Βόλτα κουταβιού

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
σημασια εχει να καταλαβουν ολοι οτι πρεπει να τα μαζευουν.οχι λογο φοβου μην τους δει ο μπαμπουλας πορτιερης,αλλα λογο πολιτισμου κ καθαριοτητας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά έλα που όλοι στα φόρουμς έχουν αυτή την άποψη και στους δρόμους βγάζουν την πραγματική τους καταγωγή και τον δικό τους πολιτισμό .... Και φυσικά δεν υπονοώ εσένα ούτε σε ξέρω άλλωστε.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
με κρυο δεν θα βγαινει το σκυλι εξω?γιατι τι θα παθει?με δουλευετε?η βολτα στο σκυλι δεν ειναι μονο για λερωμα!το σκυλι πρεπει να βγαινει εξω καθε μερα.σακουλακι,χαρτακι,φτυαρι κτλ στο χερι , κ η βολτα βολτα.κ ας βραχει κ λιγο,δεν εγινε κ κατι.μην φοβαστε τοσο πολυ.δεν ειναι τοσο ευαισθητα!
Εγώ μαζί σου...αλλά όταν έχεις ένα yorkie 1.200 το οποίο με το πρώτο αέρα ή βρέξιμο αρχίζει να τρέμει (δεδομένου ότι δεν έχουν και υπόστρωμα να τα προστατεύει) ένα τσικ πιο ευαίσθητα από τα άλλα σκυλάκια θεωρείς ότι είναι, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Στην Ευελπίδων την περασμένη βδομάδα που κατέβαιναν τα ποτάμια από τη νεροποντή κόντεψε να αρχίσει να κολυμπάει στα "ρυάκια"...!!! :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
κυβελη συμφωνω,δεν το πηρα καπως,μην ανυσηχεις! ;)
χρυσουλα ,αυτα τα λεω κυριως για να προλαβω υπερβολες.εννοειται πως αν εχει μεχρι το γονατο νερο δεν βγαινεις.εξαλλου ειναι κατι που κινδυνευεις κ εσυ.μιλαω για καταστασεις λιγο χαμηλης θερμοκρασιας πχ κτλ...επισης εχω δει κ μικρα σκυλια να γουσταρουν σε χιονια,κ να μην εχουν κ κανενα ποβλημα.ειναι κ πως μαθαινει το ζωο.για αυτο καλο ειναι να μην τα εχουμε σαν πορσελανες.δεν ειναι τοσο μυγιαγκηχτα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου, το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε (ιδιαιτέρως εμείς με μικρόσωμες φυλές) είναι να αντιμετωπίζουμε το σκυλάκι μας ως λούτρινο!! Παν μέτρον άριστον λοιπόν δεδομένων των εκάστοτε συνθηκών...!!!
Απλά καμιά φορά το φορουμ σε κάνει να ξεχνάς ότι διαβάζουν και άλλοι που πρέπει να ακούνε τις σωστές συμβουλές!! ;)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
το πιο σωστό είναι χαρτάκι σακουλάκι.δουλεύω πορτιέρης σε ένα club και περνάνε 2 παιδιά φοιτητές μάλλον και ζευγάρι με 2 ημίαιμα με τα λουράκια τους όλα κομπλέ,χαζεύω εγώ τα σκυλιά και ξαφνικά στήνεται το ένα και τσούπ να η τούρτα,λέω δεν μπορεί θα τα μαζέψει!αφού τελειώνει το σκυλάκι την ανάγκη του,συνεχίζει ο κύριος την βόλτα και μάλιστα έκανε πως δεν κατάλαβε ότι ο σκυλάκος έκανε την ανάγκη του,e μετά κόντευε να τα μαζέψει με το στόμα,από την στιγμή που θέλουμε τα ζωάκια μας ας είμαστε και υπεύθυνη!!!
το θέμα είναι να τα μαζεύουν επειδή πρέπει, όχι επειδή θα τους το πει κάποιος εκείνη τη στιγμή.. θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε πρόστιμο σε κάτι τέτοια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
το θέμα είναι να τα μαζεύουν επειδή πρέπει, όχι επειδή θα τους το πει κάποιος εκείνη τη στιγμή.. θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε πρόστιμο σε κάτι τέτοια...
Υπάρχει Νόμος και υπάρχει και πρόστιμο.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πραγματικά δεν το ήξερα! :eek:
Έχω διαβάσει τη νομοθεσία περί κατοικιδίων αλλά δεν το έχω προσέξει αυτό.
Πόσο είναι το πρόστιμο; (να ενημερώνω όποιον δω να τα αφήνει κάτω γιατί έχω βαρεθεί να τα πατάω!) :mad: