Γεια στην ομορφη παρεα σας !!!

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Ειμαι ο Νικος εδω και ενα περιπου χρονο ειμαι κατοχος ενος φοβερου τυπου, δεν ειναι καποια ρατσα αλλα δεν τον αλλαζω με την καλυτερη ''ρατσα'' του κοσμου, δεν ειχα ασχοληθει καθολου με σκυλους μιας κ τους φοβομουν λογω μιας κακης εμπειριας που ειχα μικρος...

Γνωριστικαμε ενα βραδυ που γυρνουσα στο σπιτι μου σε ενα σκοτεινο δρομο... μαυρος κ αυτος.. λιγο ελειψε να τον χτυπησω, σταματησα να τον βαλω στην ακρη... μολις τον ειδα να με κοιταει 10εκ πριν τον πατησει το πισω λαστιχο ειπα φιλε μολις εγινες ο πρωτος μου σκυλος ! Ηταν λιγοτερο απο δυο μηνων... αμεσως πηγαμε στο γιατρο κ απο τοτε ημαστε αχωριστοι....

Ευχαριστω για το χρονο σας

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Γεια σου και εσένα Νίκο!

Ωραία η ιστορία σου... κάπως έτσι αρχίζουν πολλές φορές οι καλύτερες σχέσεις.
Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό και εκτενέστερη παρουσία του φίλου σου! Πως τον λένε, τι χαρακτήρας είναι, πως συμβιώνετε, κτλ κτλ -- μη νομίζεις θα τη γλιτώσεις τόσο γρήγορα :D

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ωραιος. Καλωσόρισες !Παρε καλου κακου και ενα φωσφοριζέ περιλαίμιο αν ειναι καταμαυρος και το σκοτάδι παχύ :)

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
χαχαχααχχα η κανενα με led !!!! ευχαριστως να προσπαθησω να ανεβασω κ φωτο(ελπιζω να τα καταφερω)!

οπως ειπαμε ειναι μαυρος οποτε τον φωναζουμε νεγρακο ! σαν χαρακτηρας ειναι πολυ φιλικος, το σπιτι νομιζω το 8εωρει δικο του κ οτι μας φιλοξενει.... ανοιγει την πορτα κ μπαινοβγαινει οτι ωρα θελει (ευτυχως εχουμε μια μικρη αυλιτσα)... ειναι λιχουδης οσο δεν γινετε... οταν ηταν μικρουλης κ ακομα δλδ κανει που κ που καμια ζημια... το μονο δυσκολο που περασαμε ηταν οτι επειδη ειναι λιγο τριχοτουλης εχανε πολυ τριχωμα και ειναι λιγο δυσκολος στη βολτα του (τραβαει) ! αυτα !

Το ποσα πραγματα εχω μαθει διαβαζοντας το φορουμ δε λεγετε προσεχως θα βαλω κ καμια φωτο να τον δειτε !!!

OMBRE

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2013
59
0
μπραβο σου που το μαζεψες το σκυλακι, τα ημιαιμακια ειναι πανεξυπνα πλασματα!
ειχα κι εγω ενα που καταλαβαινε τα παντα σαν ανθρωπος...
Το τραβηγμα διορθωνεται με καταλληλη εκπαιδευση, να τον χαιρεσαι το νεγρακο σου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
Να σου ζήσει Νίκο το μαυράκι σου :)

Χίλια μπράβο, που του έδωσες την ευκαιρία να ζήσει, την καλύτερη ζωή :)

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Προσπαθησα να βαλω καποιες φωτο.... απ το νεγρακο μου! Ελπιζω να τα καταφερα!

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Απίθανη φάτσα να τον χέρεσε.
Ενας φίλος μου αυτά που μοιάζουν με κοκόνια τα λέει σατανάδες!!!
Και εννοεί τους σατανάδες που σου ομορφαίνουν την ζωή:cool:

Nota

Member
2 Ιανουαρίου 2014
7
0
Καλώς ήρθες (και εγώ βέβαια καινούργια είμαι)

Απίστευτα ματάκια και συγκινητική ιστορία! Να τον χαίρεσαι :D

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια !
Η ιστορια μας με το νεγρακο ειναι κ για μενα ιδιαιτερη κ ελπιζω να αποδειχτω σωστο αφεντικο κ να μπορεσω να του ανταποδωσω τα καλα που μου εχει κανει... με εκανε να αγαπησω κ να ξεφοβηθω τα σκυλια κ οχι μονο... οταν τον βρηκα ηταν μια πολυ δυσκολη περιοδος για μενα σε προσωπικο επιπεδο κ αυτο το σποριδιο ειχα δεν ειχα ορεξη με εκανε κ γελουσα με της χαζομαρες που εκανε .... οταν δεν ειχα κεφι να βγω καν απ το δωματειο μ ερχοταν κ ''απαιτουσε'' να τον παω εγω βολτα κ οχι καποιος αλλος ..σαν να καταλαβαινε ...

Τα γραφω αυτα γιατι ημουν απ αυτους που ελεγα υπερβολικους αυτους που ειναι με το σκυλο τους λες κ ειναι ενα κανονικο μελος τις οικογενειας τους ... απλα δεν ηξερα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Είναι πάααρα πολύ όμορφος.
Να τον ψαίρεσαι φίλε και καλώς ήρθες!
Μου άρεσε πολύ το τελευταίο ποστ σου!

Nota

Member
2 Ιανουαρίου 2014
7
0
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Έχει εύλογα ειπωθεί σε απόφθεγμα αυτό :

"I have found that when you are deeply troubled, there are things you get from the silent devoted companionship of a dog that you can get from no other source"

Πιστεύω ότι συνοψίζει αυτό ακριβώς που νιώθεις αλλά νιώθουμε και όλοι μας με τα σκυλάκια μας :)

Πόσο αληθές είναι ;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αχου μουσούδι καλόοοο

να το χαιρεσαι, να κάνετε πράματα μαζί να γουστάρετε.

Ξέρεις τι έπαθες; Τον κοιταξες με τα μάτια της ψυχής. Καλά να πάθεις λοιπόν. :p Ζήσε την τιμωρία σου ;)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Φοβερό το μουσούδι! Να το χαίρεσαι Νίκο!

Ξέρεις τι έπαθες; Τον κοιταξες με τα μάτια της ψυχής. Καλά να πάθεις λοιπόν. :p Ζήσε την τιμωρία σου ;)
Πολύ καλό και ναι είναι αλήθεια!

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Έχει εύλογα ειπωθεί σε απόφθεγμα αυτό :

"I have found that when you are deeply troubled, there are things you get from the silent devoted companionship of a dog that you can get from no other source"

Πιστεύω ότι συνοψίζει αυτό ακριβώς που νιώθεις αλλά νιώθουμε και όλοι μας με τα σκυλάκια μας :)

Πόσο αληθές είναι ;

Δεν το ειχα ξανακουσει αλλα ναι ειναι πολυ κοντα σε αυτο που νιωθουμε ολοι μας.

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
αχου μουσούδι καλόοοο

να το χαιρεσαι, να κάνετε πράματα μαζί να γουστάρετε.

Δυστυχως η ευτυχως λειτουργω παντα ετσι... και μακαρι η τιμωρια μου να ειναι για πολλα χρονια ακομα, ειναι ευχαριστη! Αλλα νομιζω λιγο πολυ ολοι ετσι την ''παθαμε'' !

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Είναι πάααρα πολύ όμορφος.
Να τον ψαίρεσαι φίλε και καλώς ήρθες!
Μου άρεσε πολύ το τελευταίο ποστ σου!
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια οπως κ ολους σας παιδια !
Πιστευω ειναι καλο κ ομορφο περα απ ολα τα ομορφα που λεμε για τα ζωακια μας να λεμε κ καποια πραγματα που μπορει να βοηθησουν κ αλλους σε θεματα που μπορει να μην εχουν σκεφτει...

Ειναι δυσκολες εποχες για ολους μας... κ δεν μιλαω μονο για οικονομικα ... νομιζω το προβλημα μας ειναι πιο πολυ στο οτι ντρεπομαστε, φοβομαστε να επικοινωνισουμε ουσιαστικα μεταξυ μας, συν τα οποια προβληματα εχει ο καθε ενας μας κ βρησκομαστε μπροστα απο ενα υπολογιστη ολη μερα που κανει τη ζωη μας πιο ''ανοδυνη'' αλλα χωρις νοημα! Οταν λοιπον ενα τοσο δα τριχωτο πλασματακι καταφερνει να σε βγαλει απο αυτη την κατασταση εστω κ για λιγο κ ενω δεν καταφερνουν να το κανουν φιλοι, οικογενεια κ.τ.λ δεν μπορεις παρα να το ευχαριστεις !

Συγνωμη που γινομαι κουραστικος , πραγματικα ομως το βραδυ που τον βρηκα ηταν απ τα καλυτερα της ζωης μου!