Γεια χαρά σε όλους στο φόρουμ!Είμαι ένα νέο μέλλος και καινούριος "μπαμπάς" ενός θυληκού κουταβιού labrador ονόματι Milou (Μάιλου)!Έχω ένα θεματάκι υγείας με την κόρη μου και θα το αναφέρω σε συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ αμέσως μετά από εδώ!
Να σου ζήσει η μικρούλα, είναι πανέμορφη!Σ'ευχαριστώ πολύ Ghostdoc!Τέτοια να μου λέτε να με ανεβάζετε!Από μικρούλης ήθελα έλα λαμπραντόρ αλλά δεν παίρναμε λόγω ότι μένουμε σε τριόροφο και μπορεί να ενοχλούσαμε τους από πάνω και τους από κάτω, αλλά μιας και είναι συγγενείς και οι μεν και οι δε, δεν ρώτησα κανέναν από τους 2 γονείς μου και την πήρα την λαμπραντορού μου!
(επαγγέλλομαι κι εγώ ότι επαγγέλλεται σχεδόν κάθε νέος Έλληνας, γι'αυτό μένω με τους γονείς μου ακόμα
)
crate η μαγική λέξη για την ασφάλεια της και την ηρεμία της. Όταν δεν παίζει μαζι σας ή λειπεται, να μπαίνει στο crate να μάθει να κοιμάται εκει!Μόλις την βγάλαμε φώτο το πήραμε αμέσως..ξέρω ότι δεν κάνει...Αν βλέπατε τι της βγάζουμε κάθε μέρα από το στόμα...δεν αφήνει τίποτα όρθιο!Πλέον όλα τα έχουμε εξαφανίσει για να μην πιάνει και δαγκώνει!Μόνο τα παιχνίδια της.