Κατόπιν δημοσίου αιτήματος (χεχεχε), να σας γράψουμε και εμείς νέα...
Η κυρία Τασία είναι καλά και συνεχίζουμε την πρόοδο προς την κοινωνικοποίηση και την αντιμετώπιση των φοβιών της. Νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και, υπό μία έννοια, μπορώ μέχρι να πω ότι αγγίζουμε επίπεδα.... αλητείας μερικές φορές, ειδικά όταν πρόκειται για φίλους και γνωστούς επιρρεπείς στα χάδια και την προσφορά μεζεδακίων - είμαστε, άλλωστε, ακαταμάχητες.
Case in point: Φίλε Περικλήηηηηηηηη! Τόση ώρα σου τρίβομαι, δώσε κάτι και σ' εμάς, αφεντικό!
Το καλοκαίρι περάσαμε όμορφα, κάναμε μπάνια στην κορινθιακή ριβιέρα και στα πέριξ, σκάψαμε και γενικά ευχαριστηθήκαμε φουλ την προσοχή και την ελευθερία που μας παρείχαν τα εξοχικά των 'γιαγιάδων' και λοιπών φίλων και συγγενών.

Βιολογική εκσκαφή - η δουλειά έγινε μάστορα όσο εσύ κολυμπούσες!
Ε, να μη δροσιστώ λίγο και εγώ;;

Μμμμ, καλά ήταν!
Συνεχίζει να κάνει τις βόλτες της, να κάνει νέους φίλους (δίποδους και τετράποδους), να μαθαίνει νέα τρικ και να γνωρίζει κόσμο, πάντα με στυλ φυσικά!

Από σκυλοβόλτα στον Αρδηττό με τον φίλο Νίκο, υπέροχο γκέκα που βρέθηκε στο δρόμο από 'καλό' κυνηγό....
Όταν έρχεται η γιαγιά ανεβαίνω και κοιμάμαι μαζί της στον καναπέ, oh, yeah!

Τις υπόλοιπες ώρες, παίρνω τον υπνάκο μου στο crate.
Και εις άλλα με υγεία, στέλνουμε φιλάκια σε όλους τους αγαπημένους φίλους του φόρουμ και σας

ευχόμαστε καλή χρονιά!!!
Cookie - Τασία