Γεια σας!

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Γεια χαρά σε όλους στο φόρουμ!Είμαι ένα νέο μέλλος και καινούριος "μπαμπάς" ενός θυληκού κουταβιού labrador ονόματι Milou (Μάιλου)!Έχω ένα θεματάκι υγείας με την κόρη μου και θα το αναφέρω σε συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ αμέσως μετά από εδώ!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Γειά σου Στράτο! Να τη χαίρεσαι τη Milou :) Βάλε και καμιά φωτό να τη δούμε. Όταν λες κόρη σου, εννοείς τη Milou υποθέτω ε;

έντιτ: είδα το θρεντ που άνοιξες για τον κνησμό μόλις τώρα..

• Like
Reactions: Stratos_Volos

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Κουκλί ! Ανέβηκε κατακόρυφα ο διαβήτης μου με τη δευτερη φωτο :) Πολλες χαρές και υγεία εύχομαι. Keep φωτοανεβάζειν :D

• Like

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Σ'ευχαριστώ πολύ Ghostdoc!Τέτοια να μου λέτε να με ανεβάζετε!:DΑπό μικρούλης ήθελα έλα λαμπραντόρ αλλά δεν παίρναμε λόγω ότι μένουμε σε τριόροφο και μπορεί να ενοχλούσαμε τους από πάνω και τους από κάτω, αλλά μιας και είναι συγγενείς και οι μεν και οι δε, δεν ρώτησα κανέναν από τους 2 γονείς μου και την πήρα την λαμπραντορού μου!:LOL: (επαγγέλλομαι κι εγώ ότι επαγγέλλεται σχεδόν κάθε νέος Έλληνας, γι'αυτό μένω με τους γονείς μου ακόμα :unsure:)

• Like
Reactions: ntoulis

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Σ'ευχαριστώ πολύ Ghostdoc!Τέτοια να μου λέτε να με ανεβάζετε!:DΑπό μικρούλης ήθελα έλα λαμπραντόρ αλλά δεν παίρναμε λόγω ότι μένουμε σε τριόροφο και μπορεί να ενοχλούσαμε τους από πάνω και τους από κάτω, αλλά μιας και είναι συγγενείς και οι μεν και οι δε, δεν ρώτησα κανέναν από τους 2 γονείς μου και την πήρα την λαμπραντορού μου!:LOL: (επαγγέλλομαι κι εγώ ότι επαγγέλλεται σχεδόν κάθε νέος Έλληνας, γι'αυτό μένω με τους γονείς μου ακόμα :unsure:)
Να σου ζήσει η μικρούλα, είναι πανέμορφη!
Αλλά έχω μια απορία: ζεις με τους γονείς σου και δεν τους ρώτησες για τόσο σημαντικό θέμα? Όταν αρχίσει να μαδάει η μάνα σου δεν θα σας διώξει και τους 2? Και σε οικονομικό θέμα τώρα: όπως κατάλαβα δεν εργάζεσαι, οπότε τα εξόδα του σκύλου επιβαρύνουν τους γονείς σου, συμφωνούν?

• Like

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Βοηθάω τον πατέρα μου στο μαγαζί και έχω κάποια μικρά έσοδα από εκεί(χαρτζιλίκι ας το πούμε)!Δεν επιβαρύνονται οι γονείς μου.Τους ξέρω τους γονείς μου και ξέρω ότι τρελαίνονται για σκυλιά(σόρρυ που δεν το ανέφερα πιο μπροστά) αλλά δεν θέλουνε υποχρεώσεις και δεσμέυσεις.Μόλις το έφερα όμως στο σπίτι το λάτρεψαν και δεν έχουνε κάνει "κιχ"...από μόνοι τους το ταίζουνε και το πάνε βόλτες κι αυτοί!Οπότε όλα καλά μου κάτσανε με το θέμα "πως θα το πάρουν"

• Like
Reactions: haviharakennel

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Δεν το βασανίζουμε, το αγαπάμε όλοι :), αυτήν να δεις τι μας κάνει όταν είναι σε υπερένταση και όταν θέλει να παίξει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κουκλα ειναι, να τη χαίρεσαι!!!
Αλλά μην την αφηνεις να βάζει καπνό στο στόμα. Εχω διαβάσει ότι δεν κανει καθόλου, ουτε για πλάκα!

Stratos_Volos

Active Member
22 Μαϊου 2014
29
15
37
Μόλις την βγάλαμε φώτο το πήραμε αμέσως..ξέρω ότι δεν κάνει...Αν βλέπατε τι της βγάζουμε κάθε μέρα από το στόμα...δεν αφήνει τίποτα όρθιο!Πλέον όλα τα έχουμε εξαφανίσει για να μην πιάνει και δαγκώνει!Μόνο τα παιχνίδια της.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μόλις την βγάλαμε φώτο το πήραμε αμέσως..ξέρω ότι δεν κάνει...Αν βλέπατε τι της βγάζουμε κάθε μέρα από το στόμα...δεν αφήνει τίποτα όρθιο!Πλέον όλα τα έχουμε εξαφανίσει για να μην πιάνει και δαγκώνει!Μόνο τα παιχνίδια της.
crate η μαγική λέξη για την ασφάλεια της και την ηρεμία της. Όταν δεν παίζει μαζι σας ή λειπεται, να μπαίνει στο crate να μάθει να κοιμάται εκει!