Χθες το βραδυ 12/8/12 βρηκα στην Καλαμαρια ενα καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο θηλυκο κοντα 8-9 μηνων, ταλαιπωρημενο και βρωμικο με ενα ροζ λουρακι στο λαιμο αλλα χωρις ταυτοτητα ή τηλ.Απο οτι μου ειπανε απο την γειτονια τριγυρνουσε εδω γυρω τις τελευταιες 3-4 ημερες μονο του.Εχει λιγες πληγες στο σωμα του και ξυνετε συνεχεια.Το εδεσα πισω απο την πολυκατοικια μου και το τααιζω απο χθες.Θα τηλεφωνησω και στην φιλοζωικη αυριο αν μπορουν να βοηθησουν. Ειναι πολυ καλο, ηρεμο και φιλικο με ανθρωπους και ζωα.
Το ειδα και το απογευμα που εβγαλα την δικια μου βολτα ( γερμανικο ποιμενικο και αυτη 7 μηνων ) και ηρθε απο πισω μας και μου εκανε εντυπωση που ειναι ελευθερο με λουρι.Αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο το σκυλι ας μου στειλει ενα μηνυμα στο inbox.

Το ειδα και το απογευμα που εβγαλα την δικια μου βολτα ( γερμανικο ποιμενικο και αυτη 7 μηνων ) και ηρθε απο πισω μας και μου εκανε εντυπωση που ειναι ελευθερο με λουρι.Αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο το σκυλι ας μου στειλει ενα μηνυμα στο inbox.