Βόλτα στο ΟΑΚΑ & συμπεριφορά με άλλο σκύλο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πολύ ωραία συμπεριφορά και φαίνεται ότι είναι πολύ εκδηλωτικός τύπος!

Θα ήθελα να σας δω σε ελεγχόμενο περιβάλλον...κάτι με...τσιμπάει...όταν βλέπω λυτό σκύλο!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
Δεν λέω για σένα βρε! Για το σκυλάκι που ήρθε να χαιρετήσει λέω κ ο Μέρλιν τπτ! :cool:
αααααα κοιτα μολις το ειδα να ερχετε τρεχοντας επανω μας φροντισα αμεσως να του αποσπασω λιγο την ενταση με το μπουκαλι

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Κ αν τύχαινε το αγαπημένο παιχνίδι του άλλου σκυλιού να είναι ένα άδειο μπουκάλι? Λέω γω τώρα, κάνωντας τον συνήγορο του

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ναι οπως ειδες εμεις δεν τρεξαμε να παμε σε αλλο σκυλο εκεινος ηρθε τρεχοντας σε εμας

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μωρέ ο Μέρλιν είναι άψογος! Επαιζε σαν κύριος. Εγώ λέω για την περίπτωση που το μπουκάλι γυάλιζε κ στον άλλον για παιχνίδι. Θα το μοιραζόταν ο Μέρλιν?

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
μπα με τιποτα θα το ηθελε μονο δικο του το πολυ πολυ να τραβαγε ο ενας να τραβαγε ο αλλος και λιγο γρρρρ

δεν προλαβα να τραβηξω σκηνικο με ενα αλλο jack rasselaki πολυ μικρο σε ογκο και η κυρια που το ειχε μου ειπε οτι ειναι πολυ τσαμπουκας

αμεσως ειπα του μερλιν να ξαπλωση και να μην κανει τιποτα ηρθε το ατιμο απο πανω του και καλα πηγαινε να τον απ αυτοση

με κοιταει ο μερλιν σαν να μου λεει καλα τι με εβαλες να κανω????????

εκει τον επιασα εγω το ρασελακι απο το στηθολουρο γιατι εβλεπα οτι η υπομονη του σκυλου μου τελειωνε

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
μαλιστα τη ωρα που ηρθε κοντα λεω στην κυρια τι ομορφος ειναι και πολυ κοντος και με αρεσει και μου λεει μηηηηηηηηηηηηηηηη

τη μη τις λεω μην λες οτι ειναι κοντος γιατι το καταλαβαινει και θα νευριασει

συγνωμη παει καλα ο κοσμος

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μάλλον αυτή θα νευρίαζε κ το έριξε στον σκύλο! Το "κοντός" για ένα Τζακ δν είναι προσβολή. Είναι πρόκληση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
μαλιστα τη ωρα που ηρθε κοντα λεω στην κυρια τι ομορφος ειναι και πολυ κοντος και με αρεσει και μου λεει μηηηηηηηηηηηηηηηη

τη μη τις λεω μην λες οτι ειναι κοντος γιατι το καταλαβαινει και θα νευριασει

συγνωμη παει καλα ο κοσμος
χαχαχαχααααααααα...
Καλά τώρα το κατάλαβες ότι δεν πάει καλά ο κόσμος :p

Πανέμορφος ο σκύλος σου, να σου ζήσει!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αααααα κοιτα μολις το ειδα να ερχετε τρεχοντας επανω μας φροντισα αμεσως να του αποσπασω λιγο την ενταση με το μπουκαλι
η δικη μου πεφτει στο γκρεμο για ενα πλαστικο μπουκαλι...αν παμε εκει εχει και τις πισινες....ενταξει...εκει θα την βγαλουμε:p
Πολυ ομορφα ειναι παντως!