Βρεθηκε θυληκο καναδεζικο λυκοσκυλο

anthimos21

Member
7 Ιανουαρίου 2010
7
0
Βρεθηκε θυληκο καναδεζικο λυκοσκυλο στην περιοχη Κορωπι Αττικης οποιος το εχασε ας επικοινωνησει με πμ μαζι μου.Την σκυλιτσα τηνκραταω εγω ειναι πολυ φιλικη και με ναθρωπους και με ζωα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μαλιστα!

Για να επικοινωνησω εγω με σενα πρεπει να δω πρωτα ενα τηλεφωνο η καποια φωτογραφια με το σκυλο που πιθανον να εχω χασει!

Βαλε μια φωτογραφια της μικρης και ενα τηλεφωνο!

anthimos21

Member
7 Ιανουαρίου 2010
7
0
φιλε στελιο το τηλ μου θα δοθει μεσω πμ σαυτους που ενδιαφερονται και οχι σε κοοινη θεα δεν υπαρχει λογος και φωτο θα μπει δεν εχω βγαλει ακομα χθες την βρηκα την σκυλιτσα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το ζήτημα είναι ότι το forum το διαβάζουν και άτομα που δεν είναι μέλη!
Αυτοί δεν μπορούν να σου στείλουν ΠΜ!
Αν δεν θες να βάλεις ένα τηλέφωνο, που θα ήταν το ιδανικό, βάλε ένα mail για να μπορούν όλοι να επικοινωνήσουν μαζί σου!:)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
:D:D:D:D ...και χωρις ουριτσα το καυμενο..

τελικα ουτε το ενα μαθαμε ποτε αν βρεθηκε, ουτε το αλλο το ζηταει κανεις..

anthimos21

Member
7 Ιανουαρίου 2010
7
0
θα κανω αυριο μια καλη γυρα εφοσον εχω ρεπο στο κωροπι και στην ευρυτερη περιοχη μηπως βρω τον ιδιοκτητη αν υπαρχει

anthimos21

Member
7 Ιανουαρίου 2010
7
0
θα το ελεγξω την δευτερα εκτενως την περιοχη αν εχει τσιπακι κτλ αλλιως θα ψαξω για οικογενεια γιατι δουλευω πολλες ωρες και μακαρι να μπορουσα να την κρατησω την μικρη ειναι πολυ εξυπνη και υπακοοη

anthimos21

Member
7 Ιανουαρίου 2010
7
0
Χαριζεται η μικρουλα για οσους ενδιαφερονται θα δοθει εντος αττικης για να την βλεπω με συμβολαιο υοθεσιας.Ειναι αποπαρασιτωμενη εμβολιασμενη εκανε εξετασεις και ειναι υγειεστατη.ειναι 1 με 1/ε ετους.πολυ εξυπνη φιλικη δεν λερωνει ποτε μεσα.οποιος ενδιαφερεται με πμ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.345
Μέλη
20.113
Νεότερο μέλος
Anastasia skia