Βρήκα ένα τσιμπουροκούταβο ==))

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Αχμμμ.. λογαριασμό στον φωτοκουβά έχεις κάνει.. τι ακριβώς περιμένουμε ο-ε-ο??

(κύριε πρέσβη μας κακομάθατε κ δε χορταίνουμε πια φώτος)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
..
ενταξει οταν γυρναω σπιτι χτυπιεται σαν τρελλη η μπελα... πηδαει επανω μου γρυλλιζει κοπανιεται λες και φτιαχνει φραπε,, αλλα μεχρι εκει... αν φαει και ξαπλαρει και τη φωναξω περα βρεχει.... ενω αν φωναξω τη ζηνα ερχεται σφαιρα !!
Αυτο ξανασκέψου το... δεν ειναι κακη ιδεα να προσαρμόσεις σέικερ στο κολάρο... θα σε υποδέχεται με τον καφέ σου ετοιμο!!! Αυτά ειναι, γυναίκα στο σπιτι! :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αυτο ξανασκέψου το... δεν ειναι κακη ιδεα να προσαρμόσεις σέικερ στο κολάρο... θα σε υποδέχεται με τον καφέ σου ετοιμο!!! Αυτά ειναι, γυναίκα στο σπιτι! :p
...
ενταξει ολα τα κουταβια ειναι ενθουσιωδη οταν ερχεσαι και λειπης,,, ειδικα η ζηνα που ηταν και εντελως μονη οτν με καταλαβιανε απο μακρυα οτι ερχομουν κοπανιοτανε στα καγκελα να περασει απο μεσα να τρεξει πανω μου,,,,,

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
...
ενταξει ολα τα κουταβια ειναι ενθουσιωδη οταν ερχεσαι και λειπης,,, ειδικα η ζηνα που ηταν και εντελως μονη οτν με καταλαβιανε απο μακρυα οτι ερχομουν κοπανιοτανε στα καγκελα να περασει απο μεσα να τρεξει πανω μου,,,,,
Ναι κανουν σαν παλαβα. Αφου καμια φορά που βλέπω και μεγάλα να κανουν ετσι, φοβαμαι οτι θα παθουν καμια ανακοπη!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Kι επειδή το ανέφερες παραδίπλα περί ανάπτυξης της Μπέλας το θυμήθηκα.. τι θα γίνει μάναμ? 1 μήνα πλας πλας χωρίς φώτο? Είναι ωραία πράγματα αυτά?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Kι επειδή το ανέφερες παραδίπλα περί ανάπτυξης της Μπέλας το θυμήθηκα.. τι θα γίνει μάναμ? 1 μήνα πλας πλας χωρίς φώτο? Είναι ωραία πράγματα αυτά?
.....
η μπελα περασε τα 10 κιλα,,, αλλα εχασα το κινητο στη παραλια,,, πηρα αλλο αλλα δεν συνεργαζεται με τον υπολογιστη,,, κατι ρυθμιση θελει,,, οποτε πρεπει παω παρω καλωδιο γιουεσμπι μεταφορας,,,, !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
.....
η μπελα περασε τα 10 κιλα,,, αλλα εχασα το κινητο στη παραλια,,, πηρα αλλο αλλα δεν συνεργαζεται με τον υπολογιστη,,, κατι ρυθμιση θελει,,, οποτε πρεπει παω παρω καλωδιο γιουεσμπι μεταφορας,,,, !!!
Στο στομάχι της Ζηνας ειναι για σέρβις.... ασε τις δικαιολογίες και ανεβαζεεεε

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124

αυτη τη χθεσινη εχω μονο,,,,,

Last edited by a moderator:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124

ασχετο... διασταυρωση λαμπραντορ,,, με μπιγκλ,,, κυνηγοσκυλο... ωραιο βγηκε,,,

Last edited by a moderator:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κοιτα να δεις για πότε βρισκει κάποιος καλώδιο usb εν τω μέσω της νυκτος...!

Πολύ ομορφη φωτογραφία αυτή με τη ζήνα!!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
η μπελα εχει...πουλακι? στη δευτερη φωτο κατω απο τη κοιλια της τι ειναι αυτο? :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
η μπελα εχει...πουλακι? στη δευτερη φωτο κατω απο τη κοιλια της τι ειναι αυτο? :p
,,,,,,,,,

ειπα ειναι ασχετο... διασταυρωση λαμπραντορ με μπιγκλ,, ενος πετσοπα ==))

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Α κι εγώ δεν το διάβασα και απόρησα!

Να αυτές οι φώτο μου χαν λείψει, με τα κορίτσια σου αγκαλιά! Κούκλες!