Προς το ανίκανο troll(και τα απονήρευτα μελη, για να αρχίσουν να πονηρευονται )
· παιξτο noobας . αν θες να πιστεψουν οι άλλοι οτι είσαι νεο μέλος και άκακο ποσταρε πρώτα τίποτα ασχετο σε λάθος θρεντ ,τριγυρνα λίγο ασκοπα στο φορουμ κλπ. μην πας κατευθειαν ρε παιδί μου εγγραφή -εμεις και τα σκυλιά μας-γεια χαρά, λες και είναι οι τομεις του φόρουμ γνωστά σου κατατόπια! Αν σε παρακολουθει καποιος και σε δει μεσα σε πεντε λεπτα από την εγγραφή σου να κινήσε τόσο μηχανικά κάτι θα καταλάβει. εγείρεις υποψίες λοιπόν.
· αν είναι να ποσταρεις εικόνα, για να ενισχύσεις την πεποίθηση οτι σου ανήκει και καλά, ανέβασε την ως αρχειο. προς θεού μην κάνεις αντιγραφή εικόνας-επικόλληση: εγείρεις υποψίες πάλι.
· για να χτίσεις το προφίλ σου χρησιμοποιώντας φωτογραφίες τρίτων φρόντισε τουλάχιστον οι φωτογραφίες σου να δειχνουν αυτό που λες οτι δειχνουν, διάολε!με επιασε φτέρνισμα κατα συρροή με την μπακαλοσύνη των φωτογραφιών. για να μαθαίνεις: στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε να ελεγξεις τα σημάδια και το χρωμα του σκύλου να μην αλλάζουν- ναι ναι η μάσκα των χασκυ αλλάζει καθώς μεγαλώνει ο σκύλος αλλα εδώ οι φωτογραφίες βγαζουν μάτι. νταξ ο απαιδευτος σκυλοιδιοκτήτης μπορει να μην καραλαβει οτι τα σημαδια του προσώπου ανήκουν σε άλλους σκύλους αλλά τουλάχιστον το χρώμα ματιών και της μύτης επρεπε να το καταλάβεις. Επίσης τα δικά μου πιο εμπειρα ματακια μου μου λένε ότι καποια από αυτά τα σκυλιά είναι θηλυκα ,αλλα τελος πάντων αυτό δεν ήσουν υποχρεωμένος να το καταλάβεις. Όμως προσεξε κιόλας ρε αδερφέ μηπως ,λέω μήπως, κυκλοφορούν ήδη οι φωτογραφίες στο νετ
· σκαρφίσου κάτι πιο πρωτότυπο ρε γαμώτο κουράστηκα να διαβαζω τα ίδια και τα ίδια. εχω ενα χασκυ (και το πήρα από πετ σοπ και θα το ζευγαρώσω .... )ελα χρησιμοποίησε την φαντασία σου, μπορεις!
· αν ειναι να υποδυθείς την 23χρονη αρραβωνιασμενη γυναικα, γραψε σαν 23χρονη αρραβωνιασμένη γυναικα και όχι σαν άντρας !
· μην τους αφήσεις να σε καταλάβουν αν δεν προκαλέσεις έστω λίγο σαματά πρώτα. ετσι δεν εχει πλάκα ούτε για μας ούτε για σενα
· αν σε καταλάβουν εξαφανίζεσαι με αξιοπρέπεια , μην εξευτελίζεις τη ήττα σου.
· το καλό που σου θελω κακομοίρη να ξερεις να γραφεις και μεσω συνδεσης VPN γιατί αλλιώς ίσως να πρεπει να σκεφτεις σοβαρά να αλλάξεις τρόπο σπαταλης του ελευθερου χρόνου σου
αντε την επόμενη φορα προσπάθησε περσσότερο ετσι αγόρι μου?να ψυχαγωγούμαστε και λίγο