Χθες βράδυ ειχαμε παει σε φιλικο σπιτι έχοντας την μαζι. Αφου εκανε μια διαρροια εκεί γυρίζοντας σπίτι είχε κανονικη όρεξη αν και ψιλοηταν κουρασμενη λογω του ατελειωτου παιχνιδιου με τους πάντες. επεσε για υπνο. Και ξαφνου το πρωι το δωματιο που κοιμαται ηταν γεμάτο απο εμετούς. Αφου σηκωθηκε απ το κρεβατι εκανε μια ακομα μεγαλη διαρροια (τελειως υγρη), Ηπιε νερο και το εκανε αμεσως εμετο με βλεννα. Εννοειται οτι πήρα αδεια απ τη δουλεια μου σημερα και την πηγα πρωι πρωι κτηνιατρο. Μου είπε οτι εκανε γαστρενερίτιδα,τις εκανε 3 ενεσεις, μου έδωσε epadoren και ercefuryl και μου ειπε να της κοψω το φαγητο και να της δίνω λιγο τσαι και απο αυριο αν ηρεμησει το στομαχι της μια κονσερβα της hills. τα εχω πάρει όλα. Εννοειται οτι το σκυλι ειναι ψιλοαδύναμο αν και τρωει καποιες αναλαμπες. Πριν λίγο εκανε πολυ μικρη διαρροια μαζι με την ουρηση και ερυθριζε λιγο το χρωμά. Μου είπε οτι αποκλειται να είναι τύφος αφου έχει κανει τα εμβόλια της. Ισχύει όντως αυτο?? 2 Μαίου ειχε κανει το πρώτο vanguard και στις 27 Μαίου το επαναληπτικό.
Last edited: