μου έκαναν πολύ περισσότερο καιρό μέχρι να κοιμηθούν μαζί!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Εντυπωσιακή συμβίωση! Οι δικές μου έκαναν πολύ περισσότερο καιρό μέχρι να κοιμηθούν μαζί!
..
η πρωτη αριστερη φωτο ειναι απο σημερα το μεσημερι κατω απο τον ηλιο στην αυλη οπου τα δυο βλαμενα επεσαν για υπνο,,, η ζηνα που ειναι καταμαυρη εκαιγε την ψεκασα με νερο και δεν σαλεψε καθολου... η μικρη εχει ξεθαρεψει και πλακωνεται με τη ζηνα συνεχως,,, της τραβαει δαγκωνιες κανονικα .. η ζηνα ανταποδιδει με ψευτοδαγκωματα αλλα καπου καπου δεν αντεχει αλλο τη μικρη και της τραβαει καμια γερη και ακουγεται κραυγη θανατου ===))

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Η πρώτη φωτογραφία είναι από τις ομορφότερες που έχω δει! *agapoylas*
Ω ναι! Γιατί η δεύτερη που, αυτό το θεριό το ανήμερο που δε σηκώνει κουνούπι δίπλα της, έχει το κεφαλάκι της και το ποδαράκι της τόσο προστατευτικά πάνω στη μικρή? *agapoylas*

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
DSCN7002.jpg της πηρε το σφυριχτροκοκαλο....DSCN7018.jpg μετα ακολουθησε μαχη..DSCN7041.jpgμετα επεσαν για υπνοDSCN7029.jpg και το πρωι στο κτηνιατρο για τα πρωτα εμβολια,, 30 ευρω,, ηλικια δεν ξερει απο 2 εως 3 μηνων την υπολογιζει ,, οταν αλλαξει δοντια θα μπορει να πει ειπε,, τη βρηκε υγιεστατη,, ειναι κυνηγοσκυλο,, απο δυο η τρεις ρατσες ανακατεμενες,, και θα φτασει τα 15 με 20 κιλα,,, δηλαδη κατι που δεν ηξερα δεν μου ειπε,,,,, --==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εξετάσεις τις έκανες?
βόλτες ξεκινήσατε πως τα πας?
..
ποιες εξετασεις,,..?? μια χαρα ειναι ==)) βολτες ειπαμε απαγορευται,,, μολις θα κανει και τα εμβολια τα υπολοιπα μετα απο 10 μερες θα την παω να τρομοκρατησει τους παντες !! τρεχει μεσα στην αυλη με τη ζηνα,,, μετα στο χωριο θα ειναι μια εβδομαδα σε δυο στρεμματα κηπο,, θαναι και αλλα 2 η 3 σκυλια εκει οποτε θα ξεσαλωσει ==))

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Πάλι καλά που ανέβασες κι άλλες φώτο σήμερα και βλέπω αυτές τις ομορφόφατσες και ξεχνιέμαι από τα παραδίπλα. 'Αντε να τη χαίρεσαι κ να ναι υγιείς και οι δυο οι κορίτσαροι.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Μα τι γλυκοφατσάκι είναι αυτό..!!!!
Να τις χαίρεσαι τις γυναικάρες, να τις αγαπάς κ να τις προσέχεις..!!
Θα στο ανταποδώσουν στο έπακρο.. ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
παλι καλα που υπαρχει και αυτο το θεμα με τις γυναικάρες να ξεχνιέμαι από τα του cane corso