Γεια σας από την Ελένη


Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Γειά σας απο την Ελένη. Αδεσποτούλα, νεοπαρατημένη, διαμένει στο σπίτι μου.

Δεν ξέρω ακριβώς απο τί ράστες είναι. Δεν ξέρω τα πόσα κιλά βάρους θα φτάσει. Δεν της πάνε και τα ροζ φορέματα που φοράει η κόρη μου. Ανήκει απλώς στα εκατομμύρια αδέσποτων.

Η Ελένη κατέληξε να φιλοξενείται απο μια άνεργη κοπέλα που μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα και είναι μητέρα άλλων δύο, επειδή πολλοί δεν στειρώνουν τα σκυλιά τους και κάνουν γέννες. Πολλοί που πουλάνε ζώα κοιτάνε να πουλήσουν και τα ημίαιμα-τσεκάρετε αγγελίες αν δεν με πιστεύετε. Με λεφτά ή χωρίς, όταν τα ζώα τους ξεμένουν, απλώς τα πετάνε στον δρόμο σαν κιθάρες που τους φύγανε οι χορδές. Στειρώνετε τα σκυλάκια σας. Μην παίρνετε σκυλάκια απο γέννες γνωστών και φίλων σας. Μην αγοράζετε σκυλάκια. Τώρα που τα σκυλιά υποφέρουν υιοθετούμε όποιο έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

Η Ελένη δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απο τα ρατσάτα και τα μικρόσωμα και τα λευκά. Είναι όμορφη, με καλό χαρακτήρα, δραστήρια, γλυκιά, απαιτητική όπως όλα τα παιδιά. Της πάνε τα φούξια φορέματα. Δεν έχει καμιά σημασία η ράτσα για να υιοθετήσεις σκύλο.

Όμορφη, ε;
 

Attachments

  • Like
Reactions: ioanna a






ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Να σου ζήσει, να έχει υγεία.

Κανένας σκύλος δεν έχει να ζηλέψει από άλλον, για εμένα η σχέση κηδεμόνα σκύλου είναι μοναδική για κάθε ζευγάρι.

ΥΓ.
Πέρα από τα στερεότυπα που γράφεις γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια μπεις στο πνεύμα της εδώ κοινότητας.