Ναι ναι <3Κούκλα!! Καταλαβαίνω τον απόλυτο έρωτα που αισθάνεσαι, δε το συζητώ![]()
Ναι ναι <3Κούκλα!! Καταλαβαίνω τον απόλυτο έρωτα που αισθάνεσαι, δε το συζητώ![]()
Θα ερχόταν στον Βόλο μία οικογένεια από Αθήνα που είχαν μία οικογένεια λαμπραντορ (από τα 8 κουταβάκια που έκανε η μάνα, είχανε μείνει 2, ένα μαύρο και ένα το δικό μου, τα άλλα τα πουλήσανε) και θα πουλούσαν το μαυράκι σε έναν οικογενειακό φίλο μας και το δικό μου προορίζοταν για κάποιον άλλον κύριο!Αυτός που λέτε ο κύριος δεν το ήθελε τελικά και έτσι οι οικογενειακοί μας φίλοι μας ρώτησαν εάν θέλαμε κουταβάκι λαμπραντορ...στους γονείς μου άρεσε η ιδέα(εγώ ξετρελάθηκα) αλλά δεν ήθελαν υποχρεώσεις.Εγώ όμως μυστικά την επόμενη μέρα το πήρα, το έφερα στο σπίτι και οι γονείς μου με ρώτησαν "γιατί το έφερα, για να το ξαναδούνε?"...αλλά εγώ τους είπα πως το έφερα γιατί ανήκει στην οικογένεια πλέον και όλοι είχανε ένα κρυφό χαμόγελο!Πως απέκτησες αυτό το γλυκό κουτάβι;
Στράτο σου εξήγησαν 2 φορές απανωτά, ποιό είναι το πρόβλημα και επέμενες ότι δεν το βρίσκεις λάθος..γι αυτό και το "στου κουφού την πόρτα".Βεβαίως και να μπω στον κόπο να διαβάσω αυτά που μου δίνεις και να ενημερωθώ για το ανήθικο κομμάτι της πράξης μου!Δυστυχώς δεν είμουν ενημερωμένος για το θέμα σκύλου, μόνο ότι άκουγα!Όσο για την οικογένεια που βρισκόταν με ενημέρωσαν πλήρως για το ότι οι γονείς δεν είχαν ποτέ τους πρόβλημα υγείας και μου έδειξαν το βιβλιάριο υγείας τους!(να εξηγήσω πως επειδή δεν ξέρω από αυτά τα θέματα, δεν μπορώ να ξέρω αν το βιβλιάριο υγείας λέει αλήθειες ή αν οι ίδιοι μου είπανε αλήθειες, για να μην παρεξηγηθώ ότι ξέρω και ότι δεν κάνω λάθος).Απλά θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο όμορφα και όχι "στου κουφού την πόρτα", δεν είπα ότι είναι βρισιά, απλά δεν πιστεύω πως αρμόζει...σ'ευχαριστώ!
Να ενημερωνεις και αυτους που δεν εχουν και ενδιαφερονται να αποκτησουν πως οι μονοι τροποι αποκτησης ενος σκυλου ειναι δυο.Βεβαίως και θα ενημερώνομαι και θα συμβουλεύω και φίλους που έχουν σκύλους και δεν ξέρουν.
Κανεις μας δεν ηξερε...τι να έκανα με την σκυλίτσα μου που ήταν πρησμένη "τούμπανο"!