Καλημερα σας. Οπως γραφω και στο topic μου ξεκινησα λιγο αναποδα τη συμμετοχη μου στο Forum πρωτα στελνωντας καποιο post και στη συνεχεια γραφοντας λιγα λογια για μενα. Βλεπετε βρηκα αρκετα ενδιαφεροντα τα θεματα και ηθελα να συμμετασχω αμεσως στις συζητησεις! Το ονομα μου ειναι Γιαννης και ειμαι απο Συρο. Μενουμε με την κοπελα μου σε ενα χωριο της Συρου μαζι με τη Νταλι μας (ροττυ φωτο) και αρκετους ακομη τετραποδους φιλους-μελη της οικογενειας που εχουμε ξεκινησει να φτιαχνουμε εδω και 2 περιπου χρονια. Η Μαριδεσπη ειχε αρκετα χρονια εμπειριες απο σκυλους με διαφορες συμμετοχες σε εκθεσεις.Δεν ασχοληθηκε ομως ποτε επαγγελματικα σαν εκτροφεας. Επαιρνε το σκυλο της και συμμετειχε απλα για τη συμμετοχη και ολο αυτο το ομορφο σκηνικο σ'ενα χωρο γεματο ανθρωπους που αγαπουν τα σκυλια. Εγω τα τελευταια 2 χρονια αρχισα να ασχολουμαι γιατι η ζωη και οι ρυθμοι της που εκαναν πριν δεν μου επετρεπαν να εχω σκυλι που να το φροντιζω και να το μεγαλωνω υπευθυνα με οτι του χρειαζεται να του παρεχω. Εχουμε αγορασει μια αρκετα μεγαλη εκταση που φτιαχνουμε το σπιτι μας με απαραιτητες προυποθεσεις τη λειτουργικοτητα του χωρου και του σπιτιου που θα παρεχουν σε ολα τα μελη της οικογενειας τις ανεσεις τη διασκεδαση την εκτονωση αλλα και την ατομικη ηρεμια και χαλαρωση του καθενος οταν αυτο χρειαζεται. Αυτα για την ωρα... Καλως σας βρηκαμε!