Γεια στην ομορφη παρεα σας !!!

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Εχτες ο νεγρακος εκανε την πρωτη του βολτα μακρυα απ το σπιτι... πηγαμε στο Παγκρατι που μενει ο κολλητος μου... ηταν μια χαρα στη διαδρομη με το αυτοκινητο, στο σπιτι που πηγαινε πρωτη φορα ηταν ανετος (αφου το εξερευνησε ολο)
Τον πηγαμε βολτουλα στην οποια βολτα μου φανηκε σαν να τρομαξε λιγο απο τα αυτοκινητα ομως μετα που τον πηγαμε σε ενα αλσος που εχει εκει εδειξε να του αρεσει !!!!

Στο γυρισμο ειχε κ μια κατακτηση μια ομορφη σκυλιτσα του εκανε κορτε... εκεινος κυριος, χαλαρος απλα εκπεμπε γοητεια! παρ'ολο που αν της προτεινε να την κερασει ξηρα τροφη σπιτι εκεινη θα ελεγε ναι ...δεν το εκανε ! (ο κερατας τα παει καλυτερα απο μενα με τα κοριτσια)

Τον περπατησαμε τοσο πολυ που οταν γυρισαμε σπιτι ηπιε ενα μπολ νερο ! (μας εβγαζε καθε 20' για κατουρημα) κ μετα ελιωσε στον υπνο μεχρι που φυγαμε ! εκτος απο την ωρα που τρωγαμε που με οσες δυναμεις ειχε ζητιανευε καμια πατατουλα η περιμενε να πεσει τπτ κατω!

Γενικα νομιζω τα πηγε καλα στην πρωτη εκτος των οριων του βολτα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
Ξέρεις τι έπαθες; Τον κοιταξες με τα μάτια της ψυχής. Καλά να πάθεις λοιπόν. :p Ζήσε την τιμωρία σου ;)
Δεν κατάλαβα;;;;;;;;;;;
Δεν είναι όμορφα τα μαύρα σκυλιά;;;;;;;;;;;;
Εεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

D

Deleted member 14614

Guest
Μπράβο Νίκο, όχι μόνο έσωσες αυτόν τον γλύκα, αλλά και τον εαυτό σου. Από τη στιγμή που "έμπλεξες" με τον μικρό κατακτητή, θες δεν θες θα βγαίνεις έξω, θα γνωρίσεις κόσμο και γενικά θα είσαι πολύ πιο δραστήριος! Δες το και πρακτικά, θα χάσεις και κιλά και θα σφίξεις(αν έχεις ανάγκη)!
Όμορφη η ιστορία σου και κυρίως, η αλλαγή του χαρακτήρα σου απέναντι σε κάτι που φοβόσουν.:)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλωσόρισες και εσύ και ο κούκλος!! Συμφωνώ απόλυτα με τον Rick :) -- άντε, να πληθαίνετε οι νέοι σκυλοχαζομπαμπάδες!!

Για τη βόλτα - δεν κατάλαβα αν είχε και ο φίλος σου σκυλάκο; - θα σου πω να συνεχίσεις και να τις αυξήσεις (φαντάζομαι είναι κομπλέ με εμβόλια, έτσι;;) ΒΑΣΙΚΟ να συνηθίζει και να εξοικειώνεται με το αμάξι όσο πιο νωρίς γίνεται, θα σου κάνει τη ζωή απείρως ευκολότερη. Επίσης, είναι σημαντικό να τον πηγαίνεις και βόλτα σε μέρη με θορύβους, αμάξια, κόσμο, σκυλάκια ώστε να μαθαίνει να μη φοβάται, να 'μαζεύει' πληροφορίες ο εγκέφαλος και, φυσικά, να γυρίζει, να μυρίζει και να κοινωνικοποιηθεί σωστά, τόσο με δίποδους, όσο και με τετράποδους. Δεν αρκεί να έχεις το 'τέλειο σκυλί' στο σπίτι, θέλει και το 'έξω' αρκετή δουλίτσα και προσοχή --- και βλέπω είσαι σε καλό δρόμο! Καλή συνέχεια και να μας γράφεις :) και προσοχή στο Άλσος Παγκρατίου γιατί κατά καιρούς ρίχνουν φόλες, τα μάτια σου 14! και αν έρχεστε συχνά στην περιοχή, στείλτε κανένα μήνυμα για σκυλοβόλτα με νεαρή, όμορφη και υπάκουη δεσποινίδα που της αρέσουν οι μαύροι σκύλοι!!!

