Βρεθηκε Γερμανικος Ποιμενικος, Θεσ/νικη Καλαμαρια

paradiselost

Member
12 Αυγούστου 2012
5
0
Χθες το βραδυ 12/8/12 βρηκα στην Καλαμαρια ενα καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο θηλυκο κοντα 8-9 μηνων, ταλαιπωρημενο και βρωμικο με ενα ροζ λουρακι στο λαιμο αλλα χωρις ταυτοτητα ή τηλ.Απο οτι μου ειπανε απο την γειτονια τριγυρνουσε εδω γυρω τις τελευταιες 3-4 ημερες μονο του.Εχει λιγες πληγες στο σωμα του και ξυνετε συνεχεια.Το εδεσα πισω απο την πολυκατοικια μου και το τααιζω απο χθες.Θα τηλεφωνησω και στην φιλοζωικη αυριο αν μπορουν να βοηθησουν. Ειναι πολυ καλο, ηρεμο και φιλικο με ανθρωπους και ζωα.

Το ειδα και το απογευμα που εβγαλα την δικια μου βολτα ( γερμανικο ποιμενικο και αυτη 7 μηνων ) και ηρθε απο πισω μας και μου εκανε εντυπωση που ειναι ελευθερο με λουρι.Αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο το σκυλι ας μου στειλει ενα μηνυμα στο inbox.

2012-08-12 12.12.31.jpg 2012-08-12 12.13.23.jpg2012-08-12 12.13.46.jpg

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πήγαινέ την στον κτηνίατρο μήπως έχει τσιπάκι για να την αναγνωρίσουν.

paradiselost

Member
12 Αυγούστου 2012
5
0
Ο δικος μου ο κτηνιατρος που ειναι και πολυ κοντα λειπει για διακοπες μεχρι τις 16, πηρα τηλ και σε αλλους 3 εδω στην καλαμαρια αλλα λειπουν ολοι τετοιες μερες.Δυστυχως δεν ξερω ποσο θα μπορεσω να το κρατησω εδω, γιατι δεν περναει μονο απο το χερι μου, ειναι σε κοινοχρηστο χωρο. Για φιλοζωικη θεσσαλονικης υπαρχει καποιο τηλ; Και τι μπορουνε να κανουνε αυτοι;

Παντως δεν πιστευω να το εχασε κανεις, πιο πολυ για παρατημενο μου φαινεται το καημενο. Εψαξα και στο ιντερνετ και δεν αναφερει κανεις για χαμενο θηλυκο λυκοσκυλο στην θεσσαλονικη τον τελευταιο καιρο. Γνωριζει κανεις τι αλλο μπορω να κανω; Εχω πελαγωσει λιγο και δεν θελω να το αφησω γιατι μπορει να παθει χιλια δυο πραγματα, απο φολα μεχρι να το πατησει αμαξι ή να πεθανει και της πεινας/διψας. Το σκυλι αυτο φαινεται οτι ειχε ιδιοκτητη και δεν εχει μαθει εξω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

• [*=center]''ΑΡΓΟΣ''

Τ.Θ. 11052, ΤΚ 54110, Θεσσαλονίκη,
Τηλ: 6944-748968
ARGOS Animal Welfare Society - Thessaloniki, Greece
e-mail: [email protected]

• [*=center]ΣΩΜΑΤΕΙΟ "Η ΑΓΑΠΗ"

Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 6977-951694
Φαξ: 2310-323258
Προστασία Αδέσποτων Ζώων “Η Αγάπη”
e-mail: [email protected]

• [*=center]Φιλοζωικό Σωματείο Θέρμης
http://www.freewebs.com/storgithermis/
Εmail: [email protected]

Αν δεν βρεις κανέναν και σε παίρνει οικονομικά, βάλτην σε μια πανσιόν για λίγες μέρες, μέχρι να δεις τι θα την κάνεις.

Παρεπιπτόντως και οι φιλοζωικές μην νομίζεις...απλοί άνθρωποι σαν εσένα είναι, που επενδύουν τον προσωπικό τους χρόνο, χώρο και χρήμα, μπας και βοηθήσουν κανένα κακόμοιρο, όπως ακριβώς κι εσύ.

paradiselost

Member
12 Αυγούστου 2012
5
0
Θα παρω τηλ στις φιλοζωικες , ελπιζω να βοηθησουν, ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Δυστυχως οικονομικα δεν με παιρνει καθολου για πανσιον ή κατι αναλογο :(.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Συνεννοήσου με τις φιλοζωικές να δειτε για τσιπ.
Μην κολλάς ότι στάνταρ ειναι απο Θεσσαλονίκη η σκύλα. Μπορεί να την εκλεψαν και να το εσκασε αυτή κατά τη μεταφορά και να περιπλανιέται πλέον.

paradiselost

Member
12 Αυγούστου 2012
5
0
Οι φιλοζωικες το μονο που μου ειπανε οτι θα κανουνε ειναι καμια κοινοποιηση , δεν μπορουνε κατι αλλο. Το εκανα ενα μπανιο με στεγνο καθαρισμα και κανονικο με σαμπουαν και του εβαλα και λιγο μπεταντιν στις πληγες και ηδη εχει παρει λιγο τα πανω του αν και μυριζει ακομα ασχημα. Τουλαχιστον εχει ανεβει λιγο ψυχολογικα. Τωρα περιμενω να ανοιξει ο κτηνιατρος μου στις 16 του μηνος να την παω να δει αν εχει τσιπακι ,που δεν το πιστευω, και να την δει εστω λιγο. Παντως αν και μετα τις 16 δεν βρεθει καποιος να την παρει δεν ξερω που θα την παω , αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Στο σπίτι σου δεν μπορείς να την φιλοξενήσεις και στο μεταξύ να την προωθείς και για υιοθεσία;

Μπορείς να κάνεις και μια απέλπιδα προσπάθεια, μήπως τυχόν έχει ο Δήμος σας, υπηρεσία για αδέσποτα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

paradiselost

Member
12 Αυγούστου 2012
5
0
Στο σπιτι μου φιλε mareco πολυ δυσκολο γιατι οπως ειπα εχω και εγω ενα λυκοσκυλο και με τα αλλα σκυλακια εχουμε θεμα μεγαλο.Δεν εχει κοινωνικοποιηθει πληρως ακομα.Την αλλη θα την παω στον κτηνιατρο την Πεμπτη για να δουμε αν εχει τσιπακι και μια γενικη εξεταση, και με μια φιλοζωικη που μιλησα σημερα ,βρεθηκε καποιος να ενδιαφερεται, την Δευτερα θα περασουν να την δουνε.Ελπιζω να την υιοθετησουνε και να μπορεσω να την κρατησω εδω μεχρι τοτε, να μην δημιουργηθει προβλημα δηλαδη με τους γειτονες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μια επισήμανση!

Ο σκύλος δεν είναι καθαρόαιμος και καλό θα ήταν να μην προωθηθεί ως καθαρόαιμος, αλλά ως ημίαμος!

Δεν χρειάζεται ο κόσμος περεταίρω παραπληρόρηση του τι εστί καθαρόαιμος και τι ημίαιμος!

Υ.Γ.: Επίσης καλό είναι η σκυλίτσα να στειρωθεί πρώτα και μετά να υιοθετηθεί, ειδικά αν βρεις κάποιον όχι μέσω φιλοζωικής!

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Πες τα Στέλιο, απο χθές θέλω να το πω αλλά δίστασα.
Η αλήθεια να λέγεται γιατί μετά θα καταλήξει εκεί που προήλθε αν κάποιος την πάρει επειδή είναι ΄΄καθαρόαιμο΄΄

Επιπλέον με πείραζει που κι άλλες φορές αν βγει κάποιος και πει για τον γ.π του που απέκτησε με λάθος τρόπο πέφτουν τα μηνύματα βροχή , ότι δεν είναι κτλ
Ενώ στα μηνύματα υιοθεσίας ουδέν σχόλιο, ας κοροιδέψουμε τον ενδιαφερόμενο.

Μπράβο Στέλιο, πιστεύω ότι βοηθάς την υιοθεσία με το ειλικρινές σχόλιο σου.

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ρε παιδια να ρωτήσω κάτι; εμένα στη μικρή το τσιπ το πιάνεις και με το χέρι αν την πασπατέψεις λίγο.. στα μεγάλα δεν; είναι πολυ παχυ το δέρμα για να μπορεσεις να το πιάσεις με το χέρι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.092
Νεότερο μέλος
renzo