Γεια σας!! [Bullmastiff]

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Σε ευχαριστω πολυ,

Στην εκθεση τον οκτωβριο εγινε Greek Junior Champion.
Ο Rudakos περασε πολυ καλα εκανε φιλουσ και περασε τελια...

Ευχαριστω επισης εσενα και το μελος KOS...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Συγχαρητήρια!!! Πάντα τέτοια!

Φαίνεται ο ''μικρός'' ότι είναι πολλά υποσχόμενος :)!!!!!! Να τον χαίρεστε.........

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Ο "μικρος" εγινε 2 χρονων και απο τον περασμενο Σεπτεμβριο και Greek Champion....Εχουν κανει ενα απιστευτο διδυμο με τον Gioko Keftes και πραγματικα η ζωη μαζι με 2 μπουλμαστιφ αρσενικα ειναι απιστευτη....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ολόψυχα εύχομαι, να σου ζήσουν ο Rudi και ο Κεφτές !!!

Πάντα με υγεία και πάντα τυχεροί και οι δυό!!!:)

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
ο Μεγαλος τον προσεχει πολυ τον μικρο, τον αγαπαει παρα πολυ...Οταν κοιμουνται κουλουριαζονται μαζι...Οταν εχει ο μεγαλος κοκκαλο και βλεπει τον μικρο το αφηνει και φευγει για να το παρει ο μικρος...Επισις αμα πας ατσουμπαλα προσ τον μικρο ο μεγαλος παντα βγαινει μπροστα να δει τι γινετε....Σε μια ομαδα της Διας που ετυχε να τους δουνε μαζι ο μεγαλος αγριεψε γιατι ο ενασ αστυνομικος ιρθε περιεργα προσ το μερος του μικρου...Στην πρωτη φωτο τρωνε μαζι και στην δευτερη ειναι πριν 4-5 μηνες που κοιμουνται...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πολυ γλυκα, ελπιζω να ειναι παντα ετσι αγαπημενα.
Λιγο ριψοκινδυνο για μενα 2 αρσενικα μεγαλοσωμα, αλλα εσεις ειστε μια χαρα απο οτι βλεπω, βεβαια ειναι και μικρος ακομα ο ενας.
Παντως ειναι εμφανες οτι εχεις δυο πραγματικα πολυ ομορφα bullmastiff :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Tι τέλεια που είναι!!!!
Ξέρω ακούγομαι χαζοχαρούμενη αλλά είναι υπέροχα στις φωτογραφίες!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
πολυ ομορφα....αν και νομιζω οτι αργα η γρηγορα θα αντιμετωπισεις ενα θεμα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
πολυ ομορφα....αν και νομιζω οτι αργα η γρηγορα θα αντιμετωπισεις ενα θεμα.
Μπορεί και όχι. Αν δεν αμφισβητήσει ποτέ ο μικρός τον μεγάλο.
Έτσι μου έλεγαν και τα δικά μου. Ο ένας είναι πολύ κυριαρχικός και εκπαιδευτής μου είχε πει να ξέρεις ότι μια με.ρα θα γίνει σύρραξη. Δυό χρόνια περάσανε και τίποτα δεν έγινε ποτέ. Βέβαια δεν έχω bullmastiff :D

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Και οι δυο ειναι πάρα πολύ καλοι χαρακτηρες. Βεβαια στην παρεα μας εχουμε και την Κιρα, ενα ιμιαιμο, το οποιο ειναι μεχρι στιγμης ο αρχηγος τησ αγελης (εχω ποσταρει σχετικο αρ8ρο γιαυτη την κουκλα)...Οχι οτι ειναι πιο δυνατη απλα οι αλλοι 2 την σεβονται. επισις η Κιρα τουσ εχει μεγαλωσει και τουσ 2.... Οπως και να εχει παντος δεν αφηνω και εγω πολλα πραγματα στην τυχη τους...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
η διεκδικηση τη ιεραρχιας δεν ειναι απαραιτητο να γινει με συρραξη,ιδιως αν ξερεις να <<διαβαζεις>> τα σημαδια που θα προηγηθουν...παντως καλυτερο καθοδηγητη απο τον εκτροφεα σου δεν θα βρεις οποτε ολα θα πανε καλα.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Να τους χαίρεσαι και τους δυο Κυπριανε, και ειδικά τον Ρούντι που τον έχω δει live και ειναι υπέροχος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Λιγο ριψοκινδυνο για μενα 2 αρσενικα μεγαλοσωμα, αλλα εσεις ειστε μια χαρα απο οτι βλεπω, βεβαια ειναι και μικρος ακομα ο ενας.
Και οι δυο μικροί ειναι ακόμη, και ο κουταβος που χρονισε μόλις και ο Ρούντι που ειναι δυο χρόνων, νεαρό αρσενικό για την φυλή.

Sent from my iPhone using Tapatalk