ΓΥΑΛI!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έσπασα 2 ποτήρια στην κουζίνα, μάζεψα τα περισσότερα αλλά έχουν σκορπιστεί παντού θρύψαλα. Καθάρισα όσο καλύτερα γινόταν, απαγόρεψα και στο σκύλο την είσοδο, αλλά βρίσκω συνεχώς κομματάκια-θρύψαλα. Ανησυχώ μήπως πατήσει/γλύψει κανένα. Μπορεί να του κάνει κακό? Προς το παρόν έχω κλείσει την πόρτα και προσπαθώ να καθαρίσω καλύτερα, αλλά δυστυχώς συνέχεια βρίσκω κι άλλα και φοβάμαι πως θα μου ξεφύγουν πολλά. Αληθεύει ότι ένα θρύψαλο γυαλιού μπορεί να περάσει στο αίμα κι από κει στην καρδιά? Γιατί να τον κόψει δεν νομίζω...
Μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα άλλο? Π.χ μόλυνση? Αν γλύψει κανένα?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Λίζα, εμένα η δικιά μου όταν ήταν κουτάβι και λείπαμε είχε φάει ΟΛΑ τα λαμπάκια από τα χριστουγεννιάτικα που είχαμε στο μπαλκόνι μαζί με τα καλώδια -και νομίζαμε οτι δεν τα έφτανε-, τα ξέρασε, τα ξαναέφαγε και τελικά δεν έπαθε τίποτα..
Αν είναι παρα πολυ ψιλά δε νομίζω να πάθει κάτι , αν όχι μάλλον είναι επικίνδυνο..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Τί να σου πώ??
Έχω σπάσει κατά καιρούς τα άπειρα πιάτα και ποτήρια και σίγουρα όλο και κάτι θα μας ξεφευγε στο σκούπισμα, δε μπορεί..Πάντως η δικιά μου δεν έπαθε τίποτα, που σκουπίζει γενικότερα το πάτωμα.
Βάλε ηλεκτρική -αν δεν το έκανες- θα τα πάρει τα περισσότερα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σφουγγάρισε Λιζα..αν είναι μικρά πολύ θα κολλήσουν πάνω λογικά..

εφόσον έβαλες και σκούπα..
δεν νομίζω να έχουν μείνει..!:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν σφουγγαρίσεις κίολας μετά είναι σχεδόν απίθανο να μείνουν κι άλλα θρύψαλα σημαντικού μεγέθους!!
Πάντως είναι εξαιρετικά απίθανο έως και αδύνατο να περάσει στο αίμα και από εκεί στην καρδιά!Ο βασικότερος φόβος με την κατάποση γυαλιών είναι μην τρυπήσει ο οισοφάγος το στομάχι ή το έντερο και προκληθεί αιμοραγία ή περιτονίτιδα ανάλογα με το που είνια η ρήξη!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο βασικότερος φόβος με την κατάποση γυαλιών είναι μην τρυπήσει ο οισοφάγος το στομάχι ή το έντερο και προκληθεί αιμοραγία ή περιτονίτιδα ανάλογα με το που είνια η ρήξη!
καλε σταμααατα...!!!:eek::eek:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Ο βασικότερος φόβος με την κατάποση γυαλιών είναι μην τρυπήσει ο οισοφάγος το στομάχι ή το έντερο και προκληθεί αιμοραγία ή περιτονίτιδα ανάλογα με το που είνια η ρήξη!
Α καλά. Δεν θα τον αφήσω να μπει στην κουζίνα για λίγες μέρες... :-|

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Προς θεού!Δεν το έγραψα για να σε τρομοκρατήσω!Απλά να ξέρεις αν είναι να συμβεί κάτι να ξέρεις τι είναι το πιο πιθανό και να έχεις στο μυαλό σου πιθανή συμπτωματολογία και να αντδράσεις άμμεσα!

Πάντως αν είναι πολύ μικρά μάλλον απλά θα περάσουν και θα βγουν με τα κόπρανα χωρίς να αντιληφθείς ποτέ ότι κατάπιε κάποιο!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως αν είναι πολύ μικρά μάλλον απλά θα περάσουν και θα βγουν με τα κόπρανα χωρίς να αντιληφθείς ποτέ ότι κατάπιε κάποιο!
Ναι και εγώ αυτό πιστεύω..

Λιζα απλά μιας και τρώει στην κουζίνα το παιδί, βγάλε από εκεί τα πιατάκια του και φρόντισε να μην σου πέσει κάτι κάτω (φαγητό)..
Αν δεν έχει φαγητό κάτω, αλάτι, κλπ..
δεν έχει λόγο να γλείψει το πάτωμα..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λιζα απλά μιας και τρώει στην κουζίνα το παιδί, βγάλε από εκεί τα πιατάκια του και φρόντισε να μην σου πέσει κάτι κάτω (φαγητό)..
Αν δεν έχει φαγητό κάτω, αλάτι, κλπ..
δεν έχει λόγο να γλείψει το πάτωμα..
Πολυ καλή ιδέα!!!Έτσι δεν θα έχει λόγο να γλύψει το πάτωμα!:)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αφού σκούπισες, σφουγγάρισες κλπ, το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να βάλεις κάνα δυο πλυντήρια και να σιδερώσεις όλα τα πλυμένα, και όλο το σπίτι θα είναι τζέτ!!!

Μην ξεχάσεις να τραγουδάς συγχρόνως το άσμα: Η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Χαχαχαχαχαααααα έλα βρε Αντώνη!!!!!!! Έπρεπε να δείτε πώς έκανα μια φορά που είχε σπάσει θερμόμετρο υδραργύρου. Εξόρισα το σκύλο μια εβδομάδα απ' την κουζίνα :D
Εντάξει τα έκανα όλα δε βρίσκω άλλα θρύψαλα, ησύχασα αρκετά. :)
Ευχαριστώ όλους :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78