Βrit ή Pro Plan?

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
Γεια σας εχω ενα σκυλακι δαλματιας 3,5 μηνων και θελω να ξερω ποιο τροφη ειναι καταλληλη για το σκυλακι γιατι ξερω οτι θελουν ιδιαιτερη διατροφη , μεχρι στιγμης τρωει τις brit care puppy all breed :confused:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παρε τη μια και χτυπα την αλλη.Υπαρχουν πολυ καλυτερες τροφες.Διαβασε λιγο τα ποστ περι διατροφης και μαρκες τροφων, συστατικα,κτλ...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.097
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ενταξει παιδια δεν ειναι και τοσο ασχημες οι τροφες, υπαρχουν και πολυ χειροτερα.
Δεν υπαρχει σπουδαια διαφορα στα συστατικα ProPlan και Royal.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Γιατι ειπε κανεις οτι η royal ειναι καλη;Προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα ειναι σαν τα γαριδακια που τρωνε τα παιδια και απλα προσπαθουμε να τους δωσουμε τα "καλυτερα" γαριδακια.Για να μη φανω καπως... κι εγω γαριδακια δινω:cool:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.097
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τουλάχιστον κάνουμε μια προσπάθεια! Δεν είναι η Royal τόσο χάλια. Ούτε η ProPlan, ούτε η BritCare.
Χάλια λες τις Pedigree, Friskies, Darling, Chappi.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αχ!Αν θελαμε να κανουμε πραγματικη προσπαθεια,θα μαγειρευαμε για το σκυλο.Αλλα... Οποτε απλως διαλεγουμε τη λιγοτερη χαλια απο τις χαλια.Και οταν λεμε οτι μια τροφη ειναι καλη, εννοουμε ειναι καλυτερη απο τις υπολοιπες...χαλια:p
Και για να επανελθουμε στο θεμα,αναμεσα σε brit και proplan,θεωρω λιγο καλυτερη την proplan.Προσωπικη αποψη,ε;Με τη brit μυριζουν πολυ τα κοπρανα.

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τα κοπρανα του δικου μου μυριζαν πολυ.Εξαρταται το σκυλο προφανως.Πως και θες αναμεσα σε αυτες τις 2;Σου τις εχουν συστησει,τις βρισκεις ευκολα;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Α παπα!Τι κουκλος ειναι αυτος!!!!!!!!!!!!!!!Η' κουκλα;:D Να το χαιρεσαι!
Αν αποφασισεις να μαγειρεψεις θα το συνεχιζεις μια ζωη,ε;Μη βαρεθεις στη πορεια γιατι ουτε να τη κοιταξει τη ξηρα μετα ο σκυλος.

Last edited:

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
εδω στην επαρχεια αυτες μπορω να βρω και την royal που τισ εχει ο κτηνιατρος αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες καταλληλες για δαλματιας, θελω να βρω οσο το δυνατον καλυτερη

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Για εξηγησε μου.Τι εννοεις καταλληλο για δαλματιας.Δε γνωριζω παγματα για τη φυλη.Τι ιδιαιτερο εχει;Ειναι ευαισθητο γαστρεντερικα;ειναι υπερκινητικο;τι;

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
υπερκινητικο ηξερα και εχω καταλαβει οτι ειναι , τωρα ξερω οτι δεν πρεπει η τροφη να ειναι πλουσια σε πρωτεινες (πουρινες) δεν κανει ψωμια και γενικα αμυλο , περισσοτερα λαχανικα κυριως , δεν ειμαι και γνωστης τις φυλης αλλα οσο μπορω διαβαζω

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Και οι δύο τροφές που αναφέρεις είναι χάλια και επειδή αντικειμενικά δεν έχεις πολλές επιλογές εκεί που ζεις θα σου πρότεινα και εγώ καλύτερα να μαγειρεύεις στο σκυλί σου .
έτσι τουλάχιστον θα ξέρεις τι τρώει...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα...αν θυμαμαι καλα η proplan εχει υψηλη πρωτεινη και αμυλο!:eek:Θυμαμαι την ειχα αλλαξει και γι αυτο το λογο,γιατι εμενα επρεπε να παιρνει χαμηλη πρωτεινη επειδη ψηλωνε γρηγορα. Οι τροφες αυτες δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εχει αναγκη ο σκυλος σου.

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
οντως αν εχεις την δυνατοτητα πιστευω και εγω οτι ειναι το καλυτερο , σας ευχαριστω πολυ παντος θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Για να βαλουμε τα δεδομενα λοιπον σε σειρα προτεραιοτητας.
1.μαγειρευεις
2.αλλη καλυτερη τροφη που λες στον πετσοπα να παραγγειλει.
3.proplan
4.brit
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78