Γεια σας! Νέο μέλος

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
να την χαιρεσαι την κουτάβα σου καλέ, και καλά ξεμπερδέματα

αλήθεια, πόσες φορές έχουν οίστρο τα τσεχοσλοβάκικα; μία ή δυο το χρόνο;

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
αχαχαχαχα :) εξαφανιζονται σε χρονο dt ε? παντως πλακα πλακα πρεπει σιγα σιγα να της μαθεις να δεχεται τα δαχτυλα σου στο πιατο της και να της εξηγησεις ότι αυτα δεν τρώγονται :cool:

simone0mylo

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2013
89
0
καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το κουτάβι σου....ο εκπαιδευτής είναι η καλύτερη λύση ..αν δεν μπορείς η μέχρι να βρεις αυτόν που θα σου κάνει την δουλειά εγω θα σου πρωτινά να κόψεις τις διαμάχες και τα σπρωξίματα και να του αποσπάς την προσοχή με κάτι πιο ενδιαφέρον απο το πόδι σου.....το χέρι σου...χα.χαχα......
φυσικά στο χέρι σου θα κρατάς ενα παιχνίδι του(εγώ θα αλοιφα και λίγο λάδι η φυστικοβούτυρο στο παιχνίδι του) και κάθε φορά που θα σου δαγκώνει το πόδι θα ξυπνάς τα κυνηγητικά του ένστικτα κουνώντας το παιχνίδι κοντά στην μουσούδα του,η φυσιολογική αντίδραση είναι να αφήσει το πόδι και να πιάσει το παιχνίδι μάλιστα όταν αυτό έχει και καλή γεύση σιγά σιγά θα μάθει να πάει κατευθείαν στο παιχνίδι και οχι στο πόδι.
βέβαια οταν πάει στο παιχνίδι δεν λες α... εντάξει και τέλος ...θα συνεχίσεις το παιχνίδι μαζί του για επιβράβευση και θα το σταματήσεις μόνο οταν ξανά πάει στο πόδι σου φεύγοντας απο το δωμάτιο και αφήνοντας το μόνο για 1 λεπτό.

αν και δεν πρόσεξα αν το κουτάβι ειναι μέσα στο σπίτι η σε αυλή καθώς αν είναι στην αυλή νομίζω οτι με αυτόν τον τρόπο θέλει να σε κρατήσει κοντά του και τίποτα άλλο.

επίσης η εκτόνωση παίζει μεγάλο ρόλο, κούραζε το περισσότερο με παιχνίδι ώστε να ηρεμεί οταν σταματάς ...και αν το θες για φύλαξη πρόσεχε πως αντιδράς στα δαγκώματα του τώρα που ειναι μικρο γιατί θα έχεις προβλήματα στην εκπαίδευση αργότερα.

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Καλησπέρα φίλε Fox...Καλή Χρονιά και να σου ζήσει η κούκλα σου!!Αν και δεν έχω άποψη για την συγκεριμένη ράτσα,ούτε τη γνώση των φίλων στο φόρουμ πιστεύω ότι είναι μια κλασική συμπεριφορά κουταβιού(ανάλογα με την ράτσα & τον χαρακτήρα του κάθε σκύλου).Όταν διάλεξα το κουτάβι μου ο εκτροφέας με ρώτησε-πρότεινε αν θέλω να πάρω κάποιο άλλο γιατί όπως μου είπε θα είναι ένα σκυλί με έντονο χαρακτήρα και θα πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες.Έγω δεν άλλαζα γνώμη με τίποτα γιατί ήταν (εμφανισιακά) όπως τον ήθελα!!Όταν με το καλό ήρθε στο σπίτι και αφού πέρασε καμιά βδομάδα το γλύκο αυτό κουταβάκι μεταμορφώθηκε στο τέρας της Ταζμανίας!!!!Όχι σε ζημίες αλλά στα δαγκώματά του.Πραγματικά σε κλάσμα δευτερολέπτου έκει που τον είχες αγκάλια και ήταν σαν γατούλα αφήνιαζε και μπορούσε να σε κάνει κομμάτια!Να φανταστείς η γυναίκα μου (που τον λατρεύει) είχε βάλει τα κλάματα και μου έλεγε να τον πάμε πίσω γιατί θα μας φάει!!!Όταν πήρα τον εκτρόφεα τηλέφωνο(έσκασε στα γέλια γιατί με είχε προειδοποιήσει) μου είπε να μην ανησυχώ, μου έδωσε και κάποιες συμβουλές και πραγματικά μέσα σε 15-20 μέρες ήταν ένα άλλο σκυλί που δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!Τώρα έχει μπει και στην βασική εκπαίδευση και ελπίζω όλα να πάνε καλά!Νομίζω λοιπόν ότι το καλύτερο είναι να βρείς έναν καλό εκππαιδευτή που να γνωρίζει και την ράτσα και όλα θα είναι μια χαρά!

fox

Member
31 Δεκεμβρίου 2013
22
0
κρητη
Όταν πήρα τον εκτρόφεα τηλέφωνο(έσκασε στα γέλια γιατί με είχε προειδοποιήσει) μου είπε να μην ανησυχώ, μου έδωσε και κάποιες συμβουλές και πραγματικά μέσα σε 15-20 μέρες ήταν ένα άλλο σκυλί που δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!
θες να μου πεις και σε μενα τις συμβουλες?μπας και εχει ο σκυλος καμια μεταμορφωση και οχι εμεις καμια παραμορφωση?χαχαχαχ

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
θες να μου πεις και σε μενα τις συμβουλες?μπας και εχει ο σκυλος καμια μεταμορφωση και οχι εμεις καμια παραμορφωση?χαχαχαχ
Να πάρω ένα κράνος και γάντια του μποξ!!!χαχα!Πλάκα κάνω.
Μου είπε ότι την ώρα που έχει αυτή την αντίδραση να του αποσπώ την προσοχή με κάτι άλλο(π.χ. ένα παιχνίδι) όχι όμως με κάτι που δεν θέλω να μου καταστρέφει και αργότερα (π.χ ένα παπούτσι).Να μην προσπαθήσω να του πάρω κάτι από το στόμα με την βια (δλδ να το τραβάω μέχρι να τ'αφήσει).Επίσης κάτι που μου είπε από την πρώτη μέρα είναι ότι όσο κι αν μου είναι δύσκολο πρέπει από την αρχή να του δώσω να καταλάβει ποιος είναι ο αρχηγός της αγέλης (δλδ του σπιτιού)

Last edited:

fox

Member
31 Δεκεμβρίου 2013
22
0
κρητη
Να πάρω ένα κράνος και γάντια του μποξ!!!χαχα!Πλάκα κάνω.
πιο πρακτικο ακουγετε.χαχαχα.ολα τα κανω εκτος το να τραβηξω κατι απο το στομα του που συνηθιζει να ειναι χερι ποδι η μπανζακι που συνηθως η ποναει η κοστιζει.ακομα και με παιχνιδι εχει προτιμησεις χεριου η ποδιου ας πουμε.επιμονο κουταβι...

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
συνηθιζει να ειναι χερι ποδι η μπανζακι που συνηθως η ποναει η κοστιζει..
Και ο δικό τα ίδια γούστα είχε!Ήταν και καλοκαίρι κα έβρισκε ελεύθερα πόδια κάργα!Του μιλάς με έντονη φωνή όταν το κάνει?Επίσης διάβασα κάπου ότι αν του δείξεις ότι πονάς με αυτό που κάνει σταματάει.Το δοκίμασα κι εγώ μια φορά στον δικό μου κι έπιασε!!!Το κουτάβι έλεγε δεν θέλει να σε πονάει απλά θέλει να παίξει.Επειδή όμως έτσι έπαιζε με τ'άλλα κουτάβια που αντέχουν αυτά τα δαγκώματα το ίδιο κάνει και με τους ανθρώπους.

fox

Member
31 Δεκεμβρίου 2013
22
0
κρητη
Το κουτάβι έλεγε δεν θέλει να σε πονάει απλά θέλει να παίξει.Επειδή όμως έτσι έπαιζε με τ'άλλα κουτάβια που αντέχουν αυτά τα δαγκώματα το ίδιο κάνει και με τους ανθρώπους.
το εχω ψιλοδοκιμασει μα δε πολυεπιανε την επομενη θα φροντισω να ακουστω καλυτρερααααααααα.:D

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
το εχω ψιλοδοκιμασει μα δε πολυεπιανε την επομενη θα φροντισω να ακουστω καλυτρερααααααααα.:D
Εγώ έκανα ένα δυνατό ΑΑΑΑ και διπλώθηκα στα δυο...έμεινε κάγκελο και με κοιτούσε.Αλλά του το έκανα μόνο μια φορά για δοκιμή.

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
ασε μην της ξυπνησουν αλλα ενστικτα κ τον χασουμε τον ανθρωπο απ το φορουμ!!! Να σου ζησει, καλη υπομονη κ παντα αρτιμελης ευχομαι !