Γαλλάκι άφρισε..!

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Καλησπερα παιδια,
εχθες το βραδυ μες στον υπνο μου ακουσα το γαλλακι μου να κανει ενα θορυβο εντονο σα να γλυφεται..γυρισα να δω και την ειδα γεματη αφρους στο στοματακι της,ξυπνια αλλα ηρεμη.
Πανικοβληθηκα,τη σκουπισα και την πηγα στο μπωλ της να πιει λιγο νερο αλλα δεν ηθελε.Δεν ηθελε τιποτα,νυσταζε το κακομοιρο γιατι την επιασε στον υπνο.Τελικα ξανακοιμηθηκε ησυχη-ησυχη..Εγω ακομα να ηρεμησω.Τι ειναι αυτο ρε παιδια?Ξερει κανεις? :confused:

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Mηπως εκανε λιγακι εμετο και τον εφαγε ; Γιατι ετσι εχει κανει μια φορα κ η Ζαιρα ,μεχρι να ανοιξω το φως το ειχε φαει κ ειχε λιγους κιτρινους αφρους γυρω απο το στομα της .

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Μήπως απλά πανικοβλήθηκες από το σάλιο? Σαν ράτσα έχουν λίγο παραπάνω σιελόρροια ;)

Βασικα εγω υπεθεσα οτι λογω δυσκολιας στην αναπνοη της ρατσας μπορει να εβγαλε αφρους,αλλα η κτηνιατρος το απεκλεισε αυτο το ενδεχομενο.. :(

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Mηπως εκανε λιγακι εμετο και τον εφαγε ; Γιατι ετσι εχει κανει μια φορα κ η Ζαιρα ,μεχρι να ανοιξω το φως το ειχε φαει κ ειχε λιγους κιτρινους αφρους γυρω απο το στομα της .
Το κρεββατακι της ηταν καθαρο και το μονο που ειχε πανω ηταν λευκος αφρος..οπως και στη μουσουδα της..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν ο σκύλος είναι εκτροφής θα μπορούσες να μιλήσεις με τον εκτροφέα του.
Ο κτηνίατρος σίγουρα θα έχει μια ιδέα αλλά ο εκτροφέας που χρόνια ασχολείται 24ώρες το 24ωρο κάτι παραπάνω θα ξέρει...

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Αν ο σκύλος είναι εκτροφής θα μπορούσες να μιλήσεις με τον εκτροφέα του.
Ο κτηνίατρος σίγουρα θα έχει μια ιδέα αλλά ο εκτροφέας που χρόνια ασχολείται 24ώρες το 24ωρο κάτι παραπάνω θα ξέρει...
Εχεις δικιο,δεν το σκεφτηκα..θα της στειλω mail να την ρωτησω!