Καλώς ήρθες στο φόρουμ και μακάρι να συνεχίσεις να ψάχνεσαι έτσι σοβαρά για το θέμα!Μπράβο σου που παρά το νεαρό της ηλικίας σου δεν επαναπαύεσαι και το ψάχνεις!
Πέρα από αυτό εδώ μέσα θα βρεις πολλές πληροφορίες για ότι σας ενδιαφέρει και πολλά έμπειρα μέλη έτοιμα να σε συμβουλέψουν για ότι χρειαστείς!Διάβασε προσεκτικά και έχε ανοιχτά τα αυτιά σου σε ότι σου πούνε κι είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά κι εύκολα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Και μια συμβουλή για τα αδεσποτάκια -από προσωπική μου εμπειρία και με καμία διάθεση να το παίξω κάπως ,όντας κι εγώ αδεσποτομάνα- αν πραγματικά το θέλετε και ασχοληθείτε με το σκυλάκι ,μπορείτε να αποκτήσετε έναν αξιολάτρευτο σύντροφο και να ξεπεράσετε τα πάντα!Δε αρκεί να είναι ράτσα για να είναι ένα καλό κι ήρεμο σκυλί!Η ποιότητα και η ποσότητα της ασχολίας σας μαζί του παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από τη ράτσα του.Κι επιπλέον θα κάνετε ένα τεράστιο καλό δίνοντας μέλλον και ζωή σε μια ταλαιπωρημένη ψυχούλα!

Πάντα φιλικά και με τις καλύτερες ευχές μου να βρείτε αυτό που ψάχνεται και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας ,όταν τελικά τον αποκτήσετε.