Με αφορμη μιας συζητησης που ειχα πριν με ενα φιλο και σκυλομπαμπα αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα ... η ωρα ειναι περασμενη και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω ακριβως τι να πω για να ανοιξω αυτο το θεμα .. το μονο που ξερω ειναι αυτο που αντηχει στα αυτια μου δηλαδη τα λογια του φιλου μου "πηγα στον Α (δεν θελω να πω ονομα γιατι τον γνωριζω τον κτηνιατρο αυτο και μαλιστα σκεφτομουν να παω εκει για πρακτικη αλλα ΔΕΝ) γιατι το σκυλι μου ειχε βγαλει κατι στο αυτι του και μου ειπε οτι εχει καλαζαρ και του εδωσε φαρμακα" ... τοτε τον ρωτησα του εκανε εξετασεις ? μου λεει ναι του λεω βγηκαν θετικες ? μου λεει οχι .. του λεω και γιατι σου εδωσε φαρμακα ? γιατι μπορει να ειναι επιφανιακο μου ειπε (αυτο του ειπε ο κτηνιατρος) τοτε τον ρωτησα αν εκανε στο σκυλι βιοψια και μου λεει ναι και βγηκε αρνητικη ... με τα πολλα το σκυλι πηγε σε αλλο κτηνιατρο και του ειπε πως εχει σοβαρη ωτιτιδα ενα σταδιο πριν την κωφωση φυσικα ο αλλος κτηνιατρος τραβηξε τα μαλλια του με αυτα που ακουσε .... απο την ωρα που μιλησα μαζι του δεν εχω σταματησει να σκεφτομαι τα λογια του φιλου μου και φυσικα δεν μπορω να κατανοησω πως ενας κτηνιατρος εκανε κατι τετοιο .... τα συναισθηματα μου ειναι αναμικτα ... πως γινεται ενας ανθρωπος που σπουδασε τοσα χρονια να παραβλεπει τις εξετασεις ?? πως γινεται να δινει ετσι φαρμακα ?? πως πως πως και γιατι ...
ειλικρινα ανοιγω αυτο το θεμα καθαρα για σοβαρη κουβεντα δεν θελω ειρωνικα σχολια και κοροιδιες ... μιλαω καθαρα σαν ιωαννα σαν τιποτα αλλο .... δεν ξερω αν γινομαι υπερβολικη αλλα νομιζω πως τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα ... εμπιστευομαστε τα σκυλια μας σε επαγγελματιες και το αποτελεσμα πιο ειναι ? ναι δεν ειναι ολοι το ιδιο ... αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια ... δεν πρεπει να γινει κατι γι αυτο ? δεν ξερω ...ειμαι παρα πολυ προβληματισμενη .....
Σας παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις .. !!!!
ειλικρινα ανοιγω αυτο το θεμα καθαρα για σοβαρη κουβεντα δεν θελω ειρωνικα σχολια και κοροιδιες ... μιλαω καθαρα σαν ιωαννα σαν τιποτα αλλο .... δεν ξερω αν γινομαι υπερβολικη αλλα νομιζω πως τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα ... εμπιστευομαστε τα σκυλια μας σε επαγγελματιες και το αποτελεσμα πιο ειναι ? ναι δεν ειναι ολοι το ιδιο ... αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια ... δεν πρεπει να γινει κατι γι αυτο ? δεν ξερω ...ειμαι παρα πολυ προβληματισμενη .....
Σας παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις .. !!!!