Γειά σας!Είμαι νέα εδώ και χρειάζομαι βοήθεια!

Anna33

New Member
5 Ιουνίου 2011
1
0
Γεια σε όλους!!!Είμαι Νέα εδώ Και Χρειάζομαι Επειγόντως βοήθεια!Βασικά δεν ξέρω αν καλά κάνω που γράφω σε αυτή τη στήλη, αλλα δεν έχω χρόνο να το ψάξω!Τα πράγματα είναι τραγικά!το σπίτι μου έχει κατακλυστεί από ΤΣΙΜΠΟΎΡΙΑ!!!είναι αμέτρητα!
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, είχα έναν σκυλλάκο, ο οποιος κάθε καλοκαίρι τυραννιότανε από λίγα τσιμπούρια!τον χειμώνα όμως πέθανε (), και αν και ήμασταν όλοι του θανατά, τελικά το ξεπεράσαμε.
Παρόλα αυτά, τώρα το καλοκαίρι έχουν βγει εκατομμύρια τσιμπούρια απ το πουθενά - λογικά θα είχαν κάνει φωλια όσο ο σκυλλάκος μας ζούσε- και τα χω χάσει!!!Η αυλή είναι ΓΕΜ’ΤΗ και φτάνουν μέχρι και τι πόρτα του σπιτιού.Έχουμε πανικοβληθεί!!!
Έχω αγοράσει ειδική σκόνη και spray, αλλα δεν έγινε τίποτα γιατί ο χώρος είναι pl μεγάλος και δεν ξέρω που να πρωτοβάλω!!
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει,ας το κάνει!

(Κ’ΤΙ ΑΚΌΜΑ!!!Γιατί βγαίνουν τις απογευματινές ώρες?????και γιατί παραμένουν τώρα p δεν έχουμε σκύλο???)

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αnna33 καλώς ήρθες.

Θα σε παρακαλέσω πολύ, να βρεις τον χρόνο να διαβάσεις τους κανονισμούς, για να δεις ας πούμε ότι τα greeklish δεν επιτρέπονται και να κάνεις και μια αναζήτηση πρώτα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, που μπορούν ίσως να δώσουν λύση, στο πρόβλημά σου.Μπορείς συνεπώς, να συνεχίσεις μια από τις συζητήσεις που έχουν ήδη ανοιχτεί ;)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ευχαριστώ :)

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
συμβουλευσου καλυτερα εναν ειδικο ή καποιοα εταιρια που κανει απεντομωσεις.Τα τσιμπουρια χρειαζονται αιμα και απο την στιγμη που πλεον δεν υπαρχει σκυλος θα κολλησουν σε εσας!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ψεκασε παντου με sebacil με δοσολογια 5ml το λιτρο. Ο γιατρος μου ειπε οτι τα τσιμπουρια ζουνε
χωρις να πιουνε αιμα πολλα πολλα χρονια και γεννανε ασταματητα.

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
μαλλον δεν ειναι τσιμπουρια μοιαζουν με τσιμπουρια.ειναι ακριβως σαν αυτα αλλα εχουν μικρες διαφορες.ζουν σε υγρα μερη και συνηθως σκανε μυτη οταν πεφτει ο ηλιος το απογευμα.εχεις παρατηρησει οταν ριχνεις νερο στην αυλη μετα απο λιγο σκανε μεσα απο χαραγματιες και σηνηθως απο το πατωμα και γεμιζει ο τοιχος ?.το ειχα αυτο σε ενα σπιτι που ειχε φοβερη υγρασια.το απογευμα τετοια εποχη γινοταν χαμος.αλλα δεν ειναι τσιμπουρια.να ψεκαζεις καθε απογευμα με κατσαριδοκτονο.και κοψε τα νερα μην ριξεις αν ειναι δυνατον για λιγες μερες.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το πιο απλο, θα απευθυνθεις σε ενα συνεργειο απολυμανσεων. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα αν δεν διαθετεις τον καταλληλο εξοπλισμο για να ψεκασεις ολο το χωρο.