ΓΑΒ - απαράδεκτο δημοσίευμα

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Στο καινούργιο τέυχος, στέλνουν κάποιοι κάποιες απορίες και το περιοδικό απαντά.
Διάβασα λοιπόν μια Κα. Κατερίνα που είχε ροτβαιλερ θηληκό και ρώταγε τι πρέπει να κάνει για να ζευγαρώσει την σκύλα της.
Το περιοδικό λοιπόν αντί να την κράξει ευγενικά, της απάντησε πολύ σοβαρά στην ερώτηση της.

Πώς είναι δυνατόν να (ξανα)γίνεται κάτι τέτοιο όταν στο περιοδικό γράφουν και συντονίζουν φιλόζωοι;

Ενώ βρίσκεις ωραία θεματάκια, κάτι τέτοια σε κάνουν να σκέφτεσαι να μην το ξαναγοράσεις ποτέ :evil:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ομολογώ ότι το ξαναπήρα... Το είδα το θέμα που λες. Ωστόσο η συμβουλή που της δόθηκε, αν δεν κάνω λάθος, ήταν να απευθυνθεί σε επαγγελματία εκτροφέα. Ωστόσο με ενόχλησε κι εμένα, κάτι που έγραφε τύπου "γιατί να αρκεστείς σε μέτριο ζευγάρωμα?"

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν το έχω διαβάσει αλλά αν παρατηρήσετε σε παλαιότερα θέματα οι απόψεις διίστανται στο θέμα έτσι κι αλλιώς ... και μεταξύ εκτροφέων εννοω ...

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εμένα με ενόχλησε που της απάντησαν ακόμα και να πάει σε εκτροφέα!
Γιατί δεν της έγραψαν όσα γράφοντε εδώ πέρα περι ΒΥΒ κλπ; Δεν τα ξέρουν; και εφόσον τα ξέρουν γιατί δεν ενημερώνουν τον κόσμο που διαβάζει και ρωτάει και γενικά ψάχνει πληροφορίες;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρε συ... εδώ διαφημίζουν πετ-σοπ τι να πεις? Φυσικά πρέπει να ζήσουν και τα έντυπα.
Ξέρεις τι με ενόχλησε πιο πολύ απ' όλα όμως? Η απουσία της στήλης με απώλειες-ευρέσεις κ.λπ. σ' αυτό το τεύχος.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει και καλά άρθρα στην ύλη του το περιοδικό αυτό, από φιλότιμους συντάκτες, μην ξεχνιόμαστε.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Έχεις δίκιο....απο την μία έχει ωραία άρθρα και απο την άλλη έχει ότι κράζουμε.... :roll:

Δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω....

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
ROTTIE said:
Προσωπικά το ΓΑΒ το θεωρώ σκουπίδι και μάλλον αυτό το δημοσίευμα με δικαιώνει.
για ποιο λογο; :oops: :roll:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μαρία κάνε ένα κόπο και διάβασε από την αρχή το θεμα, όπως και τις συζητήσεις των οποίων τα links έχω παραθέσει. :wink: :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
οχι χαλια μαυρα και αυτο.και τα τελευταια χρονια..πολυ γυροφερνει τους κυνηγους..τελικα πρεπει να ειναι και οι μονοι που μπορει να αγοραζουν κανα περιοδικο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.327
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78