Γαστροσκόπηση

Christiannaxs

New Member
17 Απριλίου 2017
4
2
27
Καλησπέρα, το σκυλάκι μου 3, 5 μηνών κατάπιε αντικείμενο που πρέπει να αφαιρεθεί με γαστροσκόπηση. Μένω στα Ιλίσια και όπου κι αν κοίταξα γαστροσκόπηση γίνεται με 250€ και πανω. Δυστυχώς αντιμετώπιζω οικονομικά θέματα κι ενα τέτοιο ποσο θα με δυσκόλευε. Αν κάποιος γνωρίζει κάπου σχετικά κοντά μου που να κάνουν καλύτερη τιμή θα με βοηθούσε πραγματικά, αν δε βρω εννοείται θα αναγκαστω να πληρωσω το ποσο αυτό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Η γαστροσκόπηση είναι εξέταση, με την οποία θα επιβεβαιωθεί ή όχι, η κατάποση του αντικειμένου. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί με την γαστροσκόπηση και δεν το έχω ξανακούσει κιόλας. Γιατί δεν κάνετε μια ακτινογραφία, ή έναν υπέρηχο καταρχάς; Από τι υλικό είναι το αντικείμενο; Είσαι βέβαιη, ότι δεν το έχει ήδη βγάλει;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Με την γαστροσκόπηση δεν αφαιρούνται πράγματα , είναι διαγνωστική εξέταση και μόνο.

Απορώ, χωρίς να πας σε κτηνίατρο βρήκες την μέθοδο και το κόστος θεραπείας από μόνος σου; Ή κάποιος κτηνίατρος στο είπε αυτό; Ακτινογραφία έγινε; Τι αντικείμενο κατάπιε; Πώς περιμένεις βοήθεια με 2 στοιχεία που γράφεις; Και πόσο θα περιμένεις απαντήσεις από το φόρουμ πριν δράσεις άμεσα για το καλό του σκύλου σου;

Christiannaxs

New Member
17 Απριλίου 2017
4
2
27
Με την γαστροσκόπηση δεν αφαιρούνται πράγματα , είναι διαγνωστική εξέταση και μόνο.

Απορώ, χωρίς να πας σε κτηνίατρο βρήκες την μέθοδο και το κόστος θεραπείας από μόνος σου; Ή κάποιος κτηνίατρος στο είπε αυτό; Ακτινογραφία έγινε; Τι αντικείμενο κατάπιε; Πώς περιμένεις βοήθεια με 2 στοιχεία που γράφεις; Και πόσο θα περιμένεις απαντήσεις από το φόρουμ πριν δράσεις άμεσα για το καλό του σκύλου σου;
Καλησπέρα, το αντικειμενο εχει αφαιρεθει. Εννοείται πως είχα μιλήσει με κτηνίατρο και είχε γίνει ακτινογραφία και σαφως μου ειπαν την διαδίκασια που πρέπει να γίνει. Πληροφοριακά γαστροσκόπηση μπορεί να γίνει ώστε να αφαιρεθεί ξένο σωμα απλώς με μεγαλύτερο κοστος. Περίμενα άμεσες απαντήσεις μήπως και κατάφερνα να βρω κάτι καλυτερο. Δεν σκοπευα να περιμένω μέχρι να πάθει κάτι το σκυλί.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.671
11.095
Athens
Περαστικά και καλή ανάρρωση. Που την έκανες τελικά? Τι αντικείμενο ήταν?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Εγώ πάντως, δεν έχω ξανακούσει, να μπορείς με γαστροσκόπηση, να παρέμβεις επεμβατικά.
Νέα κόλπα φαίνεται, τι να πω;

Περαστικά του!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μήπως έχεις μπερδευτεί και εννοείς επεμβατική γαστροδωδεκαδακτυλοσκόπηση;

τι αντικείμενο αφαιρέσατε? Πως είναι ο σκύλος μετά την "επέμβαση";

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
γαστροσκοπηση οπως και κολονοσκοπηση,στον ανθρωπο τουλαχιστον,ειναι επεμβατικες εδω και πολλα χρονια...προσαρμοζονται κοπτικα και λαβιδες...συνηθης επεμβαση η αφαιρεση πολυποδων απο το εντερο (κολονοσκοπηση) και καθαρισμος οισοφαγου Barrett (γαστροσκοπηση)...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλησπέρα, το αντικειμενο εχει αφαιρεθει. Εννοείται πως είχα μιλήσει με κτηνίατρο και είχε γίνει ακτινογραφία και σαφως μου ειπαν την διαδίκασια που πρέπει να γίνει. Πληροφοριακά γαστροσκόπηση μπορεί να γίνει ώστε να αφαιρεθεί ξένο σωμα απλώς με μεγαλύτερο κοστος. Περίμενα άμεσες απαντήσεις μήπως και κατάφερνα να βρω κάτι καλυτερο. Δεν σκοπευα να περιμένω μέχρι να πάθει κάτι το σκυλί.
Aν διαβάσεις το πρώτο σου ποστ θα δεις ότι δίνεις πολύ λίγα στοιχεία και αφήνεις την φαντασία μας να οργιάσει! Δεν ήξερα παρόλα αυτά ότι με την γαστροσκόπηση αφαιρείς αντικείμενα, τι είχε καταπιεί τελικά;