Βρήκα αυτό το κουτάβι

Ptrsskl

New Member
28 Μαϊου 2015
1
2
32
Χθες και ενώ έβρεχε άρχισα να ακούω κλάματα από ένα χωράφι κοντά στο σπίτι μου και πήγα να δω τι είναι.Ανακάλυψα δύο μικρά σκυλάκια παρατημένα μέσα στις λάσπες,το ένα έκλαιγε και το άλλο δεν κουνιόταν και αρχικά νόμιζα ότι ήταν νεκρό.Όταν το ακούμπησα όμως ανασηκώθηκε και άρχισε να κλαίει και αυτό.Τα πήρα και τα δυο μέσα στο σπίτι,τα φρόντησα και τα τάισα.Το ένα θα το κρατήσω,το άλλο όμως θα πρέπει να το δώσω (δεδομένου ότι έχω άλλον ένα σκύλο) και θα βάλω αγγελία στην εφημερίδα σε μερικές εβδομάδες.Θα ήθελα να μου πείτε απλά από περιέργεια εάν ανήκουν σε κάποια ράτσα.Επίσης εάν κάποιος
μένει στα Χανιά ή κάπου κοντά και ενδιαφέρεται για το σκυλάκι ας μου στείλει μήνυμα στο mail μου ([email protected]).Σας ευχαριστώ

Οι φωτογραφίες (είναι το ένα μόνο αλλά είναι ίδια)

• Like
Reactions: Sara and ntoulis

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Βρε μηπως το αγορασες και δεν θες να μας το πεις;αυτο σαν μαλι μοιαζει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πες αν είναι αρσενικό θηλυκό κλπ. Τώρα δεν μπορεί κανεις να σου πει με τι μοιάζουν και στην ουσία δεν έχει και καμια αξία. Μια όμορφη μαλλιαρή ύπαρξη είναι που έχει ανάγκη αγάπης και φροντίδας.
Μπράβο όμως που δεν αδιαφόρησες. Καλώς ή κακώς είναι μετρημένα τα άτομα που θα ακούσουν ενα κλάμα, ενω η πλειονότητα κάνει πώς δεν ακουει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δες στο παρακάτω link, κάποια πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν, και γι'αυτό που θα κρατήσεις, αλλά και για το άλλο, μέχρι να το δώσεις.

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"

Επίσης, μπορείς να επικοινωνήσεις με την φιλοζωική σας, να σε καθοδηγήσει για τα περί υιοθεσίας και να σε προμηθεύσει με συμβόλαιο υιοθεσίας.

• Like
Reactions: Lavernne