ΓΑΒ - απαράδεκτο δημοσίευμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είναι δυνατόν στη μια σελίδα να συμβουλεύουν τον κόσμο να στειρώνει τα ζώα του και στην άλλη να δημοσιεύουν συνέντευξη παιδιού που περιγράφει το ζευγάρωμα του λαμπραντόρ του με ένα άλλο, τον "έρωτα" των δύο σκύλων, τον "αρραβώνα τους με σοβαρό σκοπό", τα "σκυλοεγγόνια" και τα "φιλιά στο στόμα" μετά το ζευγάρωμα ? Και όλα αυτά ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ?
Εντάξει οι διαφημίσεις... κάπως πρέπει να ζήσουν και τα έντυπα. Αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά... όχι και σε κυνοφιλικού περιεχομένου περιοδικό, όπου τόσες φορές έχει αναφερθεί το ζήτημα των αδέσποτων, αλλά και της επιλογής σοβαρών εκτροφέων για την απόκτηση κουταβιού...

Όλα αυτά στο τελευταίο τεύχος του "ΓΑΒ" , στο άρθρο "ΓΑΒ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ι ΓΑΒ YOU BABIES"

Εδώ τα περιεχόμενα του τεύχους (Φαντάζομαι ότι το άρθρο θα μπορεί να διαβαστεί online μετά την κυκλοφορία του επόμενου τεύχους):
http://www.gavmagazine.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=316&Itemid=35

Εντάξει, το κοριτσάκι ΔΕΝ ξέρει και ΔΕ φταίει. Τι δουλειά είχε, όμως, αυτό το άρθρο σε ένα τέτοιο περιοδικό?
Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας? :evil:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Θα το αγοράσω σήμερα και θα σου πω αύριο.

Και θα φάνε πολύ κράξιμο μου φαίνεται, λέω εγώ τώρα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προσωπικά το ΓΑΒ το θεωρώ σκουπίδι και μάλλον αυτό το δημοσίευμα με δικαιώνει.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ρε παιδιά, κοπέλα από άλλο Forum που ανέφερα το θέμα, μου είπε ότι το ζευγάρωμα αυτό ήταν από σοβαρό εκτροφέα και ότι η ίδια κοπέλα βρηκε αδέσποτο και είπε ότι θα το στειρώσει..

ΥΓ.Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι ο κάθε άσχετος που θα διαβάσει το σχετικό "ρομάντζο" δε θα επιχειρήσει το ίδιο...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έστω ότι ισχύει αυτό βρε Vaso…
Εάν το ΓΑΒ ήταν σοβαρό κυνοφιλικο περιοδικό, θα φιλοξενούσε άρθρο περί «σκυλοερώτων», «σκυλοεγγονιών», και ερωτικών «σκυλοπεριπτύξεων»? :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Μα ακόμα κι αν είναι έτσι, αναφέρθηκε πουθενά το θέμα του σοβαρού εκτροφέα? ΟΧΙ! Τι πρέπει δηλαδή? Οι αναγνώστες να μυρίζουν τα νύχια τους?
Να συμπληρώσω ότι το αδέσποτο θηλυκό αναφέρθηκε, αλλά όχι και η στείρωση. Το κοριτσάκι μάλιστα έγραψε ότι ελπίζει να μην "ερωτευτεί" ο σκύλος της το άλλο θηλυκό, γιατί δεν ξέρει τι κουτάβια θα βγουν!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Μια που το έχω μπροστά μου αντιγράφω:
"....Ήρθε σπίτι η αρραβωνιαστικά του, η Σάντι και ζευγάρωσαν! Τη γνώρισε σε ένα στενό εδώ πιο δίπλα, σε ένα σπίτι στη γειτονιά. Έμείς αποφασίσαμε να τους φέρουμε σε επαφή". ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΛΟΙΠΟΝ?

Όσο για το άλλο έκανα λάθος. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ η στείρωση. Λέει συγκεκριμένα: "Μάλλον θα στειρωθεί (γιατί αν ο Agassi την ερωτευτεί ξαφνικά, δεν ξέρουμε τι κουτάβια θα προκύψουν)".

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ε εντάξει τί να πώ... :evil: :evil:
Δεν το μεταφέρω στο άλλο forum..Βαρέθηκα..Αν θέλεις κάποιος να υποστηρίζει το περιοδικό ας κάνει ότι θέλει..
Κακώς που μίλησα χωρίς να έχω το περιοδικό στα χέρια μου..Συγνώμη για την αναστάτωση :oops:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Και έρχομαι και εγώ και ρωτάω :D :

Ποιό κυνοφιλικό και σοβαρό περιοδικο μπορώ να βρώ σε επιλεγμένα περίπτερα;
Εκτός απο το φόρουμ μου αρέσει να διαβάζω και πάνω σε χαρτί. :wink:
Εσείς τι προτίνετε;

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Ευχαριστώ ROTTΙΕ!
Δυστυχώς δεν το έχω δει πουθενά αυτό το περιοδικό που λες.
Θα το ψάξω όμως και που θα μου πάει!! :D

Κάθε πότε βγαίνει (1 η 2 μήνες);

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Είχα πάρει μια φορά ένα περιοδικό, δε θυμάμαι τίτλο "Ζωοφιλία " και κάτι άλλο λεγόταν. Καλό μου φάνηκε, αλλά δεν το ξαναβρήκα.

Α Milou να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα επιλεγμένα περίπτερα τι τα θες? Αν το βρεις σε μη επιλεγμένο δε θα το πάρεις? :shock:
Πλακίτσα :p :p :p

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Rottie τώρα κατάλαβα! Την Top dogs την έχω βρεί μόνο σε εκθέσεις, πουθενά αλλού! :(

Θα ζητήσω όμως συνδρομή! :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν εγω παλιοτερα ελεγα εδω στο Φορουμ οτι το ΓΑΒ δεν λεει- μου εβαλαν κατα καποιο τροπο και χερι, επειδη παλιοτερα εγραφα και αρθρα για αυτους (για τα οποια ακομα δεν με εχουν πληρωσει!!!).

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν εγω παλιοτερα ελεγα εδω στο Φορουμ οτι το ΓΑΒ δεν λεει- μου εβαλαν κατα καποιο τροπο και χερι, επειδη παλιοτερα εγραφα και αρθρα για αυτους (για τα οποια ακομα δεν με εχουν πληρωσει!!!).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78