Γεια σας και απο εμας

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μόλις καταλάβεις ότι τα πετσοπένια είναι μούφα, πας στον ιδιώτη...:whistle:

Γενικά το λέω.. δεν ξέρω την ιστορία

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
\
καλά ρε παιδιά πως συμπεράνατε οτι ο λέων είναι από πετ σοπ?
Kαλή ερώτηση την περίμενα για να πω την αληθεια δυστυχως από πετ σοπ και αφού πρώτα πέρασα μεγάλη περιπετια και έμαθα αφού έπαθα όπως λέει το λαϊκό ρητό μας αλλά παιδιά είναι μεγάλη ιστορία που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω σε αυτό το θέμα ????μήπως παραβιάζω τους κανόνες του φόρουμ ???

• Like
Reactions: HolywoodBrn

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
ioanna:

Kαλή ερώτηση την περίμενα για να πω την αληθεια δυστυχως από πετ σοπ και αφού πρώτα πέρασα μεγάλη περιπετια και έμαθα αφού έπαθα όπως λέει το λαϊκό ρητό μας αλλά παιδιά είναι μεγάλη ιστορία που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω σε αυτό το θέμα ????μήπως παραβιάζω τους κανόνες του φόρουμ ???
άρα πήρες ένα σκυλάκι απο πετ σοπ, αυτό ταξίδεψε και μετά εσυ ξαναπήρες απο πετ σοπ;

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
Τον Λέων δηλαδή, πάλι από pet shop τον πήρες;
Δεν κατάλαβα.

Επίσης, τα χάπια που λες, στα είπε γιατρός να του τα δώσεις του μακαρίτη;
μετά από αυτά που πέρασα πήγα στον πετ σοπ του έδειξα το πτώμα και τις εξετάσεις και το μόνο που μπόρεσε να με αποζημιώσει αν αποζημιώνετε ???αυτά που τράβηξα με ένα άλλο σκυλί που θα ήταν ταύρος
συμίωση το μαγαζάτορα τον γνώριζε πολύ καλά ο νικάρης μου
και όντος μου έφερε ένα σκυλί πολύ γερό δεν ξέρω ????έτυχε μαλον μετά λεγόμενα των παιδιών στο φόρουμ
τα χάπια ??? ναι βέβαια και τα μυοσκελετικά για την δυσπλασία ο πρώτος που του έκανε και εμβόλια και αν εννοείς αυτά για την καρδιά ?????ο γιατρός του νοσοκομίου που του έκανε εξετάσεις υπερήχω

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
και μην βιαστείτε να μου πείτε ότι γιατί να ξανά πάρω σκυλί από το πετ σοπ ???κάπως ρε παιδιά έπρεπε αυτός να με αποζημιώσει τα λεφτά μου πίσω δεν μου έδινε εντάξι η ψυχική κατάσταση που πέρασα δεν πληρώνετε με τίποτα αλλά να του χαριστώ και να πω του τα χαρίζω ????

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
φίλε θάνο ναι τα μπερδεύουν τα χάσκι πολλές φορές και η επόμενη ερώτηση που μου κάνουν είναι γιατί δεν έχει γαλανά μάτια χαχαχαχα λες και έχουν όλα τα χάσκι γαλανά μάτια βασικά από κοντά σε συγκριση των δύο έχουν πολλές διάφορες άμα ασχοληθείς για λίγο στο διαδίκτιο θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά με της διάφορες τους
Ναι Ηλία γι αυτό διευκρίνισα ότι αν δεν έχεις ψαχτεί ή δεν έχεις ο ίδιος θα τα μπερδεύεις.Οπως εγώ για παράδειγμα που για ράτσες σκύλων γνωρίζω τα πολύ βασικά
:)

• Like
Reactions: leonzoump

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Καλημερα Ηλια καλως όρισες εσυ και ο σκύλαρος ! Πολυ ομορφος πραγματι, να τον χαιρεσαι! Ειπες εκανες γνωριμίες ε; Ισχυει λοιπον αυτο που συχνά πυκνά ακούγεται οτι τα μαλαμουτ και χάσκι είναι ..γκομενοβεντούζες; :LOL:
και για να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα

φίλε Ghostdoc μεγαλύτερη και καλύτερη γκομενοβεντούζα, όπως το λες, από το Samoyed δεν υπάρχει!!!!!!!!! :D

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
τι διαβάζω πάλι..:confused:
από ότι κατάλαβα αν εισουν στην θέση μου και δεν γνώριζες εξ αρχής τη σιμένουν πετ σοπ αφού την πάταγες με το λυκοσκυλάκι θα του τα χάριζες για να μην ξανά περάσεις τα ίδια να υποθέσω ??????????? εγώ το ρίσκαρα και προς το παρών μου βγήκε

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
επρεπε τα λεφτα να τα παρεις σε νεο σκυλο δηλαδη που και αυτος προερχεται απο τις ιδιες συνθηκες με το γερμανακι?? Και τις οποιες γνωριζες πολυ καλα οταν επεστρεψες με το πτωμα του σκυλου και σου προτεινε να σου φερει ενα καινουριο...Συνενοχος στο εγκλημα εις διπλουν και εν γνωση σου.
παρτα σε ειδος ρε ανθρωπε, τι λογική ειναι αυτη?

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
και για να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα

φίλε Ghostdoc μεγαλύτερη και καλύτερη γκομενοβεντούζα, όπως το λες, από το Samoyed δεν υπάρχει!!!!!!!!! :D
τρομερά όμορφα σκυλιά ναι και αυτά με φοβερά ήπιο χαρακτήρα αλλά σαν την μαγία των ματιών των χάσκι δεν υπάρχει στο λέω εγώ που είχα χάσκι με διχρωμία στο ένα γαλαζοπράσινο και το άλλο καστανό κουκλιά σκέτα είναι τα άτιμα

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Για ρώτα τον και που το βρήκε. Ετσι από περιέργεια :rolleyes:

* Leonberger ;)
Καλησπέρα mareco
Να είδες ακόμη και τώρα το λέω λάθος,χεχεχε!Ευχαριστώ για την διόρθωση
Όσον αφορά το που το βρήκε,κάτι μου έλεγε για γερμανία αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τι!
Γενικά έχει αρκετά σκυλιά ο κύριος αυτός και από ότι μου είχε πει ζουσε και γερμανία και μεγάλωσε με σκυλιά.Θα σε γελάσω.
Το σκυλί είναι ψυχούλα.Είναι τεράστιο.Το έχει ελεύθερο συνεχώς και βλεπω αντιδράσεις περαστικών μόλις το βλέπουν,αλλάζουν δρόμο!χαχαχαχαχα
Είναι χιούμορ αυτό έτσι?Μη πάμε στην κουβέντα γιατί ένα τέτοιο σκυλί να είναι ελεύθερο.Είναι 8 χρονων αν θυμάμαι καλά και φαίνεται ότι είναι υπάκουο και απίστευτα ήρεμο!Ακολουθεί το αφεντικό του στο 1 μέτρο συνεχώς αλλά έχει πλάκα όταν τον βλεπει καποιος απότομα κι αλλάζει δρόμο!!!
:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
και μην βιαστείτε να μου πείτε ότι γιατί να ξανά πάρω σκυλί από το πετ σοπ ???κάπως ρε παιδιά έπρεπε αυτός να με αποζημιώσει τα λεφτά μου πίσω δεν μου έδινε εντάξι η ψυχική κατάσταση που πέρασα δεν πληρώνετε με τίποτα αλλά να του χαριστώ και να πω του τα χαρίζω ????
Tώρα έγινε και να τον χαίρεσαι εύχομαι τον κούκλο σου.

Όμως έπρεπε να κάνεις το εξής, να μην δεχτείς τίποτα άλλο παρά χρήματα. Και αυτόν θα τον πονούσε πολύ περισότερο να επιστρέψει χρήματα και εσύ δεν θα υποστήριζες άλλη μια γέννα από Puppy mills.

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
επρεπε τα λεφτα να τα παρεις σε νεο σκυλο δηλαδη που και αυτος προερχεται απο τις ιδιες συνθηκες με το γερμανακι?? Και τις οποιες γνωριζες πολυ καλα οταν επεστρεψες με το πτωμα του σκυλου και σου προτεινε να σου φερει ενα καινουριο...Συνενοχος στο εγκλημα εις διπλουν και εν γνωση σου.
παρτα σε ειδος ρε ανθρωπε, τι λογική ειναι αυτη?
είδος ??????? το ξαναλέω μόνο σκυλι μου έδινε ούτε λεφτά ούτε είδος αν εννοείς τροφές παιχνίδια και αλλά ?????το μόνο που έμενε η να πάρω σκυλί πάλι ρίσκο μεγάλο η να πάω νομικά ?????????

leonzoump

Active Member
15 Μαϊου 2014
29
30
53
Μη ταράζεσαι.. μαζί σου είμαι

Χιούμορ είναι....

Περασμένα ξεχασμένα, σου κάνει;
δεν σε ρώτησα με τσαντίλα απλά δεν το κατάλαβα και ναι περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα δεν ξέρω πως ερμηνεύτηκαν τα γραπτά μου λέγοντας ότι πήρα σαν αποζημίωση άλλο σκύλο και όλα μέλη γάλα για λυκοσκυλάκι μου μάρτης μου ο θεός ακόμα πονάω αν θέλετε το πιστευετε