ΓΑΥΓΙΣΜΑ & ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ε, καλά ο Λάκης μετά το χειρουργείο είναι φυσικό να έχει αναστολές...Ο Χρήστος; ;)

pikasis

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
αθηνα
Ε, καλά ο Λάκης μετά το χειρουργείο είναι φυσικό να έχει αναστολές...Ο Χρήστος; ;)
αναλογα τι φυλλο εισαι..αν εισαι αρρεν εχω κατι φωτογραφιες απ το στρατο να σου δειξω..αν εισαι θυλη εχω κατι γυμνες

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ότιδήποτε θα βοηθήσει στην απόδειξη των παρακάτω...:rolleyes:

Εν ολιγης εχω ενα σκυλι,τον λακη,ο οποιος πριν ενα χρονο του κοψαμε τ αρχιδια και προχτες ενω μου χε ζαλισει τον ερωτα με το γαυγισμα του,βρηκα 2 πρηξιματα στη που#$@ του τα οποια εμοιαζαν σαν να ειχε βγαλει καινουργια αρχιδια "να ουμε"!!στην αρχη χαρηκα γιατι λεω μου εμοιασε ο ατιμος,μας βγηκε αρχιδαρας(δεν μου τα εχουν κοψει απλα τα χω μεγαλα) αλλα μετα σκεφτηκα οτι επειδη δεν εχει κανενας τ αντερα να μου την πει καταμουτρα στο δρομο,σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλυτερο να γραφτω σε κανα φλορουμ που υποτιθεστο βοηθανε αλλα στην ουσια ειναι μαζεμενοι ολοι οι πονηροι,σου την λενε,σε δουλευουν,κανουν αγωνες εξυπναδας και αλλες τετοιες καγκουριες..και ετσι εγινε!!προσπαθησα σαν καινουριος να ρωτησω κατι οσο διακριτικα γινοταν και οι μισοι το βρηκατε γελοιο!!τουλαχιστον τωρα νομιζω οτι καταλαβατε ολοι..αλλα ευχαριστω δεν χρειαζομαι βοηθεια τον πηγα στον κτηνιατρο χτες!μπορει να το ξενυχτησα την κυριακη το βραδυ απ το αγχος αλλα τωρα ολα οκ!!

pikasis

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
αθηνα
Ότιδήποτε θα βοηθήσει στην απόδειξη των παρακάτω...:rolleyes:
υποννοεις οτι δεν ισχυει αυτο που εγραψα??τι πρεπει να φερω απ το σκυλο για να συγκινηθει το φορουμ και να απαντησει με σοβαροτητα,την ψωλη του λακη στα καρβουνα??
ελεος!!συγνωμη παντως που αναστατωσα θα παραμεινω στο φλορουμ σιωπηρος για να μαθαινω τπτ ΑΜΑ λαχει και χρειαστει..ευχαριστω για την φιλοξενια
μπορει να κλειδωθει!!

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Γιατί να κλειδωθεί ρε μαστορα να ουμε, πάνω που μας έφτιαξες την κάνεις; Σπάστα και ξαναρίχτα για να κάνουμε παιχνίδι. Γουστάρω με τρέλλα και κορδέλα:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kι εμένα μ'αρέσει ο Λάκης (εχουμε και μια αδυναμία στους κοπρίτες...). Σουπερ είναι! Με ή χωρίς μπαλάκια! (ελπίζω ότι ολα οκ... τι σου είπε ο κτηνίατρος?)

Επίσης ακόμα γελάω με το φλόρουμ......:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48