Βρεθηκε στην Εκαλη

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
βρεθηκε στην Εκαλη αυτη η σκυλιτσα
μενει προσωρινα σε ενα σπιτι αλλα δεν μπορει να φιλοξενηθει για πολυ.

την ανακοινωση την βρηκα στο ΦΒ
ενος φιλου
εδω

τηλ.επικοινωνιας δεν ειχε η αγγελια..θα πρεπει να μπειτε στο ΦΒ εαν δεν εχετε επικοινωνειστε μαζι μου ,να επικοινωνησω κ εγω με την σειρα μου μαζι τους..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Να επικοινωνήσεις και να τους ρωτήσεις γιατί πρέπει να της φοράνε πνίχτη...:mad:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Να επικοινωνήσεις και να τους ρωτήσεις γιατί πρέπει να της φοράνε πνίχτη...:mad:
Οντως! Μπορει να μην ειχαν αλλο λουρακι και να της το εβαλαν προχειρα.... και εγω το εχω κανει...
Κουκλα ειναι ! Ευχομαι να βρει γρηγορα το σπιτι της ή ενα νεο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Τι σχέση έχει ο πνίχτης βρε Μαρία μου?

Τι εννοείς τι σχέση έχει; Τι σχέση πρέπει να έχει; Πειράζει που με ενοχλεί ο πνίχτης; Προσωπική μου εκτίμηση. Τι να κάνουμε;
Μου φαίνεται ευκολότερο να έχεις πρόχειρα, απλά λουράκια για τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να σου τύχουν, παρά πνίχτες.
Αλλωστε, μπορεί βεβαίως να το βρήκαν με αυτό πάνω του. Δεν είναι απαραίτητο να του το έβαλαν τα παιδιά που το βρήκαν.
Το συγκεκριμένο σκυλάκι έχει ένα ύφος, που δεν μου συνάδει καθόλου με την εικόνα του με πνίχτη. Αυτή τη σχέση μπορεί να έχει.

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μαρία και ο Αδαμ τέτοιο περιλαίμιο φοράει!

Ο ένας κρίκος χρησιμοποιείται σαν κανονικό περιλαίμιο και ο άλλος σαν πνίχτης!

Δεν έχει να κάνει λοιπόν ότι φορώντας αυτην την αλυσίδα σημαίνει ότι ο σκύλος είναι στον πνίχτη!

Εν πάσει περιπτώσει καλότυχη να είναι η μικρή!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Προφανώς αισθάνεστε την ανάγκη να απολογηθείτε για χρήση πνίχτη (Θοδωρή όταν λες "δεν υπάρχει πνίχτης" τι εννοείς; ), κάτι το οποίο είναι τελείως μα τελείως άσχετο και περιττό.
Να ξαναπώ λοιπόν...ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, που απ' ότι φαίνεται στην φωτό, δεν είναι του μεγέθους κανενός από τα σκυλιά όσων θέλησαν να σχολιάσουν...εγώ βλέπω να φοράει πνίχτη σε "θέση πνίχτη" -αν κάνω τόσο λάθος πάω πάσο- και το πρόβλημά μου αν θέλετε, είναι κυρίως ότι έχει ένα τελείως αγαθό και θλιμμένο μούτρο που δεν μου συνάδει με την εικόνα του με πνίχτη. Αυτό μου βγαίνει όταν βλέπω την φωτό και αυτό είπα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είμαι γενικώς κατά της χρήσης πνίχτη. Απλώς δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη φωτό με την συγκεκριμένη σκυλίτσα. Τόσο απλά και τόσο ειδικά. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην επιμείνουμε, γιατί είμαστε εντελώς off topic. Αν όμως νομίζετε ότι χρειάζεται, δεν έχω αντίρρηση.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
και για να κλεισουμε τον offtopic κυκλο.

δεν απολογειται νομιζω κανεις...η αλυσιδα που φοραει δεν ειναι σε θεση πνιχτη.Πνιχτης δεν υπαρχει,απλως η συγκεκριμενη αλυσιδα μετατρεπεται περνωντας το λουρι απο το ενα μονο κρικακι...επισης ο "πνιχτης" εχει νοημα μονο σε συγκεκριμενες εφαρμογες...και δεν τον αποδεχονται ολοι.

το σκυλακι περισσοτερο θλιμενο-κουρασμενο απο την κατασταση που περασε μου φαινεται,παρα απο την αλυσιδα που φορα.

σχολιασα απλως,γιατι εαν δεν εβλεπα φωτογραφια και διαβασα την απαντηση σου,θα νομιζα οτι το ειχαν κρεμασει με τον "πνιχτη" απο κανενα δεντρο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Η απάντησή μου Θοδωρή μου, βασιζόταν στην φωτό, όχι στον αέρα...
Νομίζω ότι λέμε τα ίδια πράγματα με άλλες λέξεις :rolleyes::)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μαρια δεν καταλαβαινομαστε σημερα...

δεν εννοω οτι δεν ειδες την φωτογραφια...εγραψα οτι μου φανηκε υπερβολικη η αντιδραση σου και γι'αυτο σχολιασα.

και οχι δεν λεμε τα ιδια πραγματα.:mad::p