Γεια σας παιδια

kritikos79

Member
10 Ιανουαρίου 2007
22
0
Γεια σας παιδια μετα απο πολυ καιρο..σημερα πηρα το λυκακι μου επειτα απο πολυ ψαξιμο....το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχει φαει καθολου μονο νερο πινει...ελπιζω να τα παμε καλα..ειμαι παρα πολυ χαρουμενος :lol: :lol: :lol:

paolo21r

Member
27 Μαϊου 2007
20
0
να σου ζησει φιλε μου και σου ευχομαι να εχετε μια καλη και μακροχρονια φιλια.μην ανυσηχεις λογικα απο το στρεσαρισμα απο την αλλαγη ειναι ετσι εκανε και ο δικος μου

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
που χαθηκες εσυ ? πες μας λιγα λοια για την επιλογη σου...ηλικια,φυλο,απο που τον πηρες ..βρηκες τελικα εκτροφεα κτλ..

kritikos79

Member
10 Ιανουαρίου 2007
22
0
ασε φιλε τρεχω..ετοιμαζομαι να παντρευτω..το κουταβι ειναι 7 εβδομαδων αρσενικο και ειναι εκτροφεας εδω στο ηρακλειο vompeterstolz...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
αντε στο επομενο ποστ να δουμε και κανα πεντιγκρι :D

ps
η ωρα η καλη :D

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Παντρεύεσαι? Τι πας να κάνεις? Τρελός είσαι?
:lol:

Για να παρεις κουτάβι, το συζητούσες και το έψαχνες τόσο καιρό, την γυναίκα από ποιόν εκτροφέα την πήρες? Τους γονείς τους είδες? Πεντιγκρί?
προίκα?

8)

Τι να σου πω, καλή τύχη, θα την χρειαστείς!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
το αβατάρ μου το είδες?
Μελέτησε το!!! Είναι σαν τον γάμο!!!
Στην αρχή νομίζεις ότι θα είναι όλα καλά, ανέμελος θα κάνει το κουτσό σου, αλλά με το που θα κάνεις παιδιά, τρώς το πρώτο ζόρι, και μετά... ακολουθεί και η κατραπακιά!!!

:p

kritikos79

Member
10 Ιανουαρίου 2007
22
0
ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον για το pedigree μπορειτε να ριξτε μια ματια στο www.peterstolz.gr norby-westa...περασα δυσκολη νυχτα...παιδια μια συμβουλη πηρα και του πηρα τροφη acana ειναι καλη? ο εκτροφεας μου ειπε οτι του εδινε orijen αλλα δεν την βρηκα και ειμουνα αναμεσα στην acana kai technikal?? εκανα καλα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλημέρα kritikos79.
Η ώρα η καλή! Από τώρα άρχισαν οι δύσκολες νύκτες? Welcome to the club! :wink:

Η Orijen είναι η καλύτερη και πιο ακριβή επιλογή. O εισαγωγέας της είναι στην Κρήτη, οπότε θα τον βρεις σχετικά εύκολα. Όσο για τις υπόλοιπες (acana, techni-cal), αποτελούν επίσης μια πολύ καλή επιλογή.

kritikos79

Member
10 Ιανουαρίου 2007
22
0
O KRITON σιγα σιγα προσαρμοζεται...το κακο ρε παιδια οτι δεν τρωει πολυ...χτες εφαγε λιγο το πρωι και λιγο το μεσημερι και καθολου το βραδυ σημερα το πρωι καθολου λετε να φταιει και η ζεστη...σημερα εχουμε παρα πολυ..

kritikos79

Member
10 Ιανουαρίου 2007
22
0
πριν λιγο μου εκανε λιγο εμετο..πηρα τον εκτροφεα και μου ειπε μην τυχον και ειναι τυφος επειδη ειχαν περασει 2 αδερφια του...αλλα μετα που του ειπα οτι εκανε και το δευτερο εμβολιο την παρασκευη το βραδυ δηλαδη μετα που το πηρα μου ειπε οτι υπαρχει ενδεχομενο να ειναι απο κει..προς το παρον μου ειπε στο νερο να βαλω λιγο ζαχαρη και να του βρασω λιγο ρυζι με κονσερβα...στο γιατρο που πηγα ξεχασα να παρω το κινητο του...τι να κανω??

kritikos79

Member
10 Ιανουαρίου 2007
22
0
δεν πεθαναν rottie.....την εβγαλαν...αλλα εδω στο ηρακλειο ολα τα κτηνιατρεια ειναι κλειστα

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Συμφωνώ με τον φίλο "denis".

Βρες γιατρό και γρήγορα, δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένας...

Αν είναι τύφος..., το πράγμα θέλει προσοχή μεγάλη..., δεν είναι παίξε - γέλασε..., κάθε ώρα που περνάει, είναι πολύτιμη !!!
Δεν είναι για να καθυστερείς καθόλου...!!!!!!

.