Γεια σε ολους

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ημιαιμο δεν μου αρεσει σχεδον καθολου :( ειναι μεγαλος θελω να του μαθω υπακοει εγω για αυτο θελω μωρο
Δεν ισχύει αυτό που λες.
Το σκυλί μπορεί να εκπαιδευτεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Και τι θα πει δεν μου αρέσουν τα ημίαιμα;;
Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ σε κυνοφιλικό φόρουμ να το διαβάζω αυτό.
Το ημίαιμο δεν είναι σκύλος;;

Δεν μπορείς να πεις δεν μάρέσουν τα ημίαιμα.
1)Βγαίνει σε όλα τα μεγέθη χρώματα τρίχωμα..
2)Ο χαρακτήρας ποικίλει ανάλογα τις προσμίξεις και τις εμπειρίες.

Ημίαμο που να φέρνει στην ράτσα που θες συγκεκριμενά, τι δεν σου αρεσει ;
Ποιες διαφορές πιστεύεις έχουν χαρακτηρολογικά και μορφολογικά και ποιες αποκλίσεις από το πρότυπο τα 2 συγκεκριμένα σκυλιά που σου παρέθεσε ο Darkpaladin;;;;;;;;;;;

Μόνο την εμφάνιση κρίνεις;;

giorgaki

Active Member
15 Νοεμβρίου 2010
33
0
Ηρακλειο τσις Κρητης
sofouli θελω απλα να ειναι ρατσα αυτο θελω να πω...
οσο για το σκυλακι που σας ελεγα τον εχουν παρει απο εκροφεα και εχει τα χαρτια η γυναικα να τα δω αν θελω μενουν μεσα στο σπιτι και πολυ λιγο απο εξω

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το σκυλάκι και να είναι από εκτροφέα και να έχει χαρτιά και τι να λέει;;
Το άλλο το σκυλί θα έχει;
Και τι γνώσεις έχουν από εκτροφή;;
Ο σωστός εκτροφέας είναι μονόδρομος.
Μακριά από κερδοσκόπους ιδιώτες.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
sofouli θελω απλα να ειναι ρατσα αυτο θελω να πω...
Αν θες να είναι ράτσα,και οχι απλά να μοιάζει πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επιλογή σου.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
@giorgaki, το ότι έχουν 2 σκυλιά που σου λένε ότι είναι απο εκτροφέα δεν λέει τίποτα, ξέρεις αν έχουν κάνει τις κατάληλες εξετάσεις και στα 2 σκυλιά για να δούν αν έπρεπε να γίνει γένα? Γιατί ακόμα και σκυλιά απο εκτροφείς τυχαίνει μερικά να έχουν κάποια θέματα κληρονομικά που έτσι τους απαγορεύετε να αναπραχθούν (ακόμα και οι εκτροφείς αν έχουν τέτοια σκυλιά απλά τα κρατάνε για παρέα και δεν τα αναπαράγουν) διότι θα περάσουν τα προβλήματα τους και στα κουτάβια. Για παράδειγμα, μια φίλη μου έχει πάρει απο εκτροφέα 2 θυληκά Μαλτεζάκια, της είχε πει ο εκτροφέας αν ήθελε να κάνει γένα σε μια απο τις 2 και ότι είχε αυτός/η το κατάληλο αρσενικό, πήγε λοιπόν η φίλη μου στον κτηνίατρο να κάνει τα τεστ και βρέθηκε κάποιο πρόβλημα και στις 2 σκύλες (διαφορέτικο βέβαια στην κάθε μία αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ότι είχαν) και έτσι δεν γινόταν να γίνει γένα γιατί υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να περάσει τα προβλήματα αυτά και στα κουτάβια και έτσι αποφάσισε και στείρωσε και τις 2 τις σκύλες τις.

Μην τα πέρνεις όλα της μετρητής επειδή η κυρία σου τα λέει όλα μέλι γάλα, απλά λευτά θέλει να βγάλει, είναι σαν οποιαδήποτε πωλήτρια σε κατάστημα, θα σου πει τα πάντα για να σε πείσει να αγοράσεις αυτό που πουλάει.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
ζήτησε και πάρε τις φωτοτυπίες των pedigree...

ρώτα αν είναι του ΚΟΕ..ή αν είναι απο εξωτερικό αν είναι export

κανένας ιδιοκτήτης που έχει καθαρόαιμο σκυλί δεν ''αφήνει'' το pedigree στον εκτροφέα...πολύ περισσότερο αν θέλει να κάνει γέννα....

και ρώτα και ποιός είναι ο εκτροφέας....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
giorgaki το pedigree δεν καθιστά ένα σκύλο κατάλληλο αναπαραγωγής.
Είναι πολλά παραπάνω.
Και καλά pedigree να έχουν τα σκυλιά που λες,
αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζευγαρώσουν.