Βρε λες...; (οίστρος)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Παιδιά ωραία τα στάδια του οίστρου όπως τα περιγράφουμε στα διάφορα σχετικά στάδια, αλλά επειδή εμένα μου μείνανε κάποιες απορρίες θα μου επιτρέψετε να ανοίξω το παρόν θέμα.

Λοιπόν η μικρή είναι χοντρικά 6,5 μηνών... δείγματα οίστρου ξεκάθαρα δεν έχω, πέραν του ότι όταν ξαπλώνει στο πλάι η κοιλίτσα της μοιάζει ελάχιστα πρισμένη, άπειρο ελάχιστα όμως...

Έλα όμως από την άλλη που σε κάθε μας βόλτα θα γυρίσουμε σπίτι και με έναν αρσενικό για παρέα... είτε αδέσποτο είτε από αυτά τα "μη περιμένετε θα βγω για τσάρκα...". Η μικρή δε πέραν του πρώτου μυρίσματος (μουσουδικά πάντα) δε γουστάρει πολλά πολλά και αν την παραζορίσουν σκάει και κάτι ψιλές στον αέρα για προειδοποίηση (το νιάνιαρό!!) αν πάλι κρατάνε τις αποστάσεις δεν έχει θέμα μαζί τους.
Χτες το βράδυ χοροπήδαγε με το που πήγαινε να τη μυρίσει .... στα απόκρυφα!!!:p
Και ενώ συνήθως με ένα έντονο "όχι" και εμένα ανάμεσα στη μικρή και εκείνους συνήθως τα αποθαρρύνει τώρα τίποτα... αρχίζουν τη κλάψα, μέχρι και στάση υποταγής παίρνουν σε μένα αλλά εκεί, ρούπι δεν κάνουν!!

Λέτε να ξεκινάει η όλη διαδικασία και να το παίρνουν πρέφα οι γόηδες της γειτονιάς...

Last edited:

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Πρωτα θα πρηστει κατω ,θα εχει αιμα (αν κ στη Μαγια μου στη 1η περιοδο ειχε απειροελαχιστο κ δε λερωσε πουθενα γιατι γλυφοτανε ) κ μετα θα σας περνουν απο πισω οι αρσενικοι .Σε μας παντως αυτο γινεται ...οταν αρχιζει να τελειωνει το αιμα ερχονται,οχι απο πριν .

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Τι τα έπιασε ξαφνικά τότε μου λες....!! Η' απλά τη βλέπουν σαν ένα ακόμη θηλυκό.... έστω και εκτός οίστρου??

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Μπορει απλα για γνωριμια ...εφοσον δε πανε να τη καβαλησουν ...κ μεις πολλες φορες παμε βολτα με αδεσποτα ,μπορει να ξερουν οτι αν σε παρουν απο πισω ισως να φανε κ γι'αυτο ερχονται .

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Τις περισσότερες φορές αν όχι όλες την αφήνω υπο την απόλυτη επιτήρησή μου να γνωριστεί και επίσης και εκείνη δεν έχει πρόβλημα. Μετά απομακρύνονται μόνα τους. Εδώ παρά τη γνωριμία αυτά μουρλαίνονται!!

(Έχω κατουρηθεί στο γέλιο γιατί τα σκυλιά αυτά είναι συνήθως 20 και βάλε φορές η Κλαίρη και με αφορμή αυτό που είπες φέρνω στο μυαλό μου τη σκηνή να προσπαθούν να τη καβαλήσουν.... :D )

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Οταν ειχα τη Μαγια μου ενας συγκεκριμενος σκυλος ειχε κολλημα οποτε την εβλεπε ...κ αυτη δε τον ηθελε ,οποτε την επερνα αγκαλια για να μη γινομαστε θεαμα στη πλατεια ...εε γιναμε μεγαλυτερο μια μερα γιατι πηδηξε το τερας στη πλατη μου να καβαλησει εμενα !!! Απο τοτε τον λεω βιαστη ...
Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο σκυλακι ,ερχετε κ στο ΤΕΙ καμια φορα κ κανει μαθημα !

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αχαχαχαχαχαχαααααα... κι εμένα έγινε μία μέρα που την πήρα αγκαλιά κάτι παρόμοιο!! Αλλά όχι τόσο τραγικά, απλά χοροπήδησε προς τη μούρη μου αλλά τον κατέβασε το "θηρίο"... στις διορθώσεις είναι αστέρι!! Και μετά είχε κάτσει μπροστά μας με ένα μελαγχολικό ύφος από τη χυλόπιτα, άστα να πάνε...

(κι εμείς στη σχολή είχαμε σκυλάκια που κάνανε μάθημα...!! μη σου πω παρακολουθούσαν περισσότερο από εμάς!! :D)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Αυτο παλι με το που παίρνεις το σκυλο σου αγκαλια να τρελαίνονται τα υπολοιπα κ να θελουν να μυρίσουν να πηδήξουν γιατι αραγε το κανουν ?
Επειδη πηγαινω σε χωρο περιφραγμένο που εχει καποια σκυλακια μπορει να μην ειναι κανεις κοντα μας με το που τον παρω αγκαλια τσουπ απο κατω να χοροπηδάνε !!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Χρυσούλα, θα το καταλάβεις σίγουρα ότι είναι σε οίστρο, θα κάνει κι αυτή σαν τρελή για τα αρσενικά!
Το αίμα μπορεί να μην το προσέξεις αφού είναι τόσο μικρούλα, αλλά θα δεις ότι θα γλύφεται πολύ στο πιπί της.
Όταν σταματήσει το αίμα θα αρχίσουν τα πανηγύρια με τα αρσενικά.

Η Λάρα είχε αίμα για 17 ολόκληρες μέρες
Εδώ και 4 μέρες έχει σταματήσει το αίμα το έχει ξεκινήσει το party....ένας μαύρος σκύλαρος (σαν γιγάντιο γκριφόν) ξημεροβραδιάζεται στο πεζοδρομιό μας και η Λάρα σαν την Ιουλιέτα κλαψουρίζει από το μπαλκόνι.
Όταν την κατεβάζω στον κήπο να κάνει τις ανάγκες της (δεν την βγάζω βόλτα γιατί μου είναι αδύνατον να την κρατήσω, θα μου φύγει σίγουρα και θα γυρίσει με κουτάβια) πάει και κολλάει στα κάγκελα και ο άλλος απ`έξω τη γλύφει και προσπαθεί να την καβαλήσει! Αμάν κάνω να τα ξεκολλήσω να την πείσω να κατουρήσει και να ανέβουμε πάλι στο σπίτι!

Ο δε Άρης έχει τρελαθεί να την καβαλάει όοοοοοοοολη μέρα. Ασταμάτητα. Και να τη γλύφει. Όλη την ώρα την περιτριγυρίζει με τη γλώσσα έξω και ύφος τρελού και προσπαθεί προσπαθεί προσπαθεί. Ευτυχώς λόγω τεράστιας διαφοράς μεγέθους δεν καταφέρνει τίποτα οπότε σταμάτησα να προσπαθώ να τα χωρίσω ανά 10 δευτερόλεπτα και απλά έχω το νου μου μην τυχόν τα καταφέρειι τελικά ο μικρός (πραγματικά μου φαίνεται εντελώς αδύνατον αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Ανυπομωνώ όσο τίποτα να τελειώσει αυτός ο οίστρος!

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
ισως εισαι στον προοιστρο(προσελκυση αρσενικων - αρνηση επιβασης) , ισως οροαιποραγικο εκκριμα απο αιδιο και ελαφρα εξοιδηδημενα χειλη.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Λοιπόν τελικά δεν ήταν οίστρος τότε, πολύ απλά γιατί είδαμε αίμα το Σάββατο... σαν τρελή για αρσενικά δεν κάνει, αλλά έχει σηκώσει τρελό μπαϊράκι η δεσποινίδα και μου έχει κλονίσει λίγο το νευρικό μου σύστημα τις τελευταίες μέρες, διότι έχει γίνει γκρινιάρα, απαιτητική και φυσικά έχει αναπτύξει μία πολύ ωραία (για αυτή) επιλεκτική κώφωση όταν είναι χωρίς λουρί...

Χτες αναγκάστικα να τη "ισιώσω" λιγάκι γιατί είχε γίνει τελείως κατσίκι... Πείτε μου ότι είναι εφηβεία σε συνδυασμό με τις ορμόνες της μπας και ηρεμίσω η γυναίκα...

Α, και κάτι άλλο... ναι μες εκεί κολλημενη με τη μανούλα, αλλά άρχισε να νιαουρίζει η κυρία όταν πχ. είματε στο αμάκι και κατεβαίνει ο άντρας μου για τσιγάρα... και να σου νάζια και να σου αγάπες... κολλήσαμε από τα σορόπια!

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Α, να σου πω κοπελιά...εμάς ένα βρακάκι υπόθεση είναι (λέμε τώρα...διότι είδε ο ξεβράκωτος βρακί το βαλε και το χ...σε στην κυριολεξία όμως!) και δύο φορές το χρόνο... όχι 365 μέρες το χρόνο κ.....λες (μα πως εκφράζομαι έτσι σήμερα!! τσ, τσ, τσ, ντροπή μου!!)

Κάτσε να μεγαλώσει λίγο κι ο μπέμπης σου, θα σου φέρνω εγω την Κλαίρη να στον αναστατώνει και θα σου πω εγώ μετά...!!! :p :D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Οπωσδήποτε!!!
Έχω και κάτι φοβερές της μικρής από την παραλία και με τον Νταντε της Πέννυς από τον Αγ. Στέφανο (πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά ε....! έχω να σου πω τρελή φάση!!)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Χτες αναγκάστικα να τη "ισιώσω" λιγάκι γιατί είχε γίνει τελείως κατσίκι... Πείτε μου ότι είναι εφηβεία σε συνδυασμό με τις ορμόνες της μπας και ηρεμίσω η γυναίκα...
Να ηρεμήσεις, οι ορμόνες την έχουν τρελλάνει.
Ποιο Σάββατο είδατε αίμα, προχθές? ο.κ. δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά δεν είδατε τίποτα ακόμα... μόλις τελειώσει το αίμα και αρχίσει ο οίστρος, θα τα δείτε όλα... ;)
τι μόνο εγώ θα το έχω περάσει δηλαδή? *demonio* :D

Θα μαρκάρει κιόλας μέσα στο σπίτι, θα δεις τσίσα σε άσχετο χρόνο και τόπο, μην την αφήνεις να ανεβαίνει σε καναπέδες γιατί θα τα κάνει κι' εκεί, θα είναι επιθετική κυρίως με θηλυκά σκυλιά και φυσικά ανυπάκουη.
Χαρακτηριστικά θα σου πω ότι γυρίζοντας μια μέρα από το γραφείο, με το που άνοιξα την πόρτα, πέρασε σαν σφαίρα μέσα από τα πόδια μου και την κυνηγούσα... μπροστά η μικρή σε φάση έξαρσης και από πίσω μια τρελλή να την κυνηγάει στο δρόμο. Υπ' όψιν ότι δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό όσο καιρό την έχω.

Αυτό που έπαθα πάντως, δεν θέλω να το ξαναπάθω και πάμε για στείρωση τον Σεπτέμβριο.

Κι' επειδή εμάς το βρακάκι δεν μας έκατσε, βολευτήκαμε με τα babylino που βάζουν στα μωρά. Πάει κι' εκεί ανάλογα με τα κιλά, πήραμε το 7-10 κιλά, ανοίξαμε τρύπα για να βγαίνει η ουρά της, χρατς-χρατς το κούμπωμα και ευτυχώς δεν το έβγαζε.
Και για του λόγου το αληθές:

DSC01288..jpg

Chloe τέτοια φωτογραφία ήθελες ??
(Και όλως τυχαίως έγραφε και lucky puppy επάνω..... :D:D )

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν είναι υποχρεωτικό να μαρκάρει μέσα στο σπίτι. Οι δικές μου δεν το έχουν κάνει ποτέ. Βγάζουν το άχτι τους έξω.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Ναι κ μενα εξω σε μικρες δοσεις παντου. Σαν τα αγορακια :) Αντε μεγαλωσε κ το Κλαιρακι ! Ειναι λογω ορμονων η ανυπακοη αλλα οπως ειπε και η Lostris ακομη δεν ειδες τιποτα...οταν τελειωσει το αιμα γινεται το παρτυ,ερχονται τα αρσενικα ,στηνεται αυτη και αλλα τετοια ομορφα :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Μπράβο κορίτσια ... μου κάνατε την καρδιά περιβόλι!!!

Α, ωραία, θα την πάθω την κρίση δεν το γλιτώνω... σήμερα ενώ ήταν άψογη στη βόλτα, ρούπι δεν κούνησε από δίπλα μου μου την έκανε για το δρόμο σε ανυποψίαστο χρόνο και δεν πιανόταν με τίποτα... τζάμπα η εκπαίδευση! Και αυτό δεν είναι τίποτα???
Θα τρελαθώ....

Α καλά εσείς έχετε περάσει σε άλλη φάση με την πάνα - βρακάκι!!! Χαχαχα... εμείς ένα μαυρο βρακάκι από το pet shop έχουμε, που καλά καλά δε φαίνεται πάνω της!!

Κορίτσια σας το λέω... θα τα ανεχτώ όλα και τα νάζια και τα νιαουρίσματα και όλα...έξω δε ας καταουρήσει τον κόσμο όλο... μαρκάρισμα μέσα στο σπίτι??? Δεν νομίζω να το αντέξω...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εμένα δεύτερη φορα η δικιά μου έχει τωρα περίοδο ... αίμα δεν έχω δει καθόλου !!!! και τωρα που τελειώνει ουτε διάφορα περίεργα έχουμε μεσα στο σπίτι ουτε τπτ αντιθέτως είναι πολύ ήσυχη όλη μερα κοιμάται ...
και πέρσυ πάλι τα ίδια ...
μόνο που δεν πηγαίνουμε στο πάρκο γιατι εκει τα αρσενικά κλαίνε !
πάντως κάποια στιγμή θα τ στειρώσω