Γεια σε όλους!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.869
8.081
Thunderbill δεν μπορώ να σε βοηθήσω , δεν ξέρω πως ένα κουτάβι που ξέμαθε να τα κάνει στη βεράντα και τώρα τα κάνει στη βόλτα να ξαναμάθει να τα κάνει στη βεράντα αλλά όχι σε όλη αλλά σε μια πάνα, και τον einstein μωρό να είχες πάλι θα τον μπέρδευες..
Δεν ξέρω αν αξίζει να επιμένεις γιατί στο τέλος θα μπερδευτεί εντελώς και θα τα κάνει ξανά μέσα και μετά αντε να του ξεμάθεις τέτοια συμπεριφορά μετά από τόσες ανορθόδοξες μεθόδους..
Εχω να σου προτείνω να πείσεις την μητέρα σου ότι το σκυλί θα πρέπει να πηγαίνει 2 βόλτες (το λιγότερο) έστω μικρές και θα είναι όλα οκευ.

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Αυτό που βοήθΗσε την δικιά μου να μάθει την πάνα της από τις πρώτες μέρες που την έφερα στο σπίτι είναι το puppy aid training spray με το οποίο ψέκαζα την πάνα της κι αυτό τη βοηθούσε από την οσμή να λερώσει εκεί που είχα ψεκάσει. Είναι εντελώς άοσμο για τους ανθρώπους αλλά τα σκυλάκια το μυρίζουν. Από ότι γράφει στη συσκευασία είναι και για εξωτερική χρήση όταν θα αρχίσει να βγαίνει έξω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί δεν τελειώσαμε με τα εμβόλια. Πάντως στην πάνα λειτούργησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!]

Last edited:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν το κουταβι τα κανει κοντα στην πανα και οχι στην αλλη ακρη του μπαλκονιου τοτε εισαι το επιβραβευεις. Αν το μαλωνεις επειδη το κανει πχ 5 εκατοστα απο την πανα το μπερδευεις.
Απο την στιγμη που υπαρχουν αλλα 2 σκυλια οπως λες και τα οποια θεωρητικα πανε βολτα τοτε μπορει να παιρνει και το μικρο η μαμα σου μαζι.

thunderbill84

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2011
48
0
Καταρχην ξεκινησαμε παλι τις βολτες με τον φιντελ. Δυστυχως τα τσισακια πριν το μεσημερι και αργα το απογευμα δεν τον προλαβαινω και σκεφτηκα το εξης. Να τον περιορισω σε ενα κομματι τις βεραντας 8-10 τμ στο οποιο θα εχω προσβαση να βλεπω και μεσα απο το σπιτι εκεινες τις ωρες.Θα βαλω σε πρωτη φαση μια αρκετα μεγαλη πανα (ισως και 3-4 μαζι) και βλεπουμε. Δοκιμα ενα υγρο το οποιο εριχνα μερικες σταγονες, λεγεται Amici e felici αλλα δεν εκανε απολυτος τιποτα. Θα δοκιμασω και το puppy aid training spray και ελπιζω να γινει κατι. Ετσι ονομαζεται?Ειναι σε σπρει?Ειχα δει ενα σε σπρει σε ενα πετ σοπ, αλλα τα ειχε τα λεφτα του..Τουλαχιστον να κανει δουλεια!

kallia k.

Active Member
18 Ιανουαρίου 2011
26
0
Πάντως αν τα κάνει ακριβώς δίπλα, δεν έχει νόημα να το μαλώνεις νομίζω... Ας πούμε, το σκυλάκι που είχαμε σπίτι όταν ήμουν μικρή, τα έκανε ακριβώς δίπλα από το δοχείο με τις εφημερίδες που της είχαμε (που πάνες τότε!). Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε το γιατί, μέχρι που την πιάσαμε να μπαίνει μέσα στο δοχείο με τα μπροστινά της πόδια και να τα κάνει, φυσικά έξω!!! Η αλήθεια είναι οτι μέσα έμπαινε, οπότε τι να της πεις???:D:D

thunderbill84

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2011
48
0
Λοιπον έχω νέα.... Εφάρμοσα το "σχέδιο" 8 τ.μ :). Επίσης μιας και που δοκίμασα τόσα και δεν έπιασαν σήμερα σκέφτηκα το εξής. Πολλοί μου είπανε ότι το χλώριο σαν μυρωδιά τραβάει τα σκυλιά. Οποτε πήρα ένα πανί και αφου το έριξα στη χλωρίνη το ξέπλυνα ελαφρός και το άφησα να στεγνώσει. Αφού στέγνωσε του το έδωσα να το μυρίσει και το άφησα στο κέντρο επάνω από τις άλλες πάνες. Και ως θαύμα έτυχε μετά από λίγο να κάνει τσίσα ακριβώς από επάνω (ευτυχώς ήμουν μπροστά) και μιας και πάντα κουβαλάω μπισκοτάκια στην τσέπη μου τον επιβράβευσα κιόλας:) Τώρα άλλαξα την πάνα με ακριβώς την ίδια τεχνική. Γενικά δεν χαίρομαι και πολύ, γιατί μπορεί απλά να έτυχε. Θα δείξει..Περιμένω το απόγευμα με αγωνία να τα ξανακάνει (λέω το απόγευμα γιατι σε λίγο θα τον ταίσω και θα τον βγάλω έξω).

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Θα δοκιμασω και το puppy aid training spray και ελπιζω να γινει κατι. Ετσι ονομαζεται?Ειναι σε σπρει?Ειχα δει ενα σε σπρει σε ενα πετ σοπ, αλλα τα ειχε τα λεφτα του..Τουλαχιστον να κανει δουλεια![

Σε εμένα δούλεψε και από τις πρώτες μέρες ήξερε το μέρος που πρέπει να κάνει τα τσίσα της. Το μπουκάλι μας έχει μείνει σχεδόν άθικτο μιας και δεν το χρειάζεται πια. Δοκίμασε το. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Στοιχίζει αν θυμάμαι καλά 8 με 10 ευρω]

thunderbill84

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2011
48
0
Και αυτό που είδα εγώ 10 ευρώ κόστιζε. Τώρα να τολμίσω να πω, αν λέμε, αν γίνεται να το βγάλεις μια φώτο ώστε να ξέρω σίγουρα ότι είναι αυτό; Μη πάρω κάτι άδικα και πάνε χαμένα τα χρήματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87