Βρεθηκε Γερμανικο ποιμενικο αρσενικο

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Πριν απο 1-1.30 ωρα περιπου στο παρκο στο τερμα της οδου σκουφα στην πετρουπολη βρεθηκε αυτος εδω ο κουκλος!!!Αν τον ψαχνει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6948563070

SAM_1204.jpgSAM_1200.jpgSAM_1196.jpgSAM_1202.jpg

Last edited by a moderator:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βάλε αφίσες στα κτηνιατρεία και πετ-σοπ της περιοχής (και αλλού αν μπορείς) και κοίτα τον για τσιπάκι φυσικά!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Θα τον παω και στον κτηνιατρο να τον κοιταξει το απογευμα!!!αν μπορει καποιος να τον φιλοξενησει γιατι εγω με τον Ερμης δεν μπορω!παιζουν παιζουν μεχρι να αρπαχτουν!τους εχω προλαβει κανα δυο φορες!!!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Μολις πηγαμε κτηνιατρο!τα λογια του κτηνιατρου ηταν τα εξης:ο σκυλος δεν φοραει τσιπακι,ειναι 100% γερμανικο ποιμενικο,εχει πολυ καλη δομη σωματος και φαινεται απο μια ματια που του εριξε και πολυ καλα στην υγεια του.ειναι μεσης ηλικιας περιπου 5-6 χρονων!!!!επισης δεν τον ηξερε αρα λογικα δεν ειναι της περιοχης γιατι δυο κτηνιατρεια εχουμε εδω και αυτο ειναι το πιο γνωστο!θα ρωτησω και στο αλλο βεβαια!αυτα τα νεοτερα!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
κατα αρχην ειναι κουκλος. μακαρι να μπορουσα εαν δεν βρισκότανε ιδιοκτήτης να τον έπαιρνα εγω

....αλλα μια σημειωση...
ειναι 100% γερμανικο ποιμενικο

και τι ειναι ο κτηνιατρος? κριτης εκθεσεων? εχει καποια εξειδίκευση στα ΓΠ?
αυτο που θελω να πω ειναι οτι μια χαρα ΓΠ ειναι αλλα εφοσον ειναι ''πρωην αδεσποτο'' θα ηταν σωστο να μην διαφημίζεται τοσο για την καθαροαιμια του.
φιλικα παντα...

βεβαια εαν δεν βρεθει ιδιοκτητης στειλε μου κανα πμ...
που ξερεις καμμια φορα....

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εγω μετεφερα τα λογια του κτηνιατρου..δεν μπηκα να πω αν ειναι καθαροαιμο η οχι!ειναι διαθεσιμο κανονικα γιατι εγω δεν μπορω να τον κρατησω δυστυχως και επισης εχω μιλησει με ολους τους κτηνιατρους της περιοχης και δεν το ξερει κανεις το σκυλι!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Φώτη,καλό θα ήταν να κάνεις αυτό:
Βάλε αφίσες στα κτηνιατρεία και πετ-σοπ της περιοχής (και αλλού αν μπορείς)
Πολύ όμορφος πραγματικά!!!*agapoylas*
Μακάρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης γρήγορα αν τον έχασε ή ένα καινούριο σπιτικό...!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Πως βρέθηκε;
Για πες λεπτομέρειες.

Ελπίζω τουλάχιστον να τον στόλισες, όπως του έπρεπε...

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Δεν μπορουσα να τον στολισω,ασε που μετανιωσα που τον εδωσα πισω κιολας!!!αλλα θα παρακολουθω!Ηρθε η αδερφη μου,11 χρονων με εναν συμμαθητη της και ηταν δικος τους!!!τον αφηνουν λεει οταν δουλευουν οι γονεις και δεν μπορουν και παει βολτα μονος του και ξαναγυρναει!!!ξερω που μενουν και θα ελεγχω..με την πρωτη τον πηρα και ΤΕΛΟΣ το θεμα!!!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
εαν έχεις σκοπό να κάνεις οτιδήποτε μην το διαφημίζεις δημόσια ;-)

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Οτιδηποτε οπως να παρω εναν σκυλο απο μια οικογενεια που το αφηνει μονο του να πηγαινει βολτες,που ειναι μεσα στην τζιβα,που δεν εχει τσιπακι, και που ειναι αρκετα αδυνατος;;;γιατιτι θα μου κανουν δηλαδη;;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78