Λοιπον φιλε μου δεν ισχύει το θέμα μωρου νομικά(για το σκυλι δεν μπορω να ξερω με σιγουριά). Το μωρο μπορει να σκουζει όσο θελει για όσα χρονια θέλει(υπάρχουν και οι περιπτώσεις που μπορει ενα παιδι να εχει καποιες ιδιαιτερότητες και δυστυχως να εχει φτασει 11χρονων και ακομα να κλαιει τα βράδια)ειτε εχει ειτε δεν εχει ιδιαιτεροτητες το κλαμα ενος παιδιου δεν νομοθετητε οτι ωρα και να ειναι. Οσο για το σκυλο επειδη εχω εναν κακοπροαιρετο γειτονα απευθυνθηκα πρωτα σε δικηγορο. Μεσα στο σπιτι μου μπορει να κανει οτι θελει ηταν η απαντηση και μου μιλησε για τον παραπανω νομο. Τι να πω δεν ξερω.
Στο προηγουμενο σου ποστ εκανες την ερωτηση λεγοντας οτι δεν γνωριζεις,και τωρα απαντας με σιγουρια.Χωρις να ειμαι νομικος,το βρισκω απιθανο το σκυλι να κανει οτι θελει εντος σπιτιου και να μην σεβεται(σεβεσαι) τις ωρες κοινης ησυχιας(τουλαχιστον αυτες),για τις υπολοιπες βλεπουμε.
Το να κρυβομαστε πισω απο εκφρασεις τυπου : "μωρο ειναι,θα μεγαλωσει" ή "σκυλι ειναι,τι να κανουμε,θα γαυγιζει",εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και οταν με το καλο αποκτησω ενα απο τα δυο ή και τα δυο,θα προσπαθησω να μην υιοθετησω τετοια συμπεριφορα.Δοξα τω Θεω,εχουμε μεγαλωσει "συνεταιρικα" πολλα μωρα και κουταβια εδω στη γειτονια,εγω αστυνομια δεν εχω φωναξει ποτε,παρ'ολη τη φασαρια μερα-νυχτα.Το θεμα ομως ειναι και ο αλλος να ειναι δεκτικος στις παρατηρησεις που του κανεις,και οχι να βγαινει και απο πανω.Εμενα πολυ αυθαιρετο μου φαινεται αυτο που σου ειπε ο δικηγορος σου.