D

Deleted member 14614

Guest
Μπα? Εγώ νόμιζα στη δεσποινίδα αρέσουν οι καφετιοί σκύλοι, οι οποίοι είναι 2,5 ετών, 16 κιλά και στην προηγούμενη ζωή τους ήταν κατσίκια! Δεν υπονοώ φυσικά κάποιον συγκεκριμένο...:p

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
ermmmmmmmm, κοίτα, εντάξει, η αλήθεια είναι ότι το je t' aime που έπαιξε με τον σπίθα ΔΕΝ_ΕΧΕΙ_ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, αλλά στη βόλτα, γενικώς, οι μαυρούκοι είναι οι αγαπημένοι της!!!! #pout@n@ki

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Καλωσόρισες και εσύ και ο κούκλος!! Συμφωνώ απόλυτα με τον Rick :) -- άντε, να πληθαίνετε οι νέοι σκυλοχαζομπαμπάδες!!

Για τη βόλτα - δεν κατάλαβα αν είχε και ο φίλος σου σκυλάκο; - θα σου πω να συνεχίσεις και να τις αυξήσεις (φαντάζομαι είναι κομπλέ με εμβόλια, έτσι;;) ΒΑΣΙΚΟ να συνηθίζει και να εξοικειώνεται με το αμάξι όσο πιο νωρίς γίνεται, θα σου κάνει τη ζωή απείρως ευκολότερη. Επίσης, είναι σημαντικό να τον πηγαίνεις και βόλτα σε μέρη με θορύβους, αμάξια, κόσμο, σκυλάκια ώστε να μαθαίνει να μη φοβάται, να 'μαζεύει' πληροφορίες ο εγκέφαλος και, φυσικά, να γυρίζει, να μυρίζει και να κοινωνικοποιηθεί σωστά, τόσο με δίποδους, όσο και με τετράποδους. Δεν αρκεί να έχεις το 'τέλειο σκυλί' στο σπίτι, θέλει και το 'έξω' αρκετή δουλίτσα και προσοχή --- και βλέπω είσαι σε καλό δρόμο! Καλή συνέχεια και να μας γράφεις :) και προσοχή στο Άλσος Παγκρατίου γιατί κατά καιρούς ρίχνουν φόλες, τα μάτια σου 14! και αν έρχεστε συχνά στην περιοχή, στείλτε κανένα μήνυμα για σκυλοβόλτα με νεαρή, όμορφη και υπάκουη δεσποινίδα που της αρέσουν οι μαύροι σκύλοι!!!

Ο φιλος μου δεν εχει.... αν κ δεν τον βλεπω να μενει πολυ ακομα μιας κ το σκεφτεται!!!

Ναι τα εμβολια του τα εχει ολα κανονικα, δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο προβλημα στο αλσος μιας κ βλεπω απιστευτα πολυ κοσμο με τα σκυλακια του εκει.... ευχαριστω για την επισημανση !

Με τους διποδους τα παει παρα πολυ καλα , με τους τετραποδους αρσενικους εχει ενα θεματακι αλλα απ' οτι μ εχουν πει τα αρσενικα μεταξυ τους πολλες φορες εχουν εντασεις !!!

Με μεγαλη μ χαρα να την κανουμε τη βολτα οποτε τον ξαναφερω αλλα δεν θελω ο νεγρακος να κανει χαλαστρα στο σπιθα.... πρεπει η κυρια να ξεκαθαρισει τι θελει... καφετι η αραπη? χαχαχααχαχαχχα

D

Deleted member 14614

Guest
Με καλύπτεις dnassib! Θα την φτιάξει, όμως ο δικός μου μόλις ξανασυναντηθούν! Τα μάτια κάτω!:p

Μην ανησυχείς Νίκο, είναι μικρός ο νεγράκος, δεν αποτελεί απειλή. χαχα
Πέρα από την πλάκα, ο Σπίθας τα πάει πολύ καλά με κουτάβια (αν και πλέον, σχεδόν με όλα τα αρσενικά εν γένει), δεν υπάρχει θέμα που είναι αρσενικοί και οι δύο.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Και εγώ την πάω βόλτα κάποιες φορές στο Άλσος, αλλά με προσοχή.
Τώρα για την Qiuria (που είναι και στειρωμένη, φυσικά, σημειωτέον!) προτείνω να τα δει και τα δύο αγόρια μαζί, να τα περάσει μια οντισιόν και αποφασίζει! Ποιος τη χάρη της :)

D

Deleted member 14614

Guest
Δεν κάνουμε εμείς τέτοια! Έχουμε αξιοπρέπεια κυρία μου! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!:p

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα

Μερικες φωτο απο το νεγρακο στο σπιτι του φιλου μου Στελιου ! Ειχε καιρο να τον δει.... αχαχαχαχχαχα

Σορρυ για της φωτο ειναι λιγο προιστορικο το κινητο μου !!!

• Like
Reactions: vek and d-friend

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
ωραίοι και οι δυο!! :) (μην αφήνεις το σκυλί να πίνει και να καπνίζει όμως, κρίμα ε;;;) :p

χαχαχαχα! Εγω του δινω το χαρτζηλικι του κ τον αφηνω να τα χαλαει οπως θελει!!!! Τωρα εκει στα εξωτικα Παγκρατια αν παρασυρεται δεν ξερω!!!!