Βoήθεια!!!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εντάξει μην αγχώνεσαι ...ηρέμησε, απλά προσπαθησε μέχρι να πάτε στον γιατρό να τον αποτρέπεις να το γλύφει και να το πειράζει. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Περαστικά! Μην αγχώνεσαι, εγώ δεν πιστεύω να είναι καρκίνος! Νομίζω ότι θα το απέκλεια!
Ίσως είναι αλλεργικός σε κάτι ή γδάρθηκε μόνο του.

Vasgial
Το πιο πιθανο ειναι να εχουν μαζεψει υγρο οι πρωκτικοι αδενες, μικρο το κακο. Μην αγχωνεσαι.​
Τί εννοείς πρωκτικοί αδένες? Υπάρχουν τέτοια αδένες? Και τί κάνουν?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εγώ ελπίζω να μην πήγατε τελικά στο 5άστερο του Πικερμίου. Δεν θεωρώ ότι η κατάσταση έχριζε τόσο μεγάλης ανάγκης.
Μπορούσατε να έχετε κάνει ένα τηλέφωνο στον γιατρό σας και εκείνος να σας καθοδηγούσε για το αν και το πόσο θα έπρεπε να πανικοβληθείτε.
Πιθανότατα δεν είναι κάτι τόσο πολύ σοβαρό. Εύχομαι περαστικά και να μας ενημερώσετε.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Να μην τρελαθεις να οπλιστεις με ψυχραιμια κ να αντιμετωπισεις το προβλημα γιατι πρωτ'απ'ολα αυτο οφειλεις στο σκυλακι σου...
Ευχομαι να μην ειναι σοβαρο κ να πανε ολα καλα:)

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Περαστικά! Μην αγχώνεσαι, εγώ δεν πιστεύω να είναι καρκίνος! Νομίζω ότι θα το απέκλεια!
Ίσως είναι αλλεργικός σε κάτι ή γδάρθηκε μόνο του.

Vasgial

Τί εννοείς πρωκτικοί αδένες? Υπάρχουν τέτοια αδένες? Και τί κάνουν?
αυτοι οι αδενες ειναι μεσα στο ποπο του σκυλου και καποιες φορες πρεπει να παμε στο γιατρο να τους αδειασει γιατι το ζωο διχνει μια ενοχληση και γλυφει το σημειο στο ποπο συνεχεια!σε προχωρημενο σταδιο,κανει ενα εξογκωματακι!οι αδενες αυτοι κανονικα αδειαζουν με την αφοδεψη αλλα καμια φορα....μπουκωνουν!

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
Γεια σας το σκυλακι μου τελικα του καθαρισανε τουσ αδενες οι οποιοι ειχαν αποστημα(πισω κατω απο το ποπο)και ειναι λιγο καλυτερα......θα ξαναπαμε να τον δουνε αν εχει ξαναμαζεψει υγρο....σε 5 μερες περιπου.....μας εδωσαν αντιβιωση και ενα σιροπι!! Η πληγη ειναι χυμα ετσι μας ειπανε να την εχουμε για να φευγει οτι υγρο βγαινει.....η αληθεια ειναι οτι οντως φευγει λιγο......και μας εδωσαν ενα κολαρο για να μη το γλυφει εκει στο σημειο βεβαια δεν θα του το φορεσουμε τελικα γιατι το φοβαται πολυ και για 2-3 ωρες που του το ειχαμε φοβοτανε και να περπατησει και εκλαιγε συνεχεια , δεν μπορουσε να φαει να πιει νερο και γενικα δεν αντεχα να τον βλεπω ετσι...ευτυχως που τον παρακολουθουμε τοσες ωρες δεν εχει αποπειραθει να το γλυψει...!! ευχαριστω οπως και να εχει παντως ολους σας..!!! αααα...καπως συρικο κατι το ειπε η γιατρος.....και νομιζω κατι με τουσ πρωκτικους αδενες ειχε σχεση αυτο....απο εκει που παραγεται η μυρωδια που μυριζει το ενα σκυλι το αλλο......Οπως και επισης ξεχασα να σας αναφερω πως μου ειπε πως θα πρεπει να γινει στειρωση ωστε να μην το ξαναπαθει(αν ξερει κανεις τιποτα ας πει.......σχετικα με αυτο).....!!????

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μήπως στο είπε συρίγγιο ? και τι σχέση σου είπε οτι έχει αυτό με την στείρωση ?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
για το πρόβλημα εχω ακούσει. Για το πρόβλημα σε σχέση με στείρωση, οχι. Ενδιαφέρον. Δεν παίρνεις κ μια δεύτερη γνώμη; αλλά να είσαι πονηρός. Στον άλλον να πεις πως φεύγεις αύριο για Γερμανία κ θα μείνεις 3 χρόνια. Να δούμε. Θα πει κ αυτόσ για στείρωση;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Καμια σχεση η στειρωση με το αν θα ξαναπιασει υγρο στους αδενες, μιλαμε για δυο διαφορετικα συστηματα.
Σωστό!

Κάποιοι κτηνίατροι αφαιρούν τους αδένες όταν ο σκύλος έχει επανειλημμένα πρόβλημα