Γειά σας και από εμάς!!!

italoss

Member
11 Οκτωβρίου 2013
7
0
Αθήνα-Γέρακας
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!!

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά !!!

Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω το φορουμ γιατί με βοήθησε με τα θέματα που έχει να επιλέξω την κουταβίνα μου!!!

Πάμε λοιπόν.
Φυλή:American Staffordshire Terrier
Επίσημο όνομα:
Spartan's Spears Aphrodita

Εκτροφείο:
Spartan's Spears Kennel

Ανεπίσημο όνομα:Milka

Ημερομηνία γεννήσεως:30/9/2013

Όπως καταλάβατε είμαι ένας ευτηχισμένος ιδιοκτήτης μιας κουταβίνας Amstaff.

H Milka μας διάλεξε το όνομας της μόνη της μιας και τα χρώματά της και η κοιλίτσα της παραπέμπει σε αγελαδίτσα:D!!!

Κλείνει σε 2 μέρες 3 μήνες, είναι φανταστική με πολύ καλό χαρακτήρα ώς τώρα, πράγμα που 99% έχει να κάνει και με τον τρόπο που απογαλακτοποιήθηκε!! Δαγκώνουμε λιγάκι παράπανω γιατί μας πονάνε τα δοντάκια μας αλλά το μαζεύουμε σιγά σιγά!!!

Εκτός απο το πρώτο βράδυ που κλάψαμε λιγάκι στο καινούργιο μας σπίτι απο εκεί και μετά πολύ γρήγορα συνήθησε το καινούργιο του χώρο....

Ήδη έχουμε μάθει και κάνουμε την ανάγκη μας στο μπαλκόνι....εκτός απο τις ώρες που λείπουμε απο το σπίτι που τα κάνε μέσα στο crate......φυσιολογικό γιατί λείπουμε πολύ...!!!

Θα ήθενα να ευχαριστήσω και απο εδώ δημόσια τους εκτοφείς Γιάννη Γεοργακόπουλο και Βίκυ Κούτρα απο τοSpartan's Spears Kennel

που μου εμπιστευτήκανε ένα απο τα κουτάβια τους για να περάσει μια ζωή μαζί μας!!

Έρχονται και φοτογραφίες...

italoss

Member
11 Οκτωβρίου 2013
7
0
Αθήνα-Γέρακας

Uploaded with ImageShack.us

Λίγο πρίν κλείσουμε τους 2 μας μήνες και περιμένωντας να μας δεχθεί...

Πρώτο μας πρωινό στο νέο μας σπίτι..

Παίρνουμε τους ύπνους μας...

2,5 μηνών...σπάσανε και τα αυτάκια μας....

Ξυπνήσαμε μόλις...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθατε!

Σκύλος από εκτροφείο, σωστά εργαλεία για εκμάθηση!

Οργανωμένο σε βρίσκω!Δεν σε φοβάμαι!:D

Να την χαίρεσαι τη νεαρά!

italoss

Member
11 Οκτωβρίου 2013
7
0
Αθήνα-Γέρακας
@st3li0s

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Να πώ ότι η βοήθεια του φορουμ σε πολλά θέματα όχι μόνο στην αγορά της μικρής αλλά και γενικότερα για εμένα ήταν μοναδική!! Μπορεί να γράφτηκα σαν μέλος τον Σεπτ. παρακολουθώ όμως το φορουμ 1 χρόνο τώρα και μπορώ να πώ ότι πήρα πάρα πολλά από όλους εσάς σε όα τα επίπεδα!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κούκλα ειναι!!! Να τη χαίρεσαι και μπράβο που ψάχτηκες και την απεκτησες σωστα!

Μα δεν ειναι γελοιο να βλέπεις κουτάβι σε τεραααααααστιο crate???? :p

italoss

Member
11 Οκτωβρίου 2013
7
0
Αθήνα-Γέρακας
Κούκλα ειναι!!! Να τη χαίρεσαι και μπράβο που ψάχτηκες και την απεκτησες σωστα!

Μα δεν ειναι γελοιο να βλέπεις κουτάβι σε τεραααααααστιο crate???? :p
Ναι χιχιχιχ απλά πήρα απο τώρα το μεγαλύτερο μέγεθος , για να μην αλλάζω σπιτάκι αργότερα....:)

italoss

Member
11 Οκτωβρίου 2013
7
0
Αθήνα-Γέρακας
εκεινα τα δυο ασημενια ποτηρια η οτι ειναι,απο το ματια ερμητικα κλειστα τα πηρατε ?
ωραια η μιλκα.. α προσοχη στο σκουπακι πανω απο το κρειτ
χαχαχαχα πόσο μαρέσουν τα σχόλια απο ανθρώπους που παρατηρούνε τις φότο τόσο πολύ!!!

italoss

Member
11 Οκτωβρίου 2013
7
0
Αθήνα-Γέρακας
Eυχαριστουμε παιδιά!!!

Σήμερα φάγαμε το πρώτο μας barf πρωινό και έχουμε ξετρελαθεί...απο γνωστο barfadiko στα δ.προάστια......αναλυτικότερες εντυπώσεις για τα αποτελέσματα της τροφής σε κανά 20ήμερο....να δούμε τι γίνεται;)....

Να πούμε ότι αυτάκια δεν θα κόψουμε σε καμμία περίπτωση....

Περιμένουμε σε κανά δεκαπενθήμερο να κάνουμε το τελευταίο εμβόλιο μας για να βγούμε έξω σιγά σιγά....

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το εμβόλιο του καλαζαρ....αν πρέπει να το κάνω ή όχι...θα ψάξω το φορουμ μπας και βρώ κάποιο θέμα!!

Καλημέρα σε όλους!!