Καλημέρα παιδιά, έχω ξαναγράψει εδώ και θα χρειαστώ πάλι τις συμβουλές σας σε περίπτωση που κάποιος έχει περάσει κάτι ανάλογο. Το σκυλάκι μου είναι 9 μηνών και πριν 2 μέρες ενώ όλα ήταν καλά, το βράδυ του δώσαμε ένα κομμάτι παριζακι νικας υφαντης και μετά από 4 ώρες έκανε εμετό και έβγαλε μόνο μια πηχτή βλεννη τύπου 2εκ. Τίποτα άλλο. Μετά ξαναέκανε το πρωί κίτρινα υγρά και αυτό συνεχιζόταν μέχρι που πήραμε τον γιατρό και ξεκινήσαμε διατροφή με ρύζι κάθε 2 ώρες. Εκεί εγω δούλευα οπότε ήταν η μάνα μου σπίτι και του έδωσε παραπάνω από όσο έπρεπε και έτσι έκανε εμετό και έβγαλε το φαγητό. Έτσι του ξεκινήσαμε νηστεία ουτε φαγητό ουτε νερό για 12 ώρες και έκανε πάλι εμετό κίτρινα υγρά. Γενικά έκανε κάθε 4 ώρες σταθερά. Τον πήγαμε στον κτηνίατρο όπου του έκανε αντιεμετικο, αντιβίωση είχε και πυρετό. Αυτό χτες και από τότε δεν ξαναεκανε εμετό και ξεκινήσαμε αγωγή σπίτι με αντιβίωση και λίγη κονσερβα. Χτες έτρωγε. Σήμερα το πρωί δεν ήθελε να φάει, και με τα κακά του που είναι μαλακα και λίγο νερό στο τέλος έβγαλε λίγο αίμα. Ξένο σώμα δεν θεωρούμε ότι έχει φάει. Έχω αγχωθεί παρα πολύ. Να πάρουμε 2η γνωμη; να τον πάω σε κλινικη; κάποιος που να είχε κάτι παρόμοιο ας δώσει τα φώτα του.