Γειά σας από Ηράκλειο Κρήτης!

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Γειά σας!
Με λένε Μαρία Τιτομιχελάκη και ζω στο Ηράκλειο της πανέμορφης Κρήτης μας!
Τυχαία ανακάλυψα προχθές αυτό το υπέροχο φόρουμ κι έχω να ρίξω πολύυυυ μελέτη απ' ότι φαίνεται!
Δεν είχα ποτέ σκυλάκι στη ζωή μου (και γενικά κανένα άλλο ζωάκι) και τώρα ήρθε η στιγμή που επιτέλους θα αποκτήσω το αγαπημένο μου ζωάκι! Σκοπεύουμε με τον άντρα μου να αγοράσουμε ένα θυληκό μπισόν μπολονέζ (είναι διαφορετικός χαρακτήρας από το μπισόν φριζέ, αν και μοιάζουν εμφανησιακά), κατά τον Μάρτιο. Δεν έχουμε παιδιά, κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να το εκπαιδεύσουμε άνετα και διασκεδαστικά! Βέβαια, αν οστώσο βρούμε να χαρίζεται κάποιο λευκό θηληκό γκριφον-κανίς ή γκριφόν-μαλτέζ ή κάτι τέτοιο έως 2 μηνών, πιθανότατα αυτό θα είναι το "τυχερό" ζωάκι που θα μείνει μαζί μας για το υπόλοιπο της ζωής του, οπότε, να με έχετε στα υπόψην σας, αν μάθετε κάτι!
Και μην βιαστείτε να μου πείτε για τα μοναχούλια αδεσποτάκια που ψάχνουν σπίτι. Το έψαξα το θέμα, και αφού θα μοιραστώ για τουλάχιστον 15-20 χρόνια την ζωή μου με ένα σκυλάκι, ας είναι αυτό που θέλω, όπως το θέλω, κι αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας.
Βέβαια, τον Μάϊο, απέκτησα τα πρώτα κατοικίδια της ζωής μου, 2 θυληκά Ινδικά Χοιρίδια, την Candy και την Cherry! Όσοι θέλουν να τις δουν, ας πάνε στο album μου! Είναι οι "πριγκίπισσές" μας, και μας έχουν ξετρελάνει! Τις λατρεύουμε!
Φανταστείτε τί έχει να γίνει μόλις αποκτήσουμε και τη γλυκιά μας σκυλίτσα...:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς όρισες :)
Σκοπεύουμε με τον άντρα μου να αγοράσουμε ένα θυληκό μπισόν μπολονέζ (είναι διαφορετικός χαρακτήρας από το μπισόν φριζέ, αν και μοιάζουν εμφανησιακά),
Δεν ξέρω καν αν αυτά εκτρέφονται στην Ελλάδα. Καλό ψάξιμο :)

αν οστώσο βρούμε να χαρίζεται κάποιο λευκό θηληκό γκριφον-κανίς ή γκριφόν-μαλτέζ ή κάτι τέτοιο έως 2 μηνών, πιθανότατα αυτό θα είναι το "τυχερό" ζωάκι που θα μείνει μαζί μας για το υπόλοιπο της ζωής του,
Να ξέρεις ότι ένα σκυλί πρέπει να μένει με τη μητέρα του και τα αδέλφια του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι να πάει 2 μηνών.
Από κει και πέρα με τίποτα μην αγοράσετε από pet shop ή κάποιον που δεν ασχολείται σοβαρά με την εκτροφή, τις εκθέσεις μορφολογίας και τις εξειδικευμένες εξετάσεις υγείας. Φυσικά μην πάρετε σε καμία περίπτωση σκύλο από κάποιον που ζευγάρωσε ημίαιμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αν οστώσο βρούμε να χαρίζεται κάποιο λευκό θηληκό γκριφον-κανίς ή γκριφόν-μαλτέζ ή κάτι τέτοιο έως 2 μηνών, πιθανότατα αυτό θα είναι το "τυχερό" ζωάκι που θα μείνει μαζί μας για το υπόλοιπο της ζωής του,
Το έψαξα το θέμα, και αφού θα μοιραστώ για τουλάχιστον 15-20 χρόνια την ζωή μου με ένα σκυλάκι, ας είναι αυτό που θέλω, όπως το θέλω, κι αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας.
Αυτό είναι λίγο αντιφατικό..

Δεν μπορείς να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις με ένα ημίαιμο..

Αλήθεια ποια χαρακτηριστικά ζητάς?

Καλως ηρθες!:)

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Σας ευχαριστώ για τα καλοσορίσματα παιδιά!
Kango1, φαίνεται κάπως αντιφατικό, έτσι που το λέω, αλλά δεν είναι. Εννοώ, οτι η πρώτη μας επιλογή είναι να αγοράσουμε ένα καθαρόαιμο μπισόν μπολονέζ, αλλά αν οστώσω μέχρι τον Μάρτιο-Απρίλιο που θέσαμε ως όριο, βρούμε κάποιο ημίαιμο γκριφόν-κανίς πχ, θα το υιοθετίσουμε.
Τα συγκεκριμένα σκυλάκια, έχουν καλό, ευχάριστο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, είναι μικρόσωμα σκυλιά συντροφιάς και διαμερίσματος, εκπαιδεύονται εύκολα και τα πάνε καλά με τους ανθρώπους, άλλα ζώα και παιδιά. Απλά αυτό που θέλω, έχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα αφού εκτός από τα παραπάνω, είναι πανέξυπνο, δεν μαδάει το τρίχωμά του, δεν μυρίζει, δεν γαυγίζει υστερικά εκ φύσεως και γενικά είναι ένα καθαρό σκυλί από μόνο του και έχει καλή υγεία γενικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Το μπισόν μπολονέζ, πρόσεξα οτι είναι κάπως δύσκολο να το βρώ από ελληνικό εκτροφείο και γενικά είναι σπάνιο σκυλί, αφού προτιμούνται άλλα πιό δημοφιλή σκυλιά.
Πιστεύετε οτι αν απευθυνθώ σε ένα ελληνικό εκτροφείο και τους ζητήσω μπισόν μπολονέζ, θα μπορούσαν να το προμηθευτούν από εκτροφείο εξωτερικού για μένα και να με εξυπηρετήσουν;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν θες κάποια φυλή που δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα να ψάξεις από μόνη σου για εκτροφείο του εξωτερικού και να επικοινωνήσεις μαζί τους εσύ!
Οι μεσάζοντες ποτέ δεν ήταν καλό πράγμα...
Αν υπάρξει κάποιος που θα "φιλοτιμηθεί" να σε βοηθήσει που ξέρεις ότι απλά δεν θα σου φέρει ένα από κάποιο puppy mill...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr