ΓΕΙΑ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Καλησπέρα σε όλους. Το όνομα μου είναι Μάκης και όλη μου την ζωή είχα σκυλιά. Tο 1997 γνώρισα τα rottweiler και τα ερωτεύτηκα. Αυτή την στιγμή έχω 4 rottweiler καθώς και ένα θυληκό dobermann 5 μηνών η γυναίκα μου. Συμμετέχω στις περισσότερες εκθέσεις μορφολογίας στην Ελλάδα και ελπίζω απο τον επόμενο χρόνο να πάω και στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμη εκπαιδεύω το νεώτερο μου rott (19 μηνών) για το scHh 1 (έχει περάσει ήδη με επιτυχία ΒΗ, Ε.Ε.Ι.Π. , T.O.R.C.) καθώς και το dobermann για το BH. Ευχαριστώ :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
γεια σου μακη ....οι γνωσεις και οι εμπειριες σου στο θεμα ...εκπαιδευση θα ειναι πολυτιμες καλως ηρθες στην παρεα μας...φιλε....

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Μακη που εκπαιδευεις το rottweiler...??σε ποιες εξετασεις λες να κατεβεις?

αν θες συνεχιζουμε την συζητηση στο θεμα ¨"ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"

S

SwkDoG

Guest
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΜΑΚΗΣ!!... :D

Χαίρομαι που αρχίζουν και "μας βρίσκουν" άνθρωποι που αγαπούν και ασχολούνται με τα σκυλιά τους.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επειδη γράφτηκα νωρίς στο forum και με εχει πιάσει το παράπονο ειπα να ξανασυστηθώ μπας και με χαιρετήσει και κανένας άλλος

Καταρχάς το dobermann δεν το εχω πλέον και τα ροτβάιλερ εγιναν πολλά

Πλέον με χρόνια εμπειρίας στην πλάτη μου ειμαι εδω για να μοιραστω τις γνώσεις μου με όλους

Προσπαθω να εκθρεψω την φυλή και εχω βγάλει καποια δειγματα τα οποία ειχαν τα φοντα να γίνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πανευρωπαικοί πρωταθλητες αλλα λίγο οι ιδιοκτήτες που με ταλαιπωρούν λίγο η παράγκα των εκθέσεων δεν με εχει αφήσει να αναδειχτω.......:D:D:D:D:D:D

Παρόλα αυτα δεν απελπίζομε και το παλεύω

Σαν χειριστής εχω παρουσιάση ΠΟΛΛΑ και αξιόλογα σκυλια ανα τον κόσμο όπως CIDDO ROSSLESGARTEN, BEN VD SCHERAU (ειχα παει να παρω κουταβι στο εκτροφείο που ζούσαν και εβγαλα φωτό κρατοντας τους απο το το λουρί), CUJO VON DER BURG WEIBERTEU (προσωπικη φιλία με την εκτροφέα επίσης φωτό κρατόντας τον απο το λουρι), AMBASSADOR VOM SAMBALA (τον πετυχα σε μια εκθεση και τον κράτησα επίσης σε αναμνηστική φωτό), JOSSY HASBERGOHEN (αυτη την χάιδεψα μάλιστα οταν ειχα πάει σπίτι της, σε εκθεσεις την εχω κρατησει , σε βίντεο την εχω) και αλλα πολλα:)

Στην εργασία................................

Τι να πρωτοπω :confused::confused::confused:

Απο την στιγμη που πρωτοφόρεσα με το ζόρι μανίκι και λέρωσα το βρακάκι μου έχουν περάσει καποια χρόνια

Εχω εμπειρία απο αστυνομικα σκυλια (εχω επισκεφτει την σχολη αστυνομικών σκύλων στην Στουτγκάρδη οπου με ξεναγησε ο ΑΡΧΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ MARKUS NEUTZ), KNPV (εχω φίλο Ολλανδο που δούλευε χρόνια τα σκυλια του και μιλάμε συχνά ), Βέλγικο ring (εχω παρακολουθησει ολόκληρο 3ημερο σεμινάριο με τον AndreVandergetenhttp://andrevandergeten.com/default.aspx), IPO (εκει να δειτε σεμινάρια). Επίσεις εχω γνωριμία και επαφη με τον Geert Verlinden http://www.van-de-utadreef.be/index.html (οχι απλα γνωριμία αλλα πηγα και στο σπίτι του για 2 ολόκληρες ώρες και με κερασε και καφέ) και φυσικα τον ISMAEL DE VOS http://www.ismaeldevos.be/ (ειναι στο ιδιο club με τον Geert και τον ειδα μια φορά που ειχα πάει απο εκει) και εχω μιλήσει και γνωρίσει και τον Κώστα Χασιώτη (3 ολοκληρες ωρες)

Εχω δουλέψει με πάνω απο 300 σκυλια σε IPO (εκανα τον 4αρτο στο group, τον ασχετο στην κρύπτη η τον δευτερο ερεθιστη σε Ελλάδα – Βέλγιο - Γερμανία) και τωρα γεμάτος εμπειρίες ποια απο το ΙΡΟ σκέφτομε να αρχίσω και το Mondio ring.

Για οτιδήποτε θελήσετε λοιπόν μην διστάσετε να ζητήσετε την γνώμη μου

Last edited:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
:D:D:Dχαχαχαχα...:paja1::paja1::paja1::maria::maria:

Από όλα αυτά έχω να ρωτήσω...Γιατί δεν έχεις το dobermann???
Επίσης από τη μεση και κάτω κατάλαβα μόνο τις παρενθέσεις:p:p:D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
:D:D:Dχαχαχαχα...:paja1::paja1::paja1::maria::maria:

Από όλα αυτά έχω να ρωτήσω...Γιατί δεν έχεις το dobermann???
Επίσης από τη μεση και κάτω κατάλαβα μόνο τις παρενθέσεις:p:p:D
Μεγααααααααααααλη και πικρή ιστορια :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Welcome!Ελπίζω να ακούς όσα σου λέμε εδώ γιατί δεν ξέρεις και πολλά για τα σκυλιά και πρέπει να μας ακούς!!!:p:p:p:p:p:p:p:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μάκη καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Απ' όσα είπες κατάλαβα ότι είσαι ειδικός (ειδικότατος μάλιστα) επί των κυνολογικών.
Θα ήθελα να σε γνωρίσω για να σε προσθέσω στο βιογραφικό μου.
Αυτά. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr