Γεια σας παιδια!!!

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
43
Αυτο το επα και εγω στον εκτροφεα μου,για να εχω μεσα στο crate ένα μαξιλάρι και παιχνίδια και στην άλλη το νερό και μια πάνα οπως λες...Και με ειπε οτι καλυτερα να μην τον εχεις πανες μεσα γιατι μετα θα συνηθισει να τα κανει εκει μεσα...Ενω προφανως αμα δεν εχει πανες δεν θα τα κανει κιολας και ενδεχομενως ετσι να μαθει και να κρατιεται..Και εφοσον με ειπε οτι ειναι για 2 μερες την εβδομαδα μονο και τις επομενες θα ειναι συνεχεια καποιος μαζι του,καλυτερα να το κανω ετσι..Δηλαδη μεσα στο crate μονο με κανα σεντονακι η κρεβατακι και κανα παιχνιδι...Αυτο με τον ξενο κοσμο εχεις απολυτο δικιο και γιαυτο ειπα οτι δεν θελω να βασιστω πανω τους...Οχι οτι δεν ειναι φιλοζωοι..ισα ισα εχουν και σκυλια...Αλλα ο καθενας θελει διαφορετικα πραματα απτον σκυλο του..Και ειναι διαφορετικο να σε δινουν εντολες τα μελοι της οικογενειας και αλλο να σε δινει εντολη ενας φιλος και επισκεπτης της οικογενειας..Σιγουρα ολα αυτα παιζουν τον ρολο τους...

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
53
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Δεν καταλαβα ακριβως την χρηση της μουλιασμενης κροκετας...Γιατι να μην τον αφησω να πιει νερο κανονικα και να του δωσω την κροκετα που λες??
8 ωρες οντως ειναι πολλες απλα βασιζομαι στο οτι αυτες οι μερες θα ειναι το πολυ 2 την εβδομαδα αλλα και παλι με αγχωνει...Εχω βρει βεβαια 3 φιλους μου που δεχτηκαν να ερχονται στο σπιτι για να ον βγαζουν απτο crate για καμμια ωρα να τον ξαναβαζουν και να φευγουν...Αλλα οπως ειπα τπτ δεν ειναι σιγουρο...
Crate βρηκα απο γνωστο που εχει petshop με διαστασεις 1μετρο μηκος,1 μετρο πλατος και 0,70 υψος στα 90 ευρω...Του το ειπα του εκτροφεα και με ειπε οτι ειναι καλο και να το παρω...Ισως στο υψος να ειναι λιγο αλλα τα αμεσως επομενα πανε στα 140 ευρω...Εχω ψαξει κατι πιο οικονομικο αλλα δεν μπορω να βρω τπτ...Πιστευω ειναι το καλυτερο σε διαστασεις αλλα και σε λεφτα που εχω βρει μεχρι στιγμης....Αν ξερεται καποιο μαγαζι η εχετε καποιον να πουλαει μεταχειρισμενο ειμαι ολος αυτια!!!
Καθαρά για πρακτικούς λόγους